Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah ah nedir bu katillerden çektiğimiz katilciğim bana da yaz yaz banaBenim katilimde bana 1 kerecik yazdı![]()
BEnimki duydu sesimi sagolsun yazdi canım katilciğimm :))ah ah ah nedir bu katillerden çektiğimiz katilciğim bana da yaz yaz bana
uuuwwwwww benimki nerde ama bana şuan yazsa bile ben göremem çünkü iş yerindeyimBEnimki duydu sesimi sagolsun yazdi canım katilciğimm :))
OLSUN BEN ŞÜPHE ETTİKLERİMLE TAKILIYORUM KATİLİM ZATEN 1 KERECİK ULAŞTI BANA DAHA ULAŞMADI BENİM WHATSAPPIM YOK AMA EŞİMİN VAR Kİ ZATEN BEN KULLANIYORUM ONU DA![]()
![]()
AMA HİÇ DAHA BANA ULAŞMADI ZATEN SEN VE BLACKANQEL TAKİBİMDESİNİZ UMMAN123Ü SATTIM O DEĞİL
Benim katilimde bana 1 kerecik yazdı![]()
ah ah ah nedir bu katillerden çektiğimiz katilciğim bana da yaz yaz bana
Burası küçük bi şehir canım pek imkan yok herkesin bildiği Abant ve Gölcük var Abant daha bilindik ama Gölcük daha güzel Abant'ta iki tane büyük otel var Yedigölleri özellikle sonbahar-kış herkese tavsiye ederim görmelisiniz kesinlikleneeerdeee :))
ben buradayım..
buralar full yağmur...
bolu da gezilecek yerler görülecek mekanlar..kalıncak otel pansiyon hakkında bilgin varsaa öğrenebilir miyim??
ah bebem ah başkasından yazmışeeee seninki sana yazdıysa, sen öğenmişsindir ki kim olduğunuuuusende hepimizin numarası var yaaaa
benimki hiçbir şey yazmıyor bana...
ben gerçekten bu çekilişiten pek keyif almıyorum...
ondan gelecek hediyelerin manevi bi değeri olamayacak yani..![]()
kimmişBu iş bu kadarbuldummm ve kesin eminimmm ipuçları da aynı ben bi whatsap konuşmalarımıza bi tanıtımına bi ipıçlarına baktımm başkasını sanıyodum ama hiç ummadığım biriymişşş
![]()
31 yaşında evli köpeği olan ablaaaaa kim acabaa tanıtımları okudum bulamadımm![]()
ah bebem ah başkasından yazmış:K51: bizden keyif alamıyon mu
ah ah çohh akıllı çıktı katilim ama ben hala hüphelilerimi takip ediyorum artık katilim başka biriyse kusura bakmasın haa bu arada benim iş yerine cep tlf yasak olduğundan getiremiyorum bana mesaj atarsan ben anca öğleden sonra görürüm sevgili katilciğimben buldumm galibaaaa
heeeeeeee, akıllı davranmış o zamaaaanben de dedim kendini ifşa etmiş kendi eliyleeen
![]()
kimmiş
ben buldumm galibaaaa
heeeeeeee, akıllı davranmış o zamaaaanben de dedim kendini ifşa etmiş kendi eliyleeen
![]()
mmmmmmmmmmmm bilemedim kibenim katilim kim peki![]()
ümran gomutanımmm söylemek le yanlış mı yaptım yoksaa ben konu sahibesi olaraktaann bişiii dermisinizzmmmmmmmmmmmm bilemedim ki
keşke söylemeseydin diğer arkadaşlar gibi özelden yazsaydn ama neyse artık olan oldu hayırlı olsunümran gomutanımmm söylemek le yanlış mı yaptım yoksaa ben konu sahibesi olaraktaann bişiii dermisinizz![]()
mmmmmmmmmmmm bilemedim ki
benim katilim bana da kendini demiyoooobence bana torpil geç de söyleyiver nolursuunnn![]()
benim katilim bana da kendini demiyoooo