Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım yüklerim tabi hemencik :)fotoları unutma kuzucuğum hediye postu açtım ilk sayfada var oraya yüklenecek hadi gözünaydın
Evde değil mi kendisi Geri dönmesin sonra adreste bulunamadı diyeBende kurbanimin hediyesini yarin sabahtan vericem kargoya ama o eve ne zaman doner kargosuna ulasir bilemiyorum o biliyo kendisinii
Sehir disindaymis arkadasinin adresini verdi oraya ylllicam bende bikac gun icinde donerim dediEvde değil mi kendisi Geri dönmesin sonra adreste bulunamadı diye
Anladım kesene bereket canım :) İlk ben alıcam galiba çokmu şanslıyım neyimSehir disindaymis arkadasinin adresini verdi oraya ylllicam bende bikac gun icinde donerim dedi
hadi bakalım şimdiden gözünaydın canımmAnladım kesene bereket canım :) İlk ben alıcam galiba çokmu şanslıyım neyim
sen alırsında beğenmem mi Allah razı olsun canım benimm çoookk teşekkürlerKizlar nasilsinjz )
Benm hediyelerim de tamamlandi cok şükür
Kizlar Kurbanima 9 parça hediye aldım umarim cok beğenir )
günaydın canım iyilik canım sne nasılsınGünaydın kızlar nasılsınızz
günaydın cnaım hadi bakalımGünaydın kızlar kurbanımın hediyesi yarın sabah çıkıyor yola :)
gönderdim canım bilgileri tekrardanmerhaba cnm laptop bozuldu nete giremiyorum lutfen bana kurbanımımın iletişim bilgilerini tekrar atar mısın
telden giriyorum
bu arada sevgili kurbanım sakın benden umidi kesme hiç ummadigin biriyim :)
çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorumgünaydın canım iyilik canım sne nasılsın
günaydın cnaım hadi bakalım
zaman var zaten canım sıkma kenini eminim güzel şeyler almıştır katilinGünaydın herkese...
Kurbanımın hediyelerini tamamladım sayılır. Zorunlu hediye olan îç çamaşırı kaldı sadece. Ona da ancak haftasonu bakabileceğim, bebekle tek başıma çıkamadığım için.
Benim kurbanım bir hafta daha bekleyecek dolayısıyla...
Katilim de hediyelerimi bugün yarın gönderecekmiş, çok merak ediyorum neler beğenmiş diye
allah iyilik versin canım iyi ol iyi bak ocak ayına ne kaldı şunun şurasınaçok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum
oh oh oh ne güzel gelsin hedişler bakalımmmm katilcik bana ne zaman göndereceksingünaydın kızlarrrr. ben de tamamladım sayılır bu haftaiçinde göndermeye çalışıcam.