2015 yılbaşı çekilişi

alrsın kuzu daha zaman var :)) ben de henüz alamadım maalesef bakcam bugun inşallah :))

hatunlar günaydın nasılsınız çok fazla giremiyorum kusuruma bakmayın bu aralar biraz yogunum ama sizi unuttum sanmayın kurbanım sana ciciler almaya devam ediyorum inşallah begenirsin :)

ovv ne güzel sen başlamışsın alışverişe...özenle bir kutu hazırlmak ne keyif verici:))

canım özlem doluyum bugn birz
gün slowww şarkılarla başladı...
abbowwwwww kuzummmmm gün bitmez sana dur bi tane de ben söyleyeyim sesimde güzeldir yani neyse :) :)
öhö öhö öhö ses kontrol
Yaktılar birer birer
Yıktılar yok ettiler
Hançeri göğsümde taşıdım
Bağlanmak yok dediler

Dokunuşun ihaneti var
Sevginin bedeli
Aşkımın hesabı var
Yokluğun cesareti

Çalsın şarkımı
Yağmurun sesleri
Duysun herkes
Dinlesin bu sözleri

Seviyorum seviyorum
Ölümüne aşk yaşıyorum
Bekliyorum bekliyorum
Sabır nedir anlamıyorum

Dokunuşun ihaneti var...

ohhh daha iyi oldu bu :) teşekkür ederim canım. bacağında damar tıkanıklığı varmış.. öğlen oldu darısı akşama bakalım :)

ohhh daha iyi oldu bu :) teşekkür ederim canım. bacağında damar tıkanıklığı varmış.. öğlen oldu darısı akşama bakalım :)
hmm geçmiş olsun tekrardan aynen öğle oldu bakalım artık akşam da olur
Merhaba hanimlarrrr... nasilsiniz.?? Napiyorsunuz.??? Giremiyorum bi kac gundur...
merhaba canım evet nerelerdesin sen bakalım katilcim hmmmmmmmm

bu arada canım gamzelim başta olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum

amma biriktirmişim yazacaklarımı içimde yaa, birbir dökülüyorum şuan

artık bütün katiller ve kurbanlar aktif olduguna göre ben de bir ipucu vereyim bari bekar ve zarif bir kızçe kendisi

o ilk defa dinledim güzelmiş :))

Merhaba hanimlarrrr... nasilsiniz.?? Napiyorsunuz.??? Giremiyorum bi kac gundur...

benmde misafrm gelip gide ..işteyim bugun..akşam arkadşma gtcem :))
sen napan ne eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…