- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmmheyoo ben geldimm :) Katiiler aranmaya devam ediyor anlaşılan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmmheyoo ben geldimm :) Katiiler aranmaya devam ediyor anlaşılan
Bir daha olur elbet ona gelirsin
Ben seni buraya girip çıkıo sanıodumm uzun zamandır girmediğini gördümmm bişi demedimmm bende uzun zaman girmiyodum foruma değişmiş zaten hala sevemedim bu şekliniBebişimmm keşke haber verseydin kesin katılardıımmmm Yine birbirimize çıkarsakta mikemmel olardııı
Ben seni buraya girip çıkıo sanıodumm uzun zamandır girmediğini gördümmm bişi demedimmm bende uzun zaman girmiyodum foruma değişmiş zaten hala sevemedim bu şeklini
Bende kuzumm ya sınav falan hiç girmedim 2-3 haftadır takılıyorum yenidenYok kuzum sınav falan derken hiç uğrayamamıştım. Evet bende sevmedim bu şeklini neyse bi dahaki sefere inşallah
hoşbulduk canım sınavladan bende kafamı kaldıramıyorum sen gibi atlattım şükür diğerine daha 9 gun var rahatım şimdilik :)hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmm
Güzel puan almışssın biz onu yapamadıkk dğer sınavında güzel geçer inşallah canımmhoşbulduk canım sınavladan bende kafamı kaldıramıyorum sen gibi atlattım şükür diğerine daha 9 gun var rahatım şimdilik :)
İnş çok teşekkürler :)Güzel puan almışssın biz onu yapamadıkk dğer sınavında güzel geçer inşallah canımm
Sende suphelebilirsin yaniBen senden sen benden şüpheleniyorsun bakialım sonumuz ne olacak
Benden şüphelenmelisin bencede Yanıltıcı şeyler söyleyebilirim sana
canım ozelden davet ettim ama geri donmedun hiçYaa ben nasıl kaçırdım bu çekilişi
kimmiş özelden yaz bakalımBu arada katilimi buldum
Selam canım hoşgeldin :)Selam hanimlaaarrrrrr....
dur yazayım canım :)Sende suphelebilirsin yani
canım ozelden davet ettim ama geri donmedun hiç
kimmiş özelden yaz bakalım
kim kim kimmmbende katilimi buldum sanırım :)
söylememmmmmmmm :)kim kim kimmm
söylememmmmmmmm :)
seninki kim onu söyle bende söylerim :)
söylememseninki kim onu söyle bende söylerim :)
Kimmiş katilin ozelden yazar mısınsöylememmmmmmmm :)