- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
İyi geceler canım :)Iyi geceler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım :)Iyi geceler..
Günaydınlar dün bütün gün hastanedeydimm hiç giremedim ve kurbanımınnn hediyesinin şimdi yolladımmm geldimm pazartesi elinde olur bakalımmm
sağolasın kuzummmGeçmis olsun caniimmm
Resim istiyoruzz. Bu arada senin kurbanının özellikleeri neydi yoksa benim katilim sen olabilirmisin kız:)günaydın kızlar hediyemi pazartesi göndereceğim
çok cici bir kutu yaptım ellerimle
Ben sabah yolladımherkes pazartesi mi yolluyor yaaa ben ancak çarşamba yollayacagım sanırım
benim katilim de benim adresimi bilmiyor daha, o da yollayamaz pazartesi sanırım. ama bugun de haftasonu adresi göndersem mi acaba, musait midir
Ben sabah yolladım
Değilsinn zatennn canım evli diye bas bas bağırdımm buralardabana yollamış olamazsın, çünkü ben katilime adresimi hala yollamadım
Değilsinn zatennn canım evli diye bas bas bağırdımm buralarda
hahah artık kurbancıkımmm pazartesi kavuşurr ne şanslııı kendisiii oyyy oyyykeşke evli olsaydım ben de o zaman hediyem hemen gelebilirdi
hahah artık kurbancıkımmm pazartesi kavuşurr ne şanslııı kendisiii oyyy oyyy
ya ben erken kavuşcağı için dedim hediyeleride özenerek aldım çok ama inşallah beğenirbenim kurbanım da acaba hediyelerini görünce ben şanslıyım diyecek mi
ya ben erken kavuşcağı için dedim hediyeleride özenerek aldım çok ama inşallah beğenir
hayır canım benim kurbanım lulu oldugumu biliyor paketledim kapattım hepsini ama kendisi eline ulaştığında fotografını koyarsa cok mutlu olurum :)Resim istiyoruzz. Bu arada senin kurbanının özellikleeri neydi yoksa benim katilim sen olabilirmisin kız:)
kurbanımınnnn kırmızı ama seksi değil de espirili olannn yılbaşıı donuuu
tam İngilizceciden gelebilecek bi hediyeee
Eki Görüntüle 1335123