• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Merhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de:KK12:

kızllaarr katilimi öğrendıııımmm :KK71::-):KK72::rolleyes::KK8::KK5::KK5::KK5::KK5:
KİMMİŞŞ KİMMİŞ :)

Tünaydınlarrr herkes nasıl iyimiiii ? :KK51:
CANIM İŞ yerinde son saatler :)) bitsede evime gitsem diye heyecanlanırım :))

benimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm :-)
aaaa burda mıymış acabaaa nerdeymiş??
Merhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de:KK12:
Allah kolaylık versin kuzum :) başarılaaaarrr

eeee nerde bu millettt :mad::mad::mad:
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa :KK53::KK53:

:)
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa :KK53::KK53:
[/QUOTE
evet pantera arkadas havalar bırden soğudu yaaa ...sobayı kurmıcaktım bende guya ama üşüyünce mecburen kurduk .şimdi sıra kestanelerdeee

neeerdeee :))
ben buradayım..
buralar full yağmur...
bolu da gezilecek yerler görülecek mekanlar..kalıncak otel pansiyon hakkında bilgin varsaa öğrenebilir miyim??

Selam iyi akşamlarınız olsun kızlar :) Anca geldim sınavım süper geçti emeğimle 95 aldım çok mutluyum :) Sizler neler yapıyorsunuzz

Back