- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Nerlerdesin lan yoksun hic goremiyorum seniii :) napim iste calisiyoz is guc sen evlendin barkla din memnunmusun :)napıyon lan : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerlerdesin lan yoksun hic goremiyorum seniii :) napim iste calisiyoz is guc sen evlendin barkla din memnunmusun :)napıyon lan : )
Amiiiin.Cok tesekkür ederim kuzum cok sagolAllah yardımcın olsun canım, yapabileceğim bişey olursa söylersin :)
İyi yaptın canım cay icersem heptwn kacar uykum birazdan uyurum heralde :)Allah kolaylik versin yaaaa... bi papatya cayi falan icsene..
Bende iyiyim sagol ya iste foruma dogru gireyim bi bakinayim dedim..
buralardayım ya ben karşılaşamıyoruz pek : ) evet öyle oldu yuvarlanıp gidiyoz işte sen de durumlar ne :)Nerlerdesin lan yoksun hic goremiyorum seniii :) napim iste calisiyoz is guc sen evlendin barkla din memnunmusun :)
Evlendin basin goge erdimim bende senin izinden gidiyorum iste :)buralardayım ya ben karşılaşamıyoruz pek : ) evet öyle oldu yuvarlanıp gidiyoz işte sen de durumlar ne :)
yok valla ermedi : D Tamamına erdirsin Allah canım hayırlı olsun :)Evlendin basin goge erdimim bende senin izinden gidiyorum iste :)
günaydın canım teş.lerGünaydın kızlarr :) Nasılsınız neler yapıyorsunuz ? Ben kurbanım için bissürü alışveriş yaptım bileee :)
GÜNAYDIN SEVGİLİ KATİLİMMMgünaydınnnnnn
noldu ki
OLSUN BEN ŞÜPHE ETTİKLERİMLE TAKILIYORUM KATİLİM ZATEN 1 KERECİK ULAŞTI BANA DAHA ULAŞMADI BENİM WHATSAPPIM YOK AMA EŞİMİN VAR Kİ ZATEN BEN KULLANIYORUM ONU DA AMA HİÇ DAHA BANA ULAŞMADI ZATEN SEN VE BLACKANQEL TAKİBİMDESİNİZ UMMAN123Ü SATTIM O DEĞİLyok bişeeeeyyyyy
senin katilin ne çok eğleniyodur sen bana böle yazdıkçaaaaa
nasıldı sınav hadi geçmiş olsunGünaydın kızlar bugun teog sınavları icin bi koy okulunda uzaktayım oyuzden sabah giremedim nasılsınız
Kiz ben sınava girmedim. Sınavda kurye olarak görevliydim sorulari tasıdıknasıldı sınav hadi geçmiş olsun
hmm pardonKiz ben sınava girmedim. Sınavda kurye olarak görevliydim sorulari tasıdık