- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalga geçmiyon dimi bak duygularımla oynamahımmm bilmemmmm, ama heralde evet ben oyum demez kimse di miii
heee heeeee
heee benim senin katilinnn, yavrum yaaaaakıyamammmm
![]()
kim kim kimkızllaarr katilimi öğrendıııımmm![]()
burdayımmmmmbenimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm![]()
dalga geçmiyon dimi bak duygularımla oynama![]()
pekiiiiiiiii seni üstlere taşıdım katil adayımmmben evli olan herkesin katiliyimmm![]()
allah zihin açıklığı versin canımMerhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de![]()
Ayy sagol canim yaa. Zaten bu sabah bi uyandim ankara karlar altindaaa ama eridi simdiallah zihin açıklığı versin canım
ohhh ne güzel keşke izmir e de yağsaAyy sagol canim yaa. Zaten bu sabah bi uyandim ankara karlar altindaaa ama eridi simdi
soyleyebılırmıyıım umrancııımmkim kim kim
burdayımmmmm![]()
,
![]()
KİMMİŞŞ KİMMİŞ :)kızllaarr katilimi öğrendıııımmm![]()
CANIM İŞ yerinde son saatler :)) bitsede evime gitsem diye heyecanlanırım :))Tünaydınlarrr herkes nasıl iyimiiii ?![]()
aaaa burda mıymış acabaaa nerdeymiş??benimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm![]()
Allah kolaylık versin kuzum :) başarılaaaarrrMerhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de![]()
özelden yazar mısınsoyleyebılırmıyıım umrancııımm![]()
eeee nerde bu millettt![]()
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa[/QUOTE
evet pantera arkadas havalar bırden soğudu yaaa ...sobayı kurmıcaktım bende guya ama üşüyünce mecburen kurduk .şimdi sıra kestanelerdeee
neeerdeee :))eeee nerde bu millettt![]()
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa![]()