2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Şükürler olsun bende evladımı 3 gün önce kucağıma aldım... Allahım... Bu nasıl bi duyguymuy kızlar aklımı oynatıcam:) geri yutasım var sıpamı:)
Gözünüz aydın canım maşallah. Her halleri çok tatlı. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bende is yapınca ağrı yoğun oluyor o kadar

Canım bizim göbek parça parça düştü akıntı oluyordu çocuk cerrahina gösterdik o şekilde kontrol altında idi. Düzeldi şükür
Geçmiş olsun canım bende başka bir sıkıntı zannettim aman paşa iyi olsun da Bizim göbeğimiz sarılık için hastanede yattığımız zaman düşmüştü 6 günlüktü ben göremedim ama hemşireler kan almaya götürdükleri zaman düşmüş

Sağol canım iyi sizin ki erken düşmüş tek benim bebegim böyle sıkıntı çekti sanırım

Hayırlı bayramlar güzel anneler daha yeni fırsat bulabildim yazmaya. Bizim kız 1.30 da bî uyandı daha yeni uyuttum. Gündüz de çok yoruldu miniğim her gelen sevdi,okşadı. Tam uykuya dalacak diyorum biri geliyor e tabi herkes görmek istiyor kaç senenin beklenen bebeği herkes merak ediyorduBizde böyle sizde durumlar nasıl kızlar bebişler nasıl aman nazar değmesin yavrularımıza ben bugün çok korktum ama neyseki kızım o kadar huysuzlanmadı. Yerim ben onları Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı

Sağol canım iyi sizin ki erken düşmüş tek benim bebegim böyle sıkıntı çekti sanırım
Canım benim kayınvalidem pudra döktü sürekli çabuk düşsün diye gerçi hastanede doktorumuz biraz kızdı amadrun verdiği losyonu da sıktım hep. Canım benim tek sıkıntın bu olsun geldi geçti bak. Rabbim başka sıkıntılarını göstermesin yavrularımızın

Amin canım Sağol benimki de son 1 haftadır emerken çok ağlıyor böyle yapmazdi neden böyle oldu bilmiyorum sanki bir yeri acimis gibi bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…