- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor ya senini çin anlayabiliyorum kuzum bende 4 sene boşboş oturmuştum evde ve o kadar sıkıcıydı ki anlatamam hakkında hayırlısı kuzuminşallah daha fazla bekletmez umranım, çok sıkıldım artık![]()
peki xcanımAaa benden bekleme ablacimmmm...
Napam bende ayni durulardayim acikcasi is haric tabi.. okul arkadslar misfirler flnlar filanlar..
nasıl oldun canım inşallah biraz daha iyisindir rabbim şifa versin sana canımMrb :) daha iyiyimm uykudan uyandımm buraya bi bakıyım dedimm siz nasılsınızz ?![]()
hayırlı olsun kuzum rabbim bi yastıkta kocatsın allah utandırtmasınRabbim hayırlı bir iş nasip eylesin canım benim sanaaa çok isterim .
Bende napim erkek arkadaşımla devam ediyoruz. İlerleme var davranışlarıda daha dzgün askerlik psikolojisini çok şükür atlattı. Ailelerimiz tanıştı İstanbuldan gelmişlerdi .Haftasonuda kendisi geldi annemlerle tanıştılar herkes beğendi kendisini çok şükür nişan tarihimizde belirlendi. Hatta mekanında tuttuk. Rabbimin izni ile 31 Ocakta nişan yapıcaz
oh oh oh artık aramızda görcez seni yani hayırlı olsun hilalimkızlar naberrrsınız? ohh be kavustum netıme....kailim burda mı acaba gercı sag olsun bana ulastı ozelden (cep) konustuk ettık ama ben bırturlu bılemedım kım oldugunu:???
kurbancıııık yoksun bayadır nerelerdesın ace
ya o nasıl bi proğrammış bende neden yok nasıl anlaşılıyo bana da bi diyi verin ama ben katilim için başka biri için kullanmam gerekiyoiyi akşamlaarr
canım bazı arkadaşlar katillerini telefondaki programlardan öğrendikleri için katiller biraz çekinik davranıyor olabilir
hem senden bir ipucu alalım hazır yakaalamışken![]()
ama sen hep benimle dalga geçiyosunçooooooook teşekkür ederim kızlaaaaaaaarrrr
benim senin katilin yaaaaa![]()
iyilik canım seni sormalı gelin adayınasılsınız napıyorsunuz hatunlarrr
heyecan tavan yapmış durumdadır şimdi oh ohnasılsınız napıyorsunuz hatunlarrr
günaydın canımgunaydınlarrrr
günaydın katilimmm amin inş.Gunaydin kizlar :) guzel bir gun olsun ins bugun :)
kim ki acep katilin mmmmmmmDedektiflik için gelmiştim ama bulamıyorum yinede katilimi. Kim kaldı acep bakmadığım..![]()
kim ki acep katilin mmmmmmm
güzel tahminler umman123den bende şüpjheleniyordum ama o değilmiş diğerleri hiç değil zaten :) :) hadi bakalım kim olacak katilin acaba
ben kendi adıma söyledim verdiği ipucu bana uymuyordu çünküAaa onlarda mı olmadı..![]()
iyilik canım seni sormalı gelin adayı
heyecan tavan yapmış durumdadır şimdi oh oh![]()
![]()
ben kendi adıma söyledim verdiği ipucu bana uymuyordu çünkü