• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Selammm :) Hoşgeldin canım

Geldim canım valla bende bakıyorum hep ben varken yoksun sen varken yokum :) En sonunda denk geldik nasılsın görmeyelii

Anneler çok iyi oluyor bu durumlarda nasıl oldu çıkmaya başladımı diş
aynen canım iyi bende napim kızla uğraşıyorum misafirlerle evle oyyy oyyyy
aha bu donu aldım kızlaaar kurbanımaa :)

6300250157177-1.jpg
çooookkkk sexxxiiiii

Ben başta anlamamıştım canım, doktora dahi götürdüm hasta mı acaba diye. Çünkü burun tıkalı ve akıyor. Ateş yok ama çok huzursuz, ağlama krizlerine giriyor. Dedim kulağı falan iltihaplandı herhalde.

Ama sonra babaannesi eliyle yoklamış, o farketti patladığını. Yoksa dışarıdanfarketmemiştik biz. Sen de kontrol et ara ara. Bir de diş jeli ya da diş tozu önerdi bize doktor, sen de dene istersen
bize jel fayda etmiyo canım bizimde kızarık ve şiş geldi gelecek gibi kaşıkla vurduğumda tık tık yapıyo ama ucu bi türlü gelmiyo :(

selaaaam kızlaaaaaaaarrr :KK54:

arkadaşımın nikahı vardı bugünnn, onu nikahladıkkk geldimmmm :KK51:

çooookkkk sexxxiiiii

bize jel fayda etmiyo canım bizimde kızarık ve şiş geldi gelecek gibi kaşıkla vurduğumda tık tık yapıyo ama ucu bi türlü gelmiyo :KK43:
Misafir denince yoruluyorum nedense. Allah kolaylık versin kuzum sana.

çooookkkk sexxxiiiii

bize jel fayda etmiyo canım bizimde kızarık ve şiş geldi gelecek gibi kaşıkla vurduğumda tık tık yapıyo ama ucu bi türlü gelmiyo :KK43:

Jelden daha etkili bir toz varmış canım, bir de onu dene istersen

Misafir denince yoruluyorum nedense. Allah kolaylık versin kuzum sana.
ayy çok sağol kuzum
Jelden daha etkili bir toz varmış canım, bir de onu dene istersen
yarın bi alayım inş. iyi gelir teş.ederim canımmm

evveeeeeeeeeeeeeettt , ben kaptımmmmm :KK51: sıradaki nikah benim artıkkk :KK51:

teşekkürler canımmm :nazar:
evvvveeeettttt hadi inş. canım davetiye beklerimmm
´-ş*,*ğ

Back