• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

neden kiiiii :D

hımmm, uyuyor mu sanki neeee :KK59:

sen benden küçük değil misin kiiii :KK59: neden uymuyor ipucummmm :KK45:

ben 28, sen 27, benden küçüksün işteeee :p
Senin tüm ipuçların bana uyuyor ama katilimde ben Missgamzeli değilim degılım diyor ::KK45: Belki sen degılım diyorsundur masustan o_O Ama Umman123 de çok yakın geliyor hatta ikinizden birisi :D

Senin tüm ipuçların bana uyuyor ama katilimde ben Missgamzeli değilim degılım diyor ::KK45: Belki sen degılım diyorsundur masustan o_O Ama Umman123 de çok yakın geliyor hatta ikinizden birisi :D
şunu itiraf etmeliyim ki çok güzelmiş böyle herkesin katilinini bilmek :KK70: çünkü herkes bi başkasının katilini kendi katili diye sahipleniyorya ama heidye zamanında herkes şok olacak şaşırıp kalacak resmen :KK70: :KK70:

şunu itiraf etmeliyim ki çok güzelmiş böyle herkesin katilinini bilmek :KK70: çünkü herkes bi başkasının katilini kendi katili diye sahipleniyorya ama heidye zamanında herkes şok olacak şaşırıp kalacak resmen :KK70: :KK70:
Yaaa o zaman 2 tahminimde yanlışmıki acaba o_Oo_O

canım o an herşey aklından uçup gidiyor ayakların yerden kesiliyor bence sen şuan tatlı telaşlarını düşün o gecenin ne kadar güzel olacağını düşün çünkü geriye dönüp hatırlamak istediğin de pek bişey hatırlayamacaksın çünkü kuş gibi oluyorsun masal gibi geliyo sana :KK66:
LuLu evli dedi devamını söylemedi umman da aynı şekilde doakolik bekar dedi
İnşaAllah güzel geçer canımmm

hımmm bilmemmmm, ama heralde evet ben oyum demez kimse di miii :cool:

katilimi buldum katilimi buldum hehehehehehehhe

heee heeeee :KK70:

heee benim senin katilinnn, yavrum yaaaaa :rolleyes: kıyamammmm :KK75:

Back
X