Günaydın herkeseeee.
haftasonu misafir vardı, bakamadım doğru düzgün. Alışverişe de çıkamadım, henüz hiçbir şey alamadım kurbanıma. Ben alışverişe çıkana kadar kar bastıracak bu gidişle
hatunlar günaydın nasılsınız çok fazla giremiyorum kusuruma bakmayın bu aralar biraz yogunum ama sizi unuttum sanmayın kurbanım sana ciciler almaya devam ediyorum inşallah begenirsin :)
abbowwwwww kuzummmmm gün bitmez sana dur bi tane de ben söyleyeyim sesimde güzeldir yani neyse :) :)canım özlem doluyum bugn birz
gün slowww şarkılarla başladı...
15 aralıktan itibaren işte gönderimler başlayacak canım daha 15 i nede çok var rahat olgeçmiş olsun nesi var hayırdır allah şifalar versin normalde zaman çabuk geçiyo ama uykusuz ve moral bozukluğu olduğun günler zaman akmaz sanki durur gibi
Miss gamzeli ogretmenler gunun kutlu olsunn bilmiyodum ben ogretmen oldugunu. Bu arada butun kizlara da gunaydinlar
gamzelimmmmmm yarenimmmm öğretmenler günün kutlu olsun fıstığımmm :)
AYNEN CANIM EN GÜZELİ BU ZATEN :)alrsın kuzu daha zaman var :)) ben de henüz alamadım maalesef bakcam bugun inşallah :))
ovv ne güzel sen başlamışsın alışverişe...özenle bir kutu hazırlmak ne keyif verici:))
hmm geçmiş olsun tekrardan aynen öğle oldu bakalım artık akşam da olurohhh daha iyi oldu bu :) teşekkür ederim canım. bacağında damar tıkanıklığı varmış.. öğlen oldu darısı akşama bakalım :)
merhaba canım evet nerelerdesin sen bakalım katilcim hmmmmmmmmMerhaba hanimlarrrr... nasilsiniz.?? Napiyorsunuz.??? Giremiyorum bi kac gundur...
hmm geçmiş olsun tekrardan aynen öğle oldu bakalım artık akşam da olur
merhaba canım evet nerelerdesin sen bakalım katilcim hmmmmmmmm
bebekim nerelerdesin sen yahuuuuu
hayırlı olsun kuzum vardır bi hikmeti sıkma canınıburdayım kuzuummm
ya ben bugun bi iş görüşmesine gidecektim guyaa arkadaşla beraber, hala haber yoksinirleniyorum böyle olunca da
hayırlı olsun kuzum vardır bi hikmeti sıkma canını
abbowwwwww kuzummmmm gün bitmez sana dur bi tane de ben söyleyeyim sesimde güzeldir yani neyse :) :)
öhö öhö öhö ses kontrol
Yaktılar birer birer
Yıktılar yok ettiler
Hançeri göğsümde taşıdım
Bağlanmak yok dediler
Dokunuşun ihaneti var
Sevginin bedeli
Aşkımın hesabı var
Yokluğun cesareti
Çalsın şarkımı
Yağmurun sesleri
Duysun herkes
Dinlesin bu sözleri
Seviyorum seviyorum
Ölümüne aşk yaşıyorum
Bekliyorum bekliyorum
Sabır nedir anlamıyorum
Dokunuşun ihaneti var...
Merhaba hanimlarrrr... nasilsiniz.?? Napiyorsunuz.??? Giremiyorum bi kac gundur...
yoksaaa sen misinamma biriktirmişim yazacaklarımı içimde yaa, birbir dökülüyorum şuan
artık bütün katiller ve kurbanlar aktif olduguna göre ben de bir ipucu vereyim baribekar ve zarif bir kızçe kendisi
Katilimm sen misinnn?kim ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?