kuuzumm sen bunu yazdığın sıralarda annmlerdeydim arkadşmla :))Napıyosunuz fıstiklar
günaydın canlarım beniiiimm :))Günaydın hanımlar
kuzum iyyim çok şükür i:) iş yerindeyiiimmmgünaydın güzeller nasılsınız?
canım ALLAH IM sabır evrsin size...yüreğini ferah tut..duayı dilinden eksik etme...iyi olmaya çalış:Günaydın kızlar yogun ve uzucu bır haftadan sonra yıne aranızdan .bas saglıgı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. ama maalesef ıyı deyılım Babamda dun geceden berı agırlastı tetıkteyız aılecek ALLAH yardım etsın bana dıye Dua edıyorum dılerım o uzucu haberı yıne yasatmaz bana.... kafam dagılsın dıye buraya geldım yıne. gecmıs konusmaları okumaya calıstım buarada tanıtım yapıldı mı?
canımmm kaçırmaaaaa yahu :))günaydınn herkese. ben baya sohbet kaçırıyorum burda
uyu ve dinlen kuzum..hatta duş al.ılık...dün gece eve geldım buıtun haftanın yorgunlu var uzerımde acaıp uykum var . musadenızle ben cupaaaa yatak yapıcam yıne gelırım .carsı pazarda halletmem lazım oglen
vaaay videeeo ha mükemmel fikirler çıkıo ortayakurbanıma çok güzel bir video hazırlıyorum onunla uğraşıyorum bende iş yerinde
bende aynı canımcımm ya napıyım yeniden foruma dönmecee ben burdan çoklu alıntı yapamıorum ya ne dğişik olmuş brasıohh keyif sende ne güzel sıcacıksındır şimdiii
evet tatlım iyim çok şükür işte çalışıyorum iş güç ne olsun sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli
Ahh canım benim ne güzel mutlu sana-sze ozamankuzum kıymet bilen birini bulunca kesinlikle en acilinden tavsiyemdir :))
evlilik iki kişi tek beden tek ruh olmaktır..
canım benim inşaallah sen de gönül ikizini bulursun huzurlu sağlıklı musmutllu olursun :))eşimle uzağız bi süreliğine ama her halime şükürler olsun :))
güzel bir video yaptımnasıl bi video yaptınn kii
yani içimden geldi çok hoş oldu bakalım işte kime kısmetm :) allah iyilik versin canım aynı bende yeni kızımın yanından geldim tekrar iş başı yaptıkkuuzumm sen bunu yazdığın sıralarda annmlerdeydim arkadşmla :))
şimdi gördüm cevap yazıyım dedim:))
günaydın canlarım beniiiimm :))
iyiyim çok şükür iş yerindeyim yineeee
kuzum iyyim çok şükür i:) iş yerindeyiiimmm
canım ALLAH IM sabır evrsin size...yüreğini ferah tut..duayı dilinden eksik etme...iyi olmaya çalış:
canımmm kaçırmaaaaa yahu :))
gel ara araaa:))
uyu ve dinlen kuzum..hatta duş al.ılık...
babana da ALLAH ım şi,fa versin inşaallah
vaaay videeeo ha mükemmel fikirler çıkıo ortaya
merhaba canımmerhabalar herkeseee
evet eşimin işi farklı şehirde hayırlısı ile bekliyoruz bakalımAhh canım benim ne güzel mutlu sana-sze ozaman
Allah gönlümüze göre nasip eder inşallah
iş gereği falan mı ayrısınız canım ?
evet eşimin işi farklı şehirde hayırlısı ile bekliyoruz bakalım
otobüsle 7 ssaatçok mu uzak aranız???
Napıyosunuz fıstiklar
aaa merhabaaa hep eskilerr varmış ki burdamerhabaaaaaaaa
tez zamanda kavuşun inşallah kuzummevet eşimin işi farklı şehirde hayırlısı ile bekliyoruz bakalım
otobüsle 7 ssaat
aaa merhabaaa hep eskilerr varmış ki burda
sen nasılsınn canımm
tayin işi olmuyor muuu?
selaaaam, evet eski çekilişten toplaştık bayaaa
İNŞAALLAH KUZUCUM :)) ALLAH IM YARDIM ETSİN İNŞAALLAHtez zamanda kavuşun inşallah kuzumm
KUZU İŞE YENİ BAŞLADIĞI İÇİN ŞU AN MÜMKÜN DEĞİL..BAKALIM ZAMAN NE GÖSTERECEK :))tayin işi olmuyor muuu?
İNŞAALLAH KUZUCUM :)) ALLAH IM YARDIM ETSİN İNŞAALLAH
KUZU İŞE YENİ BAŞLADIĞI İÇİN ŞU AN MÜMKÜN DEĞİL..BAKALIM ZAMAN NE GÖSTERECEK :))
DEVLETTE KUZUM :))devlettte mi, özelde mi?
tayin işi bikaç ay sonra inşallah denicez yani..olursa şehrime gelcek..olmazsa da bir yolunu bulcaz inşaallahtayin işi olmuyor muuu?
tayin işi bikaç ay sonra inşallah denicez yani..olursa şehrime gelcek..olmazsa da bir yolunu bulcaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?