R.EDERİM TOREDOumran tşkler canım .. bu arada bılgıler sonramı atılacak....
TEŞ.LER HİLALCİM SAĞOL BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ŞUAN 11 KİŞİYİZ AZ BİRAZ DAHA TALEP OLDU MU TAMAMDIRaynen ümranım ...hem kopukluk oluyor hem yazışmalara yetısılmıyor bırsey yazıyorsun hooop bır bakmıssın 5-10 sayfa atmıs yetısılmıyor .kendı adıma soylım her dakıka gırme sansım olmuyor konulara sohbetlere yetısemıyorum. hem senınde bebısın var senıde cok yormak ıstemeyız
az olsun öz olsun dürüst arkadaslarımız olsun
kizlar kizlar kimsecikler yok muuuu ....anam topik az olsun oz olsun dedimde bu kadar az olsun dimediiiim :)
merhaba canımslm kızlar
hayırlı olsun ozamantemeeemmdir ozaman :) bende varım...güzel bir çekiliş olur inşallah...
zorunlu hediyeler olacakmı?
ay sağol canım benim teşekkür ederim evet doğdu büyüdü çok şükür sıkıntılı dönemleri atlattık canım darısı sana olur inşallah hayırlısı ilebu arada ümrancım bebişin doğmuş,Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah.çokta tatlııı Maşallah :)
nazzzzzzıııımmmmm
ben de geldim nurdiii
ayyy inş. sen çıkarsın bu sefer banaaaa
hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolmaumranımmmmbenim ankarada pek girme durumum olmuyor da, ama şimdi 10 gun buralardayım, yettim sohbete
mmmmm bi düşüneyim nazımayyy evett inşallah öyle oluurrrracaba umran ufak bir torpil geçermi ki bize
ay sağol canım benim teşekkür ederim evet doğdu büyüdü çok şükür sıkıntılı dönemleri atlattık canım darısı sana olur inşallah hayırlısı ile
aminnnn:)
ayyy evett inşallah öyle oluurrrracaba umran ufak bir torpil geçermi ki bize
cinsiyetiniz ne canım tabi öncelikle sağlıklı olsun da
hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolma
mmmmm bi düşüneyim nazımşans kısmet işi bu kim kime dumduma
iyiyim canımÇeşminaz nasılsın kıss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?