sağol canım iyyim bende siparişlerimi hazırladım dinleneyim biraz dedim açtım sayfayı baktım kimsecikler yok yazayım dedim bende
iyiyim canım kpss olmadı çalıştık emek verdik ödün verdik ama istediğim puanı alamadım ben zaten çalışıyoduım 4 senedir işime devam ediyorum
sen naptın evlendin dimiiii sen çıtır gelinsinn hayırlı olsun kuzum geç oldu ama bi ömür murluluklar diliyorummmdarısı bana artıkın
selam kızlaaarnasılsınız bakalımmm
iyilik canım seni sormalı evet hareketlense artık çok iyi olacak ama ya pek kimse girmiyo yada denk gelinmiyorgünaydınnnnn kızlar nasılsımız artık sayfamız biraz hareketlensemi ki nedersiniz :)
iyidir canım seni sormalı sen nasıl oldunselam kızlaaarnasılsınız bakalımmm
A.selammmm... iyiyiz .) Asil sen nasilsin bakalim nasil oldun .)
iyilik canım seni sormalı evet hareketlense artık çok iyi olacak ama ya pek kimse girmiyo yada denk gelinmiyor
iyidir canım seni sormalı sen nasıl oldun
iyi olmana sevindim canımsağolun kızlar, çok daha iyiyimm
valla canım iyi diyelim iyi olsun diş çıkartıcak sanırım bütün gece huzursuzdu bütün gece uyanıktık onun dışında çok şükür iyiyiz sadece uykusuzluk bugün hadsafadasen nasılsın, bebiş nasıll
valla canım iyi diyelim iyi olsun diş çıkartıcak sanırım bütün gece huzursuzdu bütün gece uyanıktık onun dışında çok şükür iyiyiz sadece uykusuzluk bugün hadsafada
ayyyyyy inşallah canım inşallahoyyy kıyamam onaaaaen kısa zamanda çıkartır da huysuzluğu geçer umarımm
hemde ne mağdur canım srma sen kaç puan aldın ?Sende kpss madurusun desene ben gibi...
Olmaynca olmyr canim ya.. boludansn sanrm sen yakinz bende zong.tayim.
sağolun kızlar, çok daha iyiyimm
hemde ne mağdur canım srma sen kaç puan aldın ?
yakınmısız evet hemşo sayılırız
bende şükür iyiyim kuzum :)) üniversiteden arkadaşım bende :) ONUNLA takılıyoruz :))anlicaaan bool gezmeli ama akşamlarıKolay gelsinnn .) Sukurlwr olaun.iyiyim sen nasilsin.?? Isler nasil gidiyor .)
aynen aynen :) hareke tbereketgünaydınnnnn kızlar nasılsımız artık sayfamız biraz hareketlensemi ki nedersiniz :)
teşekkür ederim kzuzcum :))evlendim evlendm :))iyiyim canım kpss olmadı çalıştık emek verdik ödün verdik ama istediğim puanı alamadım ben zaten çalışıyoduım 4 senedir işime devam ediyorum
sen naptın evlendin dimiiii sen çıtır gelinsinn hayırlı olsun kuzum geç oldu ama bi ömür murluluklar diliyorummmdarısı bana artıkın
Selam kızlar nelee yapiyosunuz bakim ben harıl haril çalışıyorumm
sağlık olsun canım ya olmuyosa vardır bi sebebi herhallDusuk ya acikcasi ise yaramaz bi hal desem yeri .) Aynen hemşo'yuz
aminnnnnnnnnnnn diyorum kocaman aminn :))bende şükür iyiyim kuzum :)) üniversiteden arkadaşım bende :) ONUNLA takılıyoruz :))anlicaaan bool gezmeli ama akşamları
aynen aynen :) hareke tbereket
teşekkür ederim kzuzcum :))evlendim evlendm :))
darrsıdı hayırlısıyla sana olsun :)))
işinden memnun musun?
vayy selammm ben yeni görüyorum seni eski çekiliştede vardınn senn kuzuu naber bakalımSelam kızlar nelee yapiyosunuz bakim ben harıl haril çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?