- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
günaydın dostlar...
yolculuğum onca sisse rağmen çok şükür sağ salim bitti :))
evimdeyim:))
ayağa kalkıp kahvaltımı hazırlamam ve de işe götüreceğim yemeğimi hazırlamam gerek :))
buarada kurbanımmmmmm sanaaa aldığım güzelliklereee bayıalacaksınnn :))
yarışma sonuçlandı 1. ise @LuLu imiş yaaaaKuzum sen beni nerde gördunki
doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmm nice mutlu yıllaraSelam kızlar ben geldim anca geldim malum dogum gunumdu bugun :) Gelen giden bitmedi :)
Selam kızlar ben geldim anca geldim malum dogum gunumdu bugun :) Gelen giden bitmedi :)
ne aldınn söylee lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :)
oovo neler almadım ki??
bayılacaksın tartlım..tam senlik şeyler aldım..:))
ne diyim Allah kavuştursun tekrar bende aynı işte canım dün oturuyordum o saatlerde nişanda yapılacaklar vs planı yapıyordum :)
Günaydın hatunlar hepimize kolay çabucak geçen bir hafta diliyorummmm
Günaydın kızlarrr :) Bugün itibariyle kurbanımın hediyeleri tamam :) çook heyecanlandım ve hemen gönderesim vaar :)
Günaydın herkeseeee
zaten geç göndercem meraklan diyeeeee :))Ayy çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
zaten geç göndercem meraklan diyeeeee :))
vaaayy maşaAllah benimde kurbanımkiler bitmek üzere :)Günaydın kızlarrr :) Bugün itibariyle kurbanımın hediyeleri tamam :) çook heyecanlandım ve hemen gönderesim vaar :)
Günaydın kızlarrr :) Bugün itibariyle kurbanımın hediyeleri tamam :) çook heyecanlandım ve hemen gönderesim vaar :)
oovo neler almadım ki??
bayılacaksın tartlım..tam senlik şeyler aldım..:))
yaaa kızlar resim paylaşın lütfennnnBende bugün yarın tamamlıcamm inşşşş dün aldım yine bişilerrr
resim paylaşınnnvaaayy maşaAllah benimde kurbanımkiler bitmek üzere :)
nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorumnasıl hazırlıklar :))
güneydın kuzum
cicilerin felen hazır mı:))
ay neler aldın bakalım :)) ben de göndermek istiyorummm:))
günaydınnn :)) canımmmmm
ama ben bi kaç cicisini paylaşmıştımkiiresim paylaşınnn
ama ben bi kaç cicisini paylaşmıştımkii
paketlenmiş hallerini en son gönderirken çekerim canım :)evet teş.ederim paketlenmiş hallerinide unutma bak
nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?