- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
sabah bi iğne yedim totodan işe geldim pazartesi olunca mecbur hafta arası olsa gelmezdimmm
sen nasılsın canım ?![]()
Tatlım gecmiş olsun benim katilim sensin dimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah bi iğne yedim totodan işe geldim pazartesi olunca mecbur hafta arası olsa gelmezdimmm
sen nasılsın canım ?![]()
ben bulamıyorummmmmmmSanirim galiba...![]()
çok sağol canımmmm benden küçççüükk diğilsinkiiiiTatlım gecmiş olsun benim katilim sensin dimi :)
aaaa evet senin tahmininde ki kişi kimdiha bu arada hiiiç ummadığım biri cıktı tahmınımde yanıldım![]()
Merhaba Ümrancım nasıslsın? canım bız görümcemi kaybetmiştik ya ,kayınvalıdemle bırlıkte yasıyordu rahmetlı sımdı tek kaldı Annem o yuzden cumadan gıdıp pazartesi donuyoruz bıraz onun yanında kalıyoruz o yuzden ınternete gıremıyorum canım. ha bu arada UMMAN123 dü benim tahmınımaaaa evet senin tahmininde ki kişi kimdi
anladım canım allah sabırlar versin valla zorMerhaba Ümrancım nasıslsın? canım bız görümcemi kaybetmiştik ya ,kayınvalıdemle bırlıkte yasıyordu rahmetlı sımdı tek kaldı Annem o yuzden cumadan gıdıp pazartesi donuyoruz bıraz onun yanında kalıyoruz o yuzden ınternete gıremıyorum canım. ha bu arada UMMAN123 dü benim tahmınım![]()
benim katilimde masaALLAH burda fink atıyor![]()
Aynen canım kayınvalıdemın ılk evladıydı ablamız .ınan evlat acısı gordugum kadarıyla cok zormus. neyse....anladım canım allah sabırlar versin valla zoryanlış tahminmiş demekki :)
Aynen canım kayınvalıdemın ılk evladıydı ablamız .ınan evlat acısı gordugum kadarıyla cok zormus. neyse....
evet yanlıs tahmın ha bu arada gonderımler ne zaman baslayacak
benım kurbancık ne ızmırde nede ıstanbuldaufacık tefecık ıcı dolu turşucuk
1 aralıkta çok erken canım ya zaten çekilişi erken yaptık ki rahat rahat alışverişler yapılsın diyecok gecmıs yaa :) ben 1 aralık sandım .
evet ele benı Ümran
kız ümran sende ızmırdeymıssın yaaa vay benım hemşerim :)
2 senedir burdayım canım kolay gelsibnyenı geldın galıba Hoşgeldin .... burda kımsecıkler yok benım kurbanda kaybolmus ortalıktan buarada bende evdekı işlerimi halledeyım gelırım yıneee :) sağlıcakla kaaalll
ve aleyküm selaaaaaaaaaam :)selaaaaaaaammmm![]()
Yaaa küçük mü dedin kaçırmışım o ayrıntıyı :))çok sağol canımmmm benden küçççüükk diğilsinkiiii![]()