- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
doğru diyosun canım ne kaldı şurada ama yanılırsam çok büyük şok geçiririmbende katilimi bilmiyorum,ama bilmeyeyeyim yahu...şunun şurasında ne kaldı öğrenmeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun canım ne kaldı şurada ama yanılırsam çok büyük şok geçiririmbende katilimi bilmiyorum,ama bilmeyeyeyim yahu...şunun şurasında ne kaldı öğrenmeye
benimle bir kere bile konuşmayan katilimden hediye geleceğine dair de hiç ümidim yok bilesiniz
iyiyiz, siz nasılsınızz
benimle bir kere bile konuşmayan katilimden hediye geleceğine dair de hiç ümidim yok bilesiniz
iyiyiz canım sen ve bebiş nasılsınız
benim katilim beni sevmiyo demekki istemiyo ki bana yazmıyo bile ama şuna çok eminim ki hiç yanılmadım içimde ki sesin katilimin senin olduğunu söylüyor
bizde iyiyiz doktora gidicez bir kaç saat sonra bakalım ne durumdayız!
hediyeler hazır ama hala bi paketleyemedim.acaba begenecekmi ki kurbanım
canım bnim 1 kerecik selam dahil yazmamasının bir sebebi varmıdır sence ? hani hep diyoruz ya önceliğimiz sohbet etmek yeni bir arkadaş edinmek diye onun için yazdım bunu yoksa hediye 2.plandaGelir elbette yahu,bir sebebi vardır elbeeette konusamamasının üzülme
canım bnim 1 kerecik selam dahil yazmamasının bir sebebi varmıdır sence ? hani hep diyoruz ya önceliğimiz sohbet etmek yeni bir arkadaş edinmek diye onun için yazdım bunu yoksa hediye 2.planda
yazmadığı için gönderdiği hediyenin hiç değeri kalmaz kiii İyiki yazdı benim katilim yoksa çoook üzülürdüm
yazmadığı için gönderdiği hediyenin hiç değeri kalmaz kiii İyiki yazdı benim katilim yoksa çoook üzülürdüm
bende onu diyorm canım yaaa
ben kaçtır bu çekilişe katılıyoorum bu konuda hep şansızım ya en son geldi ya katilim yazmadı bir tek hilal de yüzüm güldü diyebilirim :)aynı fikirdeym ben deeee :)
Teşekkürler canım görürsün inşallah canım her hareketleri ayrı bi güzelsenın kızın maşallah büyümüş çokta tatlı. benimkide doğup sağlıkla ,o kadar olur mu acaba
katilim sensin banane iştebelki yanılmıyorsndur, belki de çooooooooook yanılıyorsundur...
beğenir beğenirrr
Süpriz olacak sana :)canım bnim 1 kerecik selam dahil yazmamasının bir sebebi varmıdır sence ? hani hep diyoruz ya önceliğimiz sohbet etmek yeni bir arkadaş edinmek diye onun için yazdım bunu yoksa hediye 2.planda
bilmemkız yoksa senmisin beni böyle oyalıyorsun
evvet :))Gönderime cok az kaldı herkes hazırlamıstır artık hediyesini :)