Chelzy İkiz oğlan anası Pro Üye 20 Ocak 2008 15.122 31.782 31 Ocak 2016 Konu Sahibi Chess #41 pinoli .!.: İzmirde misiniz ki siz? Genişletmek için tıkla... Izmirliyim ama su anda izmir disindayim.
pinoli .!.: İzmirde misiniz ki siz? Genişletmek için tıkla... Izmirliyim ama su anda izmir disindayim.
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 39 31 Ocak 2016 Konu Sahibi Chess #42 Chelzy .!.: Izmirliyim ama su anda izmir disindayim. Genişletmek için tıkla... Ben de y.dışı diye düşünmüştüm
Chelzy .!.: Izmirliyim ama su anda izmir disindayim. Genişletmek için tıkla... Ben de y.dışı diye düşünmüştüm
M minnakkelebekim ♡♥♡ MERYEM ELİF ♡♥♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Kasım 2014 4.973 7.240 38 1 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #43 tantanis .!.: Beklenti düşük olsun ama :) Bizim köye tuzlu su denilen maden suyunu içmeye gelirler genelde. Doktorlar böbrek taşı sorunu olanlara falan öneriyormuş. Yaz da değil baharda gidin. Yazın kurumuş oluyor her yer. Genişletmek için tıkla... Bolohor yaylasi miydi adi? Yanlış mi hatırlıyorum adini bilemedim. Esimin ailesinin yaylasina giden yoldaydi biz de uğrayıp suyundan almıştık
tantanis .!.: Beklenti düşük olsun ama :) Bizim köye tuzlu su denilen maden suyunu içmeye gelirler genelde. Doktorlar böbrek taşı sorunu olanlara falan öneriyormuş. Yaz da değil baharda gidin. Yazın kurumuş oluyor her yer. Genişletmek için tıkla... Bolohor yaylasi miydi adi? Yanlış mi hatırlıyorum adini bilemedim. Esimin ailesinin yaylasina giden yoldaydi biz de uğrayıp suyundan almıştık
tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 1 Şubat 2016 Konu Sahibi Chess #44 nickimikim7 .!.: Bolohor yaylasi miydi adi? Yanlış mi hatırlıyorum adini bilemedim. Esimin ailesinin yaylasina giden yoldaydi biz de uğrayıp suyundan almıştık Genişletmek için tıkla... Değil. Bir kaç tane var o sudan sanırım Erzincanda falan da var.
nickimikim7 .!.: Bolohor yaylasi miydi adi? Yanlış mi hatırlıyorum adini bilemedim. Esimin ailesinin yaylasina giden yoldaydi biz de uğrayıp suyundan almıştık Genişletmek için tıkla... Değil. Bir kaç tane var o sudan sanırım Erzincanda falan da var.