• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

OLSUN BEN ŞÜPHE ETTİKLERİMLE TAKILIYORUM KATİLİM ZATEN 1 KERECİK ULAŞTI BANA DAHA ULAŞMADI BENİM WHATSAPPIM YOK AMA EŞİMİN VAR Kİ ZATEN BEN KULLANIYORUM ONU DA :D :D :D:D AMA HİÇ DAHA BANA ULAŞMADI ZATEN SEN VE BLACKANQEL TAKİBİMDESİNİZ UMMAN123Ü SATTIM O DEĞİL

eeee seninki sana yazdıysa, sen öğenmişsindir ki kim olduğunuuuu :KK57::KK57: sende hepimizin numarası var yaaaa :KK57:

Benim katilimde bana 1 kerecik yazdı :KK43:

ah ah ah nedir bu katillerden çektiğimiz katilciğim bana da yaz yaz bana

benimki hiçbir şey yazmıyor bana...

ben gerçekten bu çekilişiten pek keyif almıyorum...

ondan gelecek hediyelerin manevi bi değeri olamayacak yani.. :(

neeerdeee :))
ben buradayım..
buralar full yağmur...
bolu da gezilecek yerler görülecek mekanlar..kalıncak otel pansiyon hakkında bilgin varsaa öğrenebilir miyim??
Burası küçük bi şehir canım pek imkan yok herkesin bildiği Abant ve Gölcük var Abant daha bilindik ama Gölcük daha güzel Abant'ta iki tane büyük otel var Yedigölleri özellikle sonbahar-kış herkese tavsiye ederim görmelisiniz kesinlikle :KK51:siz gelmeyi mi düşünüyosunuz canım ?

eeee seninki sana yazdıysa, sen öğenmişsindir ki kim olduğunuuuu :KK57::KK57: sende hepimizin numarası var yaaaa :KK57:

benimki hiçbir şey yazmıyor bana...

ben gerçekten bu çekilişiten pek keyif almıyorum...

ondan gelecek hediyelerin manevi bi değeri olamayacak yani.. :KK43:
ah bebem ah başkasından yazmış :KK51::K51: bizden keyif alamıyon mu

Bu iş bu kadar :cool::cool::cool::cool: buldummm ve kesin eminimmm ipuçları da aynı ben bi whatsap konuşmalarımıza bi tanıtımına bi ipıçlarına baktımm başkasını sanıyodum ama hiç ummadığım biriymişşş:oops:

ben buldumm galibaaaa :KK45:

heeeeeeee, akıllı davranmış o zamaaaan :KK53: ben de dedim kendini ifşa etmiş kendi eliyleeen :KK59:
ah ah çohh akıllı çıktı katilim ama ben hala hüphelilerimi takip ediyorum artık katilim başka biriyse kusura bakmasın haa bu arada benim iş yerine cep tlf yasak olduğundan getiremiyorum bana mesaj atarsan ben anca öğleden sonra görürüm sevgili katilciğim

Back