2015 yılbaşı çekilişi

Günaydın canlar. Pek giremiyorum nasılsınız

kızlar çarşambaya kadar işlerim var, uzun vakit geçiremiyorum bilgisayar karşısında.
çarşambadan sonra elimden geldigince katılmaya çalışacagım, ama son son bi çarşambaya kadar idare ediverin yoklugumu olur mu

nazım nazımmmmm inşallah halledersin kuzum işlerini bide tanıtımını yapmadın haaa unutma bah

nazım nazımmmmm inşallah halledersin kuzum işlerini bide tanıtımını yapmadın haaa unutma bah
tanıtım işi aklımda canım, ama konsantre olup güzel şeyler yazmak istiyorum katilimi zor durumda bırakmamak adına, ama o kadar vaktim olmadı.
daha sana adresi de yollamadım da bikaç hafta var daha eve çıkmama, o işi nasıl halledecem hiç bi fikrim yok du bakalım bulacaz ona da bi çözüm.

kuzum adresi sıkıntı yapma zaten gönderiem 1 ay var adresini daha sonra gönderirsin kuzum ama tanıtımı yaparsan sevinirim kuzum çünkü çekiliş olacak ya en azında azcık bilgi sahibi olur

selamlaaaaar, raporum bitti, işe başladım bugün, gündüzleri pek aktif olamayabilirim artıkkk

ancak böle çocuklar kendi hallerinde etkinliklerini yaparken kaçamak takılırımm

kuzum adresi sıkıntı yapma zaten gönderiem 1 ay var adresini daha sonra gönderirsin kuzum ama tanıtımı yaparsan sevinirim kuzum çünkü çekiliş olacak ya en azında azcık bilgi sahibi olur

en geç çarşamba akşamı yazmış olacam canım, çekiliş yapılmadan yazarım yani hiiçç merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…