- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalga geçmiyon dimi bak duygularımla oynamahımmm bilmemmmm, ama heralde evet ben oyum demez kimse di miii
heee heeeee
heee benim senin katilinnn, yavrum yaaaaa kıyamammmm
kim kim kimkızllaarr katilimi öğrendıııımmm
burdayımmmmm ,benimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm
dalga geçmiyon dimi bak duygularımla oynama
pekiiiiiiiii seni üstlere taşıdım katil adayımmmben evli olan herkesin katiliyimmm
allah zihin açıklığı versin canımMerhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de
Ayy sagol canim yaa. Zaten bu sabah bi uyandim ankara karlar altindaaa ama eridi simdiallah zihin açıklığı versin canım
ohhh ne güzel keşke izmir e de yağsaAyy sagol canim yaa. Zaten bu sabah bi uyandim ankara karlar altindaaa ama eridi simdi
soyleyebılırmıyıım umrancııımmkim kim kim
burdayımmmmm ,
KİMMİŞŞ KİMMİŞ :)kızllaarr katilimi öğrendıııımmm
CANIM İŞ yerinde son saatler :)) bitsede evime gitsem diye heyecanlanırım :))Tünaydınlarrr herkes nasıl iyimiiii ?
aaaa burda mıymış acabaaa nerdeymiş??benimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm
Allah kolaylık versin kuzum :) başarılaaaarrrMerhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de
özelden yazar mısınsoyleyebılırmıyıım umrancııımm
eeee nerde bu millettt
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa [/QUOTE
evet pantera arkadas havalar bırden soğudu yaaa ...sobayı kurmıcaktım bende guya ama üşüyünce mecburen kurduk .şimdi sıra kestanelerdeee
neeerdeee :))eeee nerde bu millettt
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa