- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
katilimmm <3herkese günaydınnn....
o heyecanı atlattım ben :) kimmiş katilin :)kızlarrr hediyelerim yola çıkmış geliyor bana doğruuuuu :) Çoooookkk heyecanlıyımm
o heyecanı atlattım ben :) kimmiş katilin :)
Kızlar bu arada bugunde iş görüşmesine gittim Cuma çalışma hayatıma geri dönüyorum :)
Kızlar bu arada bugunde iş görüşmesine gittim Cuma çalışma hayatıma geri dönüyorum :)
kayacans ben çok önceden biliyordumm :)
Teşekkür ederimhayırlı olsunnnn canımm
Kursa gidiyordum canım estetisyenlik için onun yüzünen yaklasık 4 aydır evde işsizdimne işi canım hayırlı olsun
hoşgeldin kuzum hadi gözünaydınnn tebrik ederimMerhaba ben geldim oh ne guzel hedıyeler tamamlanmış nerdese
Ne gerginliği canım nolmuşş kiarkadaşlar gerginliğe gerek yok ...güzel bir niyet için bir araya geldik kızgınlığa küslüğe hiç gerek yok ..keşkem herkes aktif olsa ama maalesef herkesin kendi sorunları mevcut...
o yüzden amacımız güzel zaman geçirmek ...kırmaya kırılmaya gerek yok :))
Teşekkür ederim canım hoşbuldum :) Nasılsın görmeyelihoşgeldin kuzum hadi gözünaydınnn tebrik ederim
o kadar ipucu verdim tabi bilceeen :))kayacans ben çok önceden biliyordumm :)
2 sayfa öncesainde yazıo...Ne gerginliği canım nolmuşş ki
arkadaşlar gerginliğe gerek yok ...güzel bir niyet için bir araya geldik kızgınlığa küslüğe hiç gerek yok ..keşkem herkes aktif olsa ama maalesef herkesin kendi sorunları mevcut...
o yüzden amacımız güzel zaman geçirmek ...kırmaya kırılmaya gerek yok :))
canım çalışan anne sadece sen değilsin ama tabiki doğanın kanunu bu bi şekilde hep koşuşturmaca da oluyo ama en azından insan yerine koyup ya arkadaşlar ben bi süre giremeyeceğim diyebilirsin veya bana özelden bilgi verebilirsin hilal kahraman arkadaşımız monarkkk eskişehire giden bi arkadaşımız vardı onlar bilgi verirken sne neden vermeyesin ki????????? diğer toğiklerde 1 2 3 kaç ise artık mesaj atabiliyorsan buraya burddaki insanlara da bi selam verip çıkabilirsin guneselll mesela yurtdışında olduğu zaman bilgi veriyo çünkü burda bi sohbet alanı ve bu başka konuşulmuş aktif olunması gerekiyor diyo
senin katilin başka kuzumgecen bana ama sen sısttttt dedinnn:))))
Ne gerginliği canım nolmuşş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?