Çok teşekkür ederim:)Gözün aydın canım.Hayirlı uģurlu olsun.
Allah seni ne etmesin akşam akşam güldürdün beniAminnn...Bukadar tatlı olduğunu bilseydim karnımı daha çok severdim
ben de karnımdayken o kadar çok sevdm ki erkenden doğdu bebişim şimdi de senin gibi severken yiyecek gibi oluyorum allahım herkesnkini sahibine bağışlasın benmkini de bana inş...Aminnn...Bukadar tatlı olduğunu bilseydim karnımı daha çok severdim
Gözünüz aydın canım maşallah. Her halleri çok tatlı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Şükürler olsun bende evladımı 3 gün önce kucağıma aldım... Allahım... Bu nasıl bi duyguymuy kızlar aklımı oynatıcam:) geri yutasım var sıpamı:)
Geçmiş olsun canım bende başka bir sıkıntı zannettim aman paşa iyi olsun daBende is yapınca ağrı yoğun oluyor o kadar
Canım bizim göbek parça parça düştü akıntı oluyordu çocuk cerrahina gösterdik o şekilde kontrol altında idi. Düzeldi şükür
Gözün Aydın canım.güle güle büyüt yavrunuŞükürler olsun bende evladımı 3 gün önce kucağıma aldım... Allahım... Bu nasıl bi duyguymuy kızlar aklımı oynatıcam:) geri yutasım var sıpamı:)
ben de karnımdayken o kadar çok sevdm ki erkenden doğdu bebişim şimdi de senin gibi severken yiyecek gibi oluyorum allahım herkesnkini sahibine bağışlasın benmkini de bana inş...
Amin canım hepimiz insallahGözün Aydın canım.güle güle büyüt yavrunu
Sağol canım iyi sizin ki erken düşmüş tek benim bebegim böyle sıkıntı çekti sanırımGeçmiş olsun canım bende başka bir sıkıntı zannettim aman paşa iyi olsun daBizim göbeğimiz sarılık için hastanede yattığımız zaman düşmüştü 6 günlüktü ben göremedim ama hemşireler kan almaya götürdükleri zaman düşmüş
Canım benim kayınvalidem pudra döktü sürekli çabuk düşsün diye gerçi hastanede doktorumuz biraz kızdı amaSağol canım iyi sizin ki erken düşmüş tek benim bebegim böyle sıkıntı çekti sanırım
Amin canım Sağol benimki de son 1 haftadır emerken çok ağlıyor böyle yapmazdi neden böyle oldu bilmiyorum sanki bir yeri acimis gibi bağırıyorCanım benim kayınvalidem pudra döktü sürekli çabuk düşsün diye gerçi hastanede doktorumuz biraz kızdı amadrun verdiği losyonu da sıktım hep. Canım benim tek sıkıntın bu olsun geldi geçti bak. Rabbim başka sıkıntılarını göstermesin yavrularımızın
aynen öyle dedi şimdi de durmadan mıncıklıyorum..oyunlar oynuyoruz daha 5. aya yeni girdkKucağına alda sev bari anne demiş miniğin.. Aminnnn...
Oh maşallah:)))aynen öyle dedi şimdi de durmadan mıncıklıyorum..oyunlar oynuyoruz daha 5. aya yeni girdk
2 hafta sonra yavaş yavaş kendimi yormadan yapmaya başladım canımKızlar siz doğumdan kaç gün sonra ayaklandınız ev işlerini yapmaya başladınız
bugün oyun halımız geldi çok güzel bşy oğlum bayram etti:)Oh maşallah:)))
ilk 20 gün annemlerde kalmıştım eve geçince yapmaya başladm.daha erken de başlardm da annem izin vermediKızlar siz doğumdan kaç gün sonra ayaklandınız ev işlerini yapmaya başladınız