- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
İyi geceler canım :)Iyi geceler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım :)Iyi geceler..
Günaydınlar dün bütün gün hastanedeydimm hiç giremedim ve kurbanımınnn hediyesinin şimdi yolladımmm geldimm pazartesi elinde olur bakalımmm![]()
sağolasın kuzummmGeçmis olsun caniimmm
Resim istiyoruzz. Bu arada senin kurbanının özellikleeri neydi yoksa benim katilim sen olabilirmisin kız:)günaydın kızlar hediyemi pazartesi göndereceğim
çok cici bir kutu yaptım ellerimle![]()
Ben sabah yolladımherkes pazartesi mi yolluyor yaaaben ancak çarşamba yollayacagım sanırım
benim katilim de benim adresimi bilmiyor daha, o da yollayamaz pazartesi sanırım. ama bugun de haftasonu adresi göndersem mi acaba, musait midir![]()
Ben sabah yolladım![]()
Değilsinn zatennn canım evli diye bas bas bağırdımm buralardabana yollamış olamazsın, çünkü ben katilime adresimi hala yollamadım![]()
Değilsinn zatennn canım evli diye bas bas bağırdımm buralarda![]()
hahah artık kurbancıkımmm pazartesi kavuşurr ne şanslııı kendisiii oyyy oyyykeşke evli olsaydım ben de o zaman hediyem hemen gelebilirdi![]()
hahah artık kurbancıkımmm pazartesi kavuşurr ne şanslııı kendisiii oyyy oyyy![]()
ya ben erken kavuşcağı için dedim hediyeleride özenerek aldım çok ama inşallah beğenirbenim kurbanım da acaba hediyelerini görünce ben şanslıyım diyecek mi![]()
ya ben erken kavuşcağı için dedim hediyeleride özenerek aldım çok ama inşallah beğenir![]()
hayır canım benim kurbanım lulu oldugumu biliyor paketledim kapattım hepsiniResim istiyoruzz. Bu arada senin kurbanının özellikleeri neydi yoksa benim katilim sen olabilirmisin kız:)
kurbanımınnnn kırmızı ama seksi değil de espirili olannn yılbaşıı donuuu
tam İngilizceciden gelebilecek bi hediyeee
Eki Görüntüle 1335123