- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmmheyoo ben geldimm :) Katiiler aranmaya devam ediyor anlaşılan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmmheyoo ben geldimm :) Katiiler aranmaya devam ediyor anlaşılan![]()
Ben seni buraya girip çıkıo sanıodumm uzun zamandır girmediğini gördümmm bişi demedimmmBebişimmm keşke haber verseydin kesin katılardıımmmmYine birbirimize çıkarsakta mikemmel olardııı
![]()
Ben seni buraya girip çıkıo sanıodumm uzun zamandır girmediğini gördümmm bişi demedimmmbende uzun zaman girmiyodum foruma değişmiş zaten hala sevemedim bu şeklini
![]()
Bende kuzumm ya sınav falan hiç girmedim 2-3 haftadır takılıyorum yenidenYok kuzum sınav falan derken hiç uğrayamamıştım. Evet bende sevmedim bu şeklini neyse bi dahaki sefere inşallah![]()
hoşbulduk canım sınavladan bende kafamı kaldıramıyorum sen gibi atlattım şükür diğerine daha 9 gun var rahatım şimdilik :)hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmmm![]()
Güzel puan almışssın biz onu yapamadıkk dğer sınavında güzel geçer inşallah canımmhoşbulduk canım sınavladan bende kafamı kaldıramıyorum sen gibi atlattım şükür diğerine daha 9 gun var rahatım şimdilik :)
İnş çok teşekkürler :)Güzel puan almışssın biz onu yapamadıkk dğer sınavında güzel geçer inşallah canımm![]()
Sende suphelebilirsin yaniBen senden sen benden şüpheleniyorsun bakialım sonumuz ne olacak![]()
Benden şüphelenmelisin bencedeYanıltıcı şeyler söyleyebilirim sana
![]()
canım ozelden davet ettim ama geri donmedun hiçYaa ben nasıl kaçırdım bu çekilişi![]()
kimmiş özelden yaz bakalımBu arada katilimi buldum![]()
Selam canım hoşgeldin :)Selam hanimlaaarrrrrr....
dur yazayım canım :)Sende suphelebilirsin yani
canım ozelden davet ettim ama geri donmedun hiç
kimmiş özelden yaz bakalım
söylememmmmmmmm :)kim kim kimmm![]()
seninki kim onu söyle bende söylerim :)
Kimmiş katilin ozelden yazar mısınsöylememmmmmmmm :)