2015 yılbaşı çekilişi

neden kimse yok buralarda :KK43: kurbanımda girmiyor zaten katilimi de bilmiyorum bulamıyorum çünkü :mad: :mad:

aaaa evet senin tahmininde ki kişi kimdi
Merhaba Ümrancım nasıslsın? canım bız görümcemi kaybetmiştik ya ,kayınvalıdemle bırlıkte yasıyordu rahmetlı sımdı tek kaldı Annem o yuzden cumadan gıdıp pazartesi donuyoruz bıraz onun yanında kalıyoruz o yuzden ınternete gıremıyorum canım. ha bu arada UMMAN123 dü benim tahmınım :KK76:

Merhaba Ümrancım nasıslsın? canım bız görümcemi kaybetmiştik ya ,kayınvalıdemle bırlıkte yasıyordu rahmetlı sımdı tek kaldı Annem o yuzden cumadan gıdıp pazartesi donuyoruz bıraz onun yanında kalıyoruz o yuzden ınternete gıremıyorum canım. ha bu arada UMMAN123 dü benim tahmınım :KK76:
anladım canım allah sabırlar versin valla zor :( yanlış tahminmiş demekki :)

:eek:
anladım canım allah sabırlar versin valla zor :KK43: yanlış tahminmiş demekki :)
Aynen canım kayınvalıdemın ılk evladıydı ablamız .ınan evlat acısı gordugum kadarıyla cok zormus. neyse....
evet yanlıs tahmın ha bu arada gonderımler ne zaman baslayacak:110::110:
benım kurbancık ne ızmırde nede ıstanbulda :D ufacık tefecık ıcı dolu turşucuk

:eek:
Aynen canım kayınvalıdemın ılk evladıydı ablamız .ınan evlat acısı gordugum kadarıyla cok zormus. neyse....
evet yanlıs tahmın ha bu arada gonderımler ne zaman baslayacak:110::110:
benım kurbancık ne ızmırde nede ıstanbulda :D ufacık tefecık ıcı dolu turşucuk

15 aralıktan itibaren canım senide eledik desene :D :D :D

cok gecmıs yaa :) ben 1 aralık sandım .
evet ele benı Ümran
kız ümran sende ızmırdeymıssın yaaa vay benım hemşerim :)

cok gecmıs yaa :) ben 1 aralık sandım .
evet ele benı Ümran
kız ümran sende ızmırdeymıssın yaaa vay benım hemşerim :)
1 aralıkta çok erken canım ya zaten çekilişi erken yaptık ki rahat rahat alışverişler yapılsın diye :D :D evet canım bende izmirliyim artık :D :D :D

yenı geldın galıba Hoşgeldin .... burda kımsecıkler yok benım kurbanda kaybolmus ortalıktan buarada bende evdekı işlerimi halledeyım gelırım yıneee :) sağlıcakla kaaalll

Back