2015 yılında cinayet işlenmeyen tek il

Bununla övünmemiz ne acı yaa.
Ben de bu yaz gitmek istiyorum Bayburt'a lafta memleketimiz ama kimsemiz yok oralarda :/ Trafik çilesi olmayan bir şehirmiş en azından.Bi göreydik eyiydi :))

Bununla övünmemiz ne acı yaa.
Ben de bu yaz gitmek istiyorum Bayburt'a lafta memleketimiz ama kimsemiz yok oralarda :/ Trafik çilesi olmayan bir şehirmiş en azından.Bi göreydik eyiydi :))
Istanbul plakalı araçlardan oluşan bir trafik var yaz aylarında. Boşa heves etmeyin.

Ülkenin bu hale gelmesine izin verenler utansin, insan sokaga cikarken işe giderken alisveris yaparken nereden bomba cikar, kim agzimi tutup tehdit edip tecavüz eder diye korkuyor.

Erzuma giderken kaşla göz arasi Bayburttan gecmisiz.Anlik biseydi zaten anlamadik hic.O kadar diyeyim Bayburt siz anlayin gumushane ayri ama.Orasi baska

Erzuma giderken kaşla göz arasi Bayburttan gecmisiz.Anlik biseydi zaten anlamadik hic.O kadar diyeyim Bayburt siz anlayin gumushane ayri ama.Orasi baska
Kızamıycam valla haklısınız. Pek bir şey yok Bayburtta. Benim hem anne hem baba tarafım 3 nesil önce Trabzondan Bayburta göçmüş. Hala kızarım hiç mi gözü görmemiş bunların diye

Oo Hemşehri sayılırız
Gel şöyle yamacima Ben Gümüşhane merkeze hic gitmedim ama Bayburt'a gittim. Çoruh'un yaninda cay icmistik bi de kaleye çıkmıştık onu hatirliyorum :) Kucuk bir yer sanki sonradan il oldu diye hatirliyorum onceden Gümüşhane'ye mi bağlıydı ne?

He yaa He aslında biz Gümüşhaneliyiz Gümüşhaneliler lobisi misiniz siz? Niye hepiniz aynı şeyi diyonuzz??

Kızamıycam valla haklısınız. Pek bir şey yok Bayburtta. Benim hem anne hem baba tarafım 3 nesil önce Trabzondan Bayburta göçmüş. Hala kızarım hiç mi gözü görmemiş bunların diye

Gerci inanir misin Trabzon kadar beni boğan baska bir sehir yoktur.Kasvet tamamen.Giresun oyle degil mesela.Orduda dwgil.O kasveti Erzurumda da hissetmistim.Ama bayburttan gecerken anlamadim bisey canim hani memleketin ama

Ne güzel ben de gitmek istiyorum hic gitmedim Nasil peki?

Gümüşhane diyince aklima pestille köme geldiii mağdurum

Valla guzel karanfil.Yaylasi yeter.Ciktim kaldim bile kazikbeli yaylasinda.Magarasini,göllerini gezdim.Yol boyu torul göl manzarasi harika.Sonrasini hatirlamiyorum cunku pestil komasina girdim Mutlaka bir firsat yaratin ve gidin.

Valla guzel karanfil.Yaylasi yeter.Ciktim kaldim bile kazikbeli yaylasinda.Magarasini,göllerini gezdim.Yol boyu torul göl manzarasi harika.Sonrasini hatirlamiyorum cunku pestil komasina girdim Mutlaka bir firsat yaratin ve gidin.
Ahahaha

Babam da kazikbelini cok anlatır. Neyse bu sene köye ev yaptırıyor biz de nasipleniriz bu sebeple.

Gerci inanir misin Trabzon kadar beni boğan baska bir sehir yoktur.Kasvet tamamen.Giresun oyle degil mesela.Orduda dwgil.O kasveti Erzurumda da hissetmistim.Ama bayburttan gecerken anlamadim bisey canim hani memleketin ama
Sanırım sürekli yağdı yağacak havasından kaynaklanıyor o. Ama yine de seviyorum ben Trabzonu. Ilk gittiğimde kaybolmuştum bu bile iyi geldi ya bayburttan sonra kaybolabileceğim bir şehre geldim diye ne sevindiydim.

Ahahaha

Babam da kazikbelini cok anlatır. Neyse bu sene köye ev yaptırıyor biz de nasipleniriz bu sebeple.

Ohh superrr koy evi.Ben Izmirliyim.Burda da koyumuz yok merkezindeydik 3 kusaktir.Hayatimda koy bilmeden gittim oralarda yasadim.Koy evi gibisi yokkk.O zamanlar o kadar dusundum ki bi yayla evi yaptirsam da yazlarj gelsem diye.Izmirim 75 derece sicagini cekmektense yak kuzineyi temmuzda koyde ohhh.

İzmirde misiniz ki siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…