2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

evet öyle oluyor şukur her şey yolunda sadece belimden vurulan iğneden dolayı omzum çok ağrıyor sende de oldu mu böyle bişey
Hayırlı olsun Güle güle büyüt yavru nu
İğneden dolayı bendede bel ağrısı oldu halada oluyor Dr demişti bana olucak bide bana vücut bir senede kendine gelir hemen ağır ise güce bakıp belini iyice agritma demisti

Hayırlı olsun Güle güle büyüt yavru nu
İğneden dolayı bendede bel ağrısı oldu halada oluyor Dr demişti bana olucak bide bana vücut bir senede kendine gelir hemen ağır ise güce bakıp belini iyice agritma demisti

saol canım. Benimde omzumda işte zormuş annelik biraz

Aaaa benimde olmuştu. Demek iğneden oluyor. Bende çok terlemiştim hastanede ondan oldu sanmıştım. Bana hiç ağrın olur demedi doktorlar.
Banada denmedi arkadaş yazınca anladım ki ondan mış:KK48:
Sağol teyzesi, hepizin evladı hayırlı,akıllı olsun. Kontrolünüz nasıl geçti?
Kontrol iyi geçti canım 42 gün sonra gobekten kurtulduk şükür:KK48:
evet aynen öyle kalıcı olmasında katlancaz bu kadarına bebişimi kucağıma alınca değdi diyorum
Zor ama dünyanın en güzel şeyi annelik. Rabbim başka sıkıntılar zorluklar vermesin. .. emiyor mu bebeginle aran nasıl:emir_bebek: sen nasılsın ameliyat yerin acıyor mu:KK54:

Banada denmedi arkadaş yazınca anladım ki ondan mış:KK48:

Kontrol iyi geçti canım 42 gün sonra gobekten kurtulduk şükür:KK48:

Zor ama dünyanın en güzel şeyi annelik. Rabbim başka sıkıntılar zorluklar vermesin. .. emiyor mu bebeginle aran nasıl:emir_bebek: sen nasılsın ameliyat yerin acıyor mu:KK54:

emmesi çok şükür iyi 1 - 1 buçuk saat arayla kendiliğinden uyanıyor emiyor sutumde geldi bugün hiç mama dahi vermedim . Oğlum pek uslu teyzesi ameliyat yerimde iyi dun dus aldım bandın acık kalan kısmı varmış biraz su aldı onuda defiştirtdik Allaha şükür sıkıntımız yok sadece oğluşum biraz zayıf 2470 gr doğdu

emmesi çok şükür iyi 1 - 1 buçuk saat arayla kendiliğinden uyanıyor emiyor sutumde geldi bugün hiç mama dahi vermedim . Oğlum pek uslu teyzesi ameliyat yerimde iyi dun dus aldım bandın acık kalan kısmı varmış biraz su aldı onuda defiştirtdik Allaha şükür sıkıntımız yok sadece oğluşum biraz zayıf 2470 gr doğdu
Maşallah canım olsun kilo alır inşallah sen sık sık emzir bende mama vermedim hiç sütun yetiyorsa kilo alması iyiyse verme mama boşver :KK54: sihhatler olsun canım :21:

Sağol canım amin evet bebekle girmek zor oluyor ama fırsat buldukça yazıyoruz bebeğin ne kadarlik oldu canım:KK25:
Cuma günü kısmetse. 1 aylık olacak teyzesi :KK73:Siz ne güzel kırk uçurmuşsunuz bile,yazdıklarınızı okurken zaman ne çabuk geçmiş diyorum . Daha dün gibi geliyor doğacakları günleri konuştuğumuz zamanlar ,hamilelik sıkıntıları:KK51:Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla büyütmek nasip etsin, isteyen herkesi bu duygudan mahrum bırakmasın

evet öyle oluyor şukur her şey yolunda sadece belimden vurulan iğneden dolayı omzum çok ağrıyor sende de oldu mu böyle bişey

Evet oldu canım sanki omuzun çıkmış yel girmiş gibi ağrıdı tutulma gibi geçiyo kafana takma

Aaaa benimde olmuştu. Demek iğneden oluyor. Bende çok terlemiştim hastanede ondan oldu sanmıştım. Bana hiç ağrın olur demedi doktorlar.
demekki tek değilmişîm herkeste aynı sıkıntı oluyormuş. Omuz ağrısı bende de olmuştu sanki bıçak saplanır gibiydi. Arada bir de iğne yapılan yer sanki delikmiş de rüzgar giriyormuş gibi oluyor ağrı yapıyor sizde de oluyor mu kızlar

C A N O C A N O canım bu göbek kontrolü nasıl oluyor bize öyle bişey söylenmedi de kafama takıldı

X