- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımgünaydın kızlar.. :)
hayırlı olsun canım azıcık bi ipucu alalım mı senden deGünaydınnnnn kızlaarrr. Nasılsınız? Benim katilim de belli kurbanım da rahatım o yüzdenÇeyiz topiğime yeni ciciler ekledim bakıverin hadi bi
![]()
![]()
günaydın canlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta olur umarım hepimiz için kızlar belki katillerinizin whatsappı yoktur şahsen benim yok kullanmıyorum o yüzden sevgili kurbancım bende bişey bekleme![]()
![]()
![]()
anca telefon görüşmesi yapabiliriz heee heee heee
iyiym canım teş.ler sen nasılsın ohhh mis mis bende eşimin telefonuna eklicem kurbanımı akşama onunla bi konuşayım bakayımGunaydin ablacimmm iyiyiz sen nasilsin bakalim.???ben katilimle whtsaptan konstum cok cici biri
![]()
Günaydınnnnn kızlaarrr. Nasılsınız? Benim katilim de belli kurbanım da rahatım o yüzdenÇeyiz topiğime yeni ciciler ekledim bakıverin hadi bi
![]()
![]()
iyiym canım teş.ler sen nasılsın ohhh mis mis bende eşimin telefonuna eklicem kurbanımı akşama onunla bi konuşayım bakayım![]()
![]()
Gunaydin ablacimmm iyiyiz sen nasilsin bakalim.???ben katilimle whtsaptan konstum cok cici biri
![]()
hayırlı olsun canım azıcık bi ipucu alalım mı senden de![]()
aynne canım benimde ah istanbul istanbul olalıııııııı ah ahkatilciğim benden küçük tatlı mı tatlı bir kız :) bekar. İstanbul'da yaşıyor... Aşık olduğum, çok özlediğim şehirde...
aaaaaaaaa senden şüpheleniodum ben ama istanbul'da yaşamıyorummm eliyimm mikiii seniiiiiikatilciğim benden küçük tatlı mı tatlı bir kız :) bekar. İstanbul'da yaşıyor... Aşık olduğum, çok özlediğim şehirde...
Demekki sen değilsin benim katilim çünkü bana yazan yok :)Gunaydin ablacimmm iyiyiz sen nasilsin bakalim.???ben katilimle whtsaptan konstum cok cici biri
![]()