- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul plakalı araçlardan oluşan bir trafik var yaz aylarında. Boşa heves etmeyin.Bununla övünmemiz ne acı yaa.
Ben de bu yaz gitmek istiyorum Bayburt'a lafta memleketimiz ama kimsemiz yok oralarda :/ Trafik çilesi olmayan bir şehirmiş en azından.Bi göreydik eyiydi :))
Kiz sen bayburtlu musun? Ben de gumushaneliyimTamam o halde bana da tandır ekmeği bi de civil peynir gönderiver
Bizim telefon bile çekmeyen (sadece bizim evde çekiyor yukarda olduğu için) ultra organik köyümüz de var. Anahtar verem mi :))
Oo Hemşehri sayılırızKiz sen bayburtlu musun? Ben de gumushaneliyim
Kızamıycam valla haklısınız. Pek bir şey yok Bayburtta. Benim hem anne hem baba tarafım 3 nesil önce Trabzondan Bayburta göçmüş. Hala kızarım hiç mi gözü görmemiş bunların diyeErzuma giderken kaşla göz arasi Bayburttan gecmisiz.Anlik biseydi zaten anlamadik hic.O kadar diyeyim Bayburt siz anlayin gumushane ayri ama.Orasi baska
Gittin mi Gümüşhane'ye chelzy?Erzuma giderken kaşla göz arasi Bayburttan gecmisiz.Anlik biseydi zaten anlamadik hic.O kadar diyeyim Bayburt siz anlayin gumushane ayri ama.Orasi baska
Gel şöyle yamacima Ben Gümüşhane merkeze hic gitmedim ama Bayburt'a gittim. Çoruh'un yaninda cay icmistik bi de kaleye çıkmıştık onu hatirliyorum :) Kucuk bir yer sanki sonradan il oldu diye hatirliyorum onceden Gümüşhane'ye mi bağlıydı ne?Oo Hemşehri sayılırız
He yaa He aslında biz Gümüşhaneliyiz Gümüşhaneliler lobisi misiniz siz? Niye hepiniz aynı şeyi diyonuzz??Gel şöyle yamacima Ben Gümüşhane merkeze hic gitmedim ama Bayburt'a gittim. Çoruh'un yaninda cay icmistik bi de kaleye çıkmıştık onu hatirliyorum :) Kucuk bir yer sanki sonradan il oldu diye hatirliyorum onceden Gümüşhane'ye mi bağlıydı ne?
Kızamıycam valla haklısınız. Pek bir şey yok Bayburtta. Benim hem anne hem baba tarafım 3 nesil önce Trabzondan Bayburta göçmüş. Hala kızarım hiç mi gözü görmemiş bunların diye
Gittin mi Gümüşhane'ye chelzy?
Hepimiz ayni seyi mi söylüyoruz Ben emin degilim bilmiyorum ama bak tam soylemedim sayHe yaa He aslında biz Gümüşhaneliyiz Gümüşhaneliler lobisi misiniz siz? Niye hepiniz aynı şeyi diyonuzz??
Ne güzel ben de gitmek istiyorum hic gitmedim Nasil peki?Kacar mii? 5 senem dogu karadenizde gecti karis toprak birakmadim gezmedik
Ne güzel ben de gitmek istiyorum hic gitmedim Nasil peki?
Gümüşhane diyince aklima pestille köme geldiii mağdurum
AhahahaValla guzel karanfil.Yaylasi yeter.Ciktim kaldim bile kazikbeli yaylasinda.Magarasini,göllerini gezdim.Yol boyu torul göl manzarasi harika.Sonrasini hatirlamiyorum cunku pestil komasina girdim Mutlaka bir firsat yaratin ve gidin.
Sanırım sürekli yağdı yağacak havasından kaynaklanıyor o. Ama yine de seviyorum ben Trabzonu. Ilk gittiğimde kaybolmuştum bu bile iyi geldi ya bayburttan sonra kaybolabileceğim bir şehre geldim diye ne sevindiydim.Gerci inanir misin Trabzon kadar beni boğan baska bir sehir yoktur.Kasvet tamamen.Giresun oyle degil mesela.Orduda dwgil.O kasveti Erzurumda da hissetmistim.Ama bayburttan gecerken anlamadim bisey canim hani memleketin ama
60 yıl kadar önce varmış öyle bir durum evet. Bütün Gümüşhaneliler siz Gümüşhanelisiniz diyip duruyorHepimiz ayni seyi mi söylüyoruz Ben emin degilim bilmiyorum ama bak tam soylemedim say
Ahahaha
Babam da kazikbelini cok anlatır. Neyse bu sene köye ev yaptırıyor biz de nasipleniriz bu sebeple.
Ohh superrr koy evi.Ben Izmirliyim.Burda da koyumuz yok merkezindeydik 3 kusaktir.Hayatimda koy bilmeden gittim oralarda yasadim.Koy evi gibisi yokkk.O zamanlar o kadar dusundum ki bi yayla evi yaptirsam da yazlarj gelsem diye.Izmirim 75 derece sicagini cekmektense yak kuzineyi temmuzda koyde ohhh.