Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada katilimi buldum
BEN IYIYIM CANIM SEN NASILSIN?UZAKTAN YAKINDAN ILISKIMIZ VARMI ACEP:))))Iyi akşamlar kızlar nasılsınz
Sen değilsinkiiiiaaa nasıl buldun beniiiiiiiiiiii
evet gitmek istiyoruz eşimleeeBurası küçük bi şehir canım pek imkan yok herkesin bildiği Abant ve Gölcük var Abant daha bilindik ama Gölcük daha güzel Abant'ta iki tane büyük otel var Yedigölleri özellikle sonbahar-kış herkese tavsiye ederim görmelisiniz kesinlikle siz gelmeyi mi düşünüyosunuz canım ?
hayırlı akşamlar casnmmhayırlı akşamlar güzel kızlar.....
ayneeeen donuyooohava buz buzzz
çok şükür biraz hasta olcam gbi ama hemen bi soğk algnlığı hapı ve mandalina ile savaşta atak yaptım :))Iyi akşamlar kızlar nasılsınz
günaydınnnnÇekiliş hatunları günaydııınnn :)
nasılsın ümrancımmmgünaydınnnn
iyim canım sen nasılsınnasılsın ümrancımmm
çok şükür iyiyim canım biraz üşüyorum sadeceeiyim canım sen nasılsın
allah iyilik versin soğuk dimi ayyy bizim burda da manisa da kar yağdı diye izmirde onun soğuğunu çekiyoruz buralar buz buzçok şükür iyiyim canım biraz üşüyorum sadecee
Aynen canımmm benimm. Sen napıyosun başka bebişler nasıl kurbanına hediyecikler aldınmı bakayımm :)allah iyilik versin soğuk dimi ayyy bizim burda da manisa da kar yağdı diye izmirde onun soğuğunu çekiyoruz buralar buz buz
aldım almaya da devam ediyorum canım bebişim biraz daha iyi çok şükür işte antibiyotikle ayakta şimdiliksen napıyosun nişan için istediğin elbiseyi ayarlayabildin miAynen canımmm benimm. Sen napıyosun başka bebişler nasıl kurbanına hediyecikler aldınmı bakayımm :)
günayudonnnÇekiliş hatunları günaydııınnn :)