Ay canim vala biraz once kendisi benle iletisime gecti yaa cok sevindim ama kim oldugu hakkinda bi fikrim yokkInsallah bi iletisim olurrr .)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim vala biraz once kendisi benle iletisime gecti yaa cok sevindim ama kim oldugu hakkinda bi fikrim yokkInsallah bi iletisim olurrr .)
kurbanıma whatsaptan yazmak istiyorum ama isim soyisimden beni bulmasından çok tırsıorummm
bende isim kullanmamış olaydım yazardım belki sabredemem yazarımmm![]()
Ay canim vala biraz once kendisi benle iletisime gecti yaa cok sevindim ama kim oldugu hakkinda bi fikrim yokk
ben kurbanıma ciciler almaya gidiyooommmmm
bebeği yok :))+1 katil adayım daha oldu
Hım sen benim katilime çok benzyirosunSenden fena şüpheleniyorum bak şimdi :)
EvlimiKatil adaylarımda çogaldı başka ıpucu varmı cnm
![]()
Benimki kimmis kıs :) benimkinide buluver3 kişinin katilini buldummm, ama kendi katilime dair hiçbir fikrim yooook![]()
Benimkinide buldunmu Gamzelim söylermisin lütfenn3 kişinin katilini buldummm, ama kendi katilime dair hiçbir fikrim yooook![]()
Olabilirim heran hersey olabilir kurban :):
evet canım ya senin ipucuların neydi söyledinmi belkide katilim sensin![]()
oo tamam benimde bebeğim yokbebeği yok :))
3 kişinin katilini buldummm, ama kendi katilime dair hiçbir fikrim yooook![]()
a aaa o sayılmaz tabi kucumoo tamam benimde bebeğim yokAma kedim var o sayılmaz dimi
![]()
Benimki kimmis kıs :) benimkinide buluver
Benimkinide buldunmu Gamzelim söylermisin lütfenn
Katilciğim biliyorum burlardasın whatsappın yoksa sms te atabılırsın yaşıyorum de yeterli![]()
benim katilim kimmiş :) senin katilinde buralarda bence :)
Tamam o zaman itiraf et cnım sensin dimi katilima aaa o sayılmaz tabi kucum![]()
a aaa o sayılmaz tabi kucum![]()
Gamzeliim canımbulabilirimmmm belkiiii
evett, buldummmm seninkiniii![]()
![]()
seninkini bilmiyorummm
benim katilim yok benceeeee![]()
Gamzeliim canımKimmiş söylesene lütfeeeennn