ben yatıyorum, evim şahane izliyorummm
vayy selammm ben yeni görüyorum seni eski çekiliştede vardınn senn kuzuu naber bakalım
ohh keyif sende ne güzel sıcacıksındır şimdiii
evet tatlım iyim çok şükür işte çalışıyorum iş güç ne olsun sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli
Bende melegimi uyutmaya çalışıyorum
Sağol teyzesi tatlı ya tatlı olmaz mı o benim için dünyalar güzeli :)Cook tatlidir kesin yerim ben onuu
Kızlar ben şöyle bi çekiliş yaptım iş yerinde sırf sıkıldım diye öylesine tabi katılım devam edeceği için kesin bir sonuç değil ama çok ilginç ve hemen bir birine yakın olanlar çıktı :)
Suan için 20 kisiyiz zaten 5 mı 6 mı arkadaşımız daha bilgilerini ve tanıtımını yapmadı onlarda yapsın çekilişi yaparız bencede cok.oldumu olmuyorayy merak ettimmmm
yaaa ayın 15'i çok uzun bi süre, 10 kasımda bitirelim katılımı olmaz mıııhem fazla kalabalık iyi değil bence, önceki çekilişte gördük, yaşadık sıkıntılarını
sağlık olsun canım ya olmuyosa vardır bi sebebi herhall
Suan için 20 kisiyiz zaten 5 mı 6 mı arkadaşımız daha bilgilerini ve tanıtımını yapmadı onlarda yapsın çekilişi yaparız bencede cok.oldumu olmuyor
Suan için 20 kisiyiz zaten 5 mı 6 mı arkadaşımız daha bilgilerini ve tanıtımını yapmadı onlarda yapsın çekilişi yaparız bencede cok.oldumu olmuyor
Gorusmek üzere kızlar yemek ve ortalık beni bekler akşama görüşürüz
evet evet, iyi olurrr, o arkadaşlara da mesaj göndersene özelden, bi an önce tamamlasınlar.
kızlar bi kac kez yazdım hilalin gorumcesi vefat etti o biraz geç gönderecek sefimlii de yoğun diğerlerini bilmiyorum onlar bilgi vetmisti çünküYa bencede tez vakte halledelim ya cok.meraktayim ben.. ve de ilk defa katilicagim icin ayri bi heycan var..
kuzum kıymet bilen birini bulunca kesinlikle en acilinden tavsiyemdir :))aminnnnnnnnnnnn diyorum kocaman aminn :))
nasıll ya evlilik güzelmi tavsiye ediyon mu
işimden çok memnunum canım benim Allah'a şükür başka sebeplerim vardı kpss hazırlanmakta memur olmakdan farklı sebepler hiçbiri olmadı işe devam yola devam artık
kızlar bi kac kez yazdım hilalin gorumcesi vefat etti o biraz geç gönderecek sefimlii de yoğun diğerlerini bilmiyorum onlar bilgi vetmisti çünkü
kuzum kıymet bilen birini bulunca kesinlikle en acilinden tavsiyemdir :))
evlilik iki kişi tek beden tek ruh olmaktır..
canım benim inşaallah sen de gönül ikizini bulursun huzurlu sağlıklı musmutllu olursun :))eşimle uzağız bi süreliğine ama her halime şükürler olsun :))
kuzum kıymet bilen birini bulunca kesinlikle en acilinden tavsiyemdir :))
evlilik iki kişi tek beden tek ruh olmaktır..
canım benim inşaallah sen de gönül ikizini bulursun huzurlu sağlıklı musmutllu olursun :))eşimle uzağız bi süreliğine ama her halime şükürler olsun :))
inşallah canımUmarim kisa sureye cekilislerimiz hallolur... .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?