2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Banada denmedi arkadaş yazınca anladım ki ondan mış:KK48:

Kontrol iyi geçti canım 42 gün sonra gobekten kurtulduk şükür:KK48:

Zor ama dünyanın en güzel şeyi annelik. Rabbim başka sıkıntılar zorluklar vermesin. .. emiyor mu bebeginle aran nasıl:emir_bebek: sen nasılsın ameliyat yerin acıyor mu:KK54:
Geçmiş olsun canım. çok sevindim.Küçük paşanın göbeği sonunda iyileşti. Allah başka sıkıntı vermesin.

demekki tek değilmişîm herkeste aynı sıkıntı oluyormuş. Omuz ağrısı bende de olmuştu sanki bıçak saplanır gibiydi. Arada bir de iğne yapılan yer sanki delikmiş de rüzgar giriyormuş gibi oluyor ağrı yapıyor sizde de oluyor mu kızlar
Yok canım bende öyle rüzgar gibi bişey olmadı. Yalnız oğlumu kucğımda uyuturken yada gezdirirken belim ve sırtım ağrıyor. Önceden hafif bir bel fıtığım vardı. Ondanmı ağrıyor yoksa sezaryandanmı bilemiyorum.

demekki tek değilmişîm herkeste aynı sıkıntı oluyormuş. Omuz ağrısı bende de olmuştu sanki bıçak saplanır gibiydi. Arada bir de iğne yapılan yer sanki delikmiş de rüzgar giriyormuş gibi oluyor ağrı yapıyor sizde de oluyor mu kızlar
Bende is yapınca ağrı yoğun oluyor o kadar
C A N O C A N O canım bu göbek kontrolü nasıl oluyor bize öyle bişey söylenmedi de kafama takıldı
Canım bizim göbek parça parça düştü akıntı oluyordu çocuk cerrahina gösterdik o şekilde kontrol altında idi. Düzeldi şükür

Merhaba güzel anneler. Benim oğlum çok kucakçı. Neredeyse uykusunu bile kucakta uyuyacak. Buda bizi çok yoruyor yıpratıyor. Şuan bile kucağımda göğsüme yatmış vaziyette, ağzında emzik bakıyor. Bırakınca canı yamış gibi basıyor yaygarayı. Hiç bir işimi yapamıyorum. Sizde durumlar nasıl?

Merhaba güzel anneler.hepim oğlum çok kucakçı. Neredeyse uykusunu bile kucakta uyuyacak. Buda bizi çok yoruyor yıpratıyor. Şuan bile kucağımda göğsüme yatmış vaziyette, ağzında emzik bakıyor. Bırakınca canı yamış gibi basıyor yaygarayı. Hiç bir işimi yapamıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Amaaanin vay be annesini esir almış.:KK48: Benim ki de yanlız kalmayı sevmiyor hep ilgi istiyor ya sallanacak yada emecek. Iyi sen emzige alıştırmissin benimki emmiyor:eek:

Amaaanin vay be annesini esir almış.:KK48: Benim ki de yanlız kalmayı sevmiyor hep ilgi istiyor ya sallanacak yada emecek. Iyi sen emzige alıştırmissin benimki emmiyor:eek:
Valla emziğide öyle pek hoşlanarak almıyor. Zorluyorum bir süre. Ama sana avent marka emziği tavsiye edebilirim. Biz wee baby almıştık. Azıcık emip hep atıyordu yada hiç almıyor öğürüyordu. Halası avent emzik getirmişti. Onu çok daha rahat aldı ve daha uzun süre emiyor.

Valla emziğide öyle pek hoşlanarak almıyor. Zorluyorum bir süre. Ama sana avent marka emziği tavsiye edebilirim. Biz wee baby almıştık. Azıcık emip hep atıyordu yada hiç almıyor öğürüyordu. Halası avent emzik getirmişti. Onu çok daha rahat aldı ve daha uzun süre emiyor.
Tamam canım bide onu denerim bakalım beğenecek mi:KK76:

Kızlar bende kontrole götürdüm bebişimi doğduğunda 2470 simdi ise 2340 olmuş doktor sasırdı mamamı veriyorsun dedi bende yo dedim her şeyi iyi işitme testi falan yapıldı işte Bi daha ki kontrol 15.gününde

Şükürler olsun bende evladımı 3 gün önce kucağıma aldım... Allahım... Bu nasıl bi duyguymuy kızlar aklımı oynatıcam:) geri yutasım var sıpamı:)
Çok şükür canım benim gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. :KK68: Lokma tatlısı gibi buldun bebeyi yutma sakın:KK70:

Kızlar bende kontrole götürdüm bebişimi doğduğunda 2470 simdi ise 2340 olmuş doktor sasırdı mamamı veriyorsun dedi bende yo dedim her şeyi iyi işitme testi falan yapıldı işte Bi daha ki kontrol 15.gününde
Maşallah maşallah öyle kilo kaybı yok şükür sen yine kontrollü emzirmeye devam et canım sevindim senin adına:KK54:
B
ben emzik vermedim şimdilik iyi ya mecbur kalır mıyım bilmiyorum
Almayı nca zorlamanin bi anlamı yok:KK14:

Merhaba güzel anneler. Benim oğlum çok kucakçı. Neredeyse uykusunu bile kucakta uyuyacak. Buda bizi çok yoruyor yıpratıyor. Şuan bile kucağımda göğsüme yatmış vaziyette, ağzında emzik bakıyor. Bırakınca canı yamış gibi basıyor yaygarayı. Hiç bir işimi yapamıyorum. Sizde durumlar nasıl?
canm bzm de öyleydi babasının kucağında uyuya uyuya alıştı ama dikişlerm ve belim ağrıyodu kilo aldıkça.. ağlata ağlata ayakta sallamaya çevrdk durumu

X