2015 yılbaşı çekilişi

senin bebişko var elee benii benim kurbanım evli ama bebişkosuu yokkk :oops::oops:
+1 katil adayım daha oldu :D
blackanqel90 blackanqel90 kuzum nerelerdesin sevgili katilim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım dikkat edin şu sıralar salgın var vallahi
Canım çok sagol ben baya atlattım aslında :) Geceleri geç yattıgım için gündüz uyanmam geç olabiliyor :D Eh çoluk çocuk olmayınca,hazır 1 ay daha çalışmayacakken yatıp keyif yapıyorum bol bol :D

A altinkaya35 canım yazdım sana ama okumadın görmedin sanırım geçmiş olsun eşin nasıl oldu şimdi iyi mi bari allah şifalar versin canım
aynne canım benimde ah istanbul istanbul olalıııııııı ah ah
bebeğim üzülme sen hallederiz

katilinde aktif canım buralarda her daim
:KK66:

Hım sen benim katilime çok benzyirosun o_O Senden fena şüpheleniyorum bak şimdi :)
Arkadaşlar Günaydın :KK66:
Oncelikleeee smdiye kadr verdgm tum ipuclarini unutun :KK66:

Sasirtmacalar oldu :KK66:
Simdi aslina geçiyorum. ..
Kurbanim evliiii
Evlimi o_O Katil adaylarımda çogaldı başka ıpucu varmı cnm :D

selam hatunlar nasılsınız iş yogunlugundan ancak fırsat bulup giriyorum eski katilim MissGamzeli MissGamzeli de yazdı nerelerdesin diye canım hafta sonu giremiyorum bu aralarda işler yogun ondan giremedim.
Eee kimler neler yaptı sohbetleri biraz kaçırdım
Benim katilim nerelerde acabaaa :)
Birde benim kuırbanım var dı dimi seni ihmal ettiğimi düşünme canısı :) haydi bende artık bi ip ucu vereyim benim kurbanım da bekar :)

kurbaaaaaaaaaaaaaann nerdesin kız :KK55::KK67::KK67::KK67::KK67:
Burdayımm katılcım :D forumlara bakıyorum gözum burda :D
selam hatunlar nasılsınız iş yogunlugundan ancak fırsat bulup giriyorum eski katilim MissGamzeli MissGamzeli de yazdı nerelerdesin diye canım hafta sonu giremiyorum bu aralarda işler yogun ondan giremedim.
Birde benim kuırbanım var dı dimi seni ihmal ettiğimi düşünme canısı :) haydi bende artık bi ip ucu vereyim benim kurbanım da bekar :)
Eski katilimm hoşgeldin:KK68::KK68: Bu sefer sana çıkmamışım bekar demişsin:KK61:

hoşgeldinnnnn :KK49:

ben olabilirim belkiiii senin kurbanınnn :KK76:

kurbanıma whatsaptan yazmak istiyorum ama isim soyisimden beni bulmasından çok tırsıorummm :KK53::KK53:
bende isim kullanmamış olaydım yazardım belki sabredemem yazarımmm :KK76::KK76:

Back