• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Kimin maçı varki o_O Bende hem ders çalışıp hem buralara bakıyorum.Maç izleyen kızlara hep hayran kalmışımdır :KK45:

beşiktaşlıyım ben, fazlasıyla ilgileniyorum futbolla :KK45: çok keyifli sana da tavsiye ederim :KK53:
fener in maçı var canım bursayla, eğer yenilirse fener lider olacaz da 4 gözle bekliyorum o yüzden sonucu :KK53:

beşiktaşlıyım ben, fazlasıyla ilgileniyorum futbolla :KK45: çok keyifli sana da tavsiye ederim :KK53:
fener in maçı var canım bursayla, eğer yenilirse fener lider olacaz da 4 gözle bekliyorum o yüzden sonucu :KK53:
Fener bursaya yenilmez bikerem :63::63: Bu aradada kendi takımımın maçı var haberim yok :KK70::KK70:
Yok kuzumya ben bakıyorum hiç zevk vermıyor bana koşturup duruyorlar :D

Fener bursaya yenilmez bikerem :63::63: Bu aradada kendi takımımın maçı var haberim yok :KK70::KK70:
Yok kuzumya ben bakıyorum hiç zevk vermıyor bana koşturup duruyorlar :D

yeniliyor ama şuan fener 1 - 0 :KK45::KK45:

ben futbol izlemeye ilk ilhan mansız hayranlığıyla başladım, sırf o var diye maçları izlerken bi baktım aslında keyifli bişeymiş :KK53: o zamandır da kaptırdım gidiyorum işte :KK53:
şimdi de beşiktaş ta sosa var favorim, kendisi enişteniz olur, hastasıyım :KK70:

sosa_99_besiktas.jpg

yeniliyor ama şuan fener 1 - 0 :KK45::KK45:

ben futbol izlemeye ilk ilhan mansız hayranlığıyla başladım, sırf o var diye maçları izlerken bi baktım aslında keyifli bişeymiş :KK53: o zamandır da kaptırdım gidiyorum işte :KK53:
şimdi de beşiktaş ta sosa var favorim, kendisi enişteniz olur, hastasıyım :KK70:

sosa_99_besiktas.jpg

İlhan mansız benimde favorimdi o dönemler. Ömür boyu mutluluklar canım enişteyle :KK70:
Begenmedim ben enişteyi pek ama kulakları büyük biraz :KK16::KK53:

İlhan mansız benimde favorimdi o dönemler. Ömür boyu mutluluklar canım enişteyle :KK70:
Begenmedim ben enişteyi pek ama kulakları büyük biraz :KK16::KK53:

dövmeleri gördün mü o dövmeler, her birinin tek tek hastasıyım :KK70: adam çok karizmatik geliyor bana yaa, hem yaşı da yaşıma uygun daha ne isterim :KK16: tek sorun henüz tanışmadık ve tanışma ihtimalimiz yok, onu da aşarsam bir ömür mutlu olabiliriz :KK70::KK70:

dövmeleri gördün mü o dövmeler, her birinin tek tek hastasıyım :KK70: adam çok karizmatik geliyor bana yaa, hem yaşı da yaşıma uygun daha ne isterim :KK16: tek sorun henüz tanışmadık ve tanışma ihtimalimiz yok, onu da aşarsam bir ömür mutlu olabiliriz :KK70::KK70:
Messi vardı bir arada hangi takımda bilmiyorum şuan onuda bana şey etsek olmazmı :KK45::KK45:

ıyı alsamlar guzellerrr katılım bna yazmıcakmı kııı:KK43:(

iyi akşamlaarr :KK25:
canım bazı arkadaşlar katillerini telefondaki programlardan öğrendikleri için katiller biraz çekinik davranıyor olabilir o_O
hem senden bir ipucu alalım hazır yakaalamışken :KK76:

bu arada canım gamzelim başta olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum :KK52:

MissGamzeli MissGamzeli öğretmenler günün kutlu olsun canımm :) :)

MissGamzeli MissGamzeli öğretmenler gününüzü kutlarımm hanımefendiiii :KK73::KK68:

MissGamzeli MissGamzeli English teacher ım ögretmenler gunun kutlu olsun :KK50: Ve tum ögretmenlerın ögretmenler gunu kutlu olsun :)

çooooooook teşekkür ederim kızlaaaaaaaarrrr :KK15::KK15::KK15:

zaten sen MissGamzeli MissGamzeli ve blackanqel90 blackanqel90 katil adaylarımsınız

benim senin katilin yaaaaa :KK52:

Nerdesiniz cekilis güzelleri. Neler yapıyorsunuz bakiyimm

Back