2015 yılbaşı çekilişi

umran tşkler canım .. bu arada bılgıler sonramı atılacak....
R.EDERİM TOREDO EVET CANIM DAHA SONRA BİLGİ VERİCEM BEN HEPİNİZE
TEŞ.LER HİLALCİM SAĞOL BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ŞUAN 11 KİŞİYİZ AZ BİRAZ DAHA TALEP OLDU MU TAMAMDIR

yeni gördüm konuyu.mailimden :)
hediyeleri gönderme zamanımız ne zaman olacak acaba? benım doğum yılbaşına geliyor da ...

20 aralık canım ama eğer sen katılırsan erken gönderebilirsin sen. çünkü geçen 8 mart çekilişinde benim doğumum da denk geliyor diye bende erkenden göndermiştim :)

temeeemmdir ozaman :) bende varım...güzel bir çekiliş olur inşallah...
zorunlu hediyeler olacakmı?

bu arada ümrancım bebişin doğmuş,Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah.çokta tatlııı Maşallah :)

bu arada ümrancım bebişin doğmuş,Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah.çokta tatlııı Maşallah :)
ay sağol canım benim teşekkür ederim evet doğdu büyüdü çok şükür sıkıntılı dönemleri atlattık canım darısı sana olur inşallah hayırlısı ile

umranımmmm benim ankarada pek girme durumum olmuyor da, ama şimdi 10 gun buralardayım, yettim sohbete
hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolma
ayyy evett inşallah öyle oluurrrr acaba umran ufak bir torpil geçermi ki bize
mmmmm bi düşüneyim nazım şans kısmet işi bu kim kime dumduma

hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolma
mmmmm bi düşüneyim nazım şans kısmet işi bu kim kime dumduma

ankarada olunca gündüz genelde bişeylerin peşinde koşturuyor oluyorum, akşamları da 3 kişi aynı odada kalınca bazen laptopu açasım gelmiyor hiç ama en azından 10 gün buralardayım, sonrası kısmet diyelim
yaparsın sen umranım bi torpil yaa, kavuşturalım şu gençleri

Çeşminaz nasılsın kıss :)
iyiyim canım bebişin hayırlı olsun, kocaman olmuş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…