belki dediğimi unutmuşsundur diye deneyim bir dedimSeni katil yazmadımı hiç sana nerelerde acaba
Bu arada kombin yarışması varmış,çok eğlenceli gibi duruyor görmüşsündür belki haberin olsun katılırsın belki sende :)
Bende çok iddaalı giyinmem normalde ama bir cesaret deneyebilirim :) Zaten fotografların kımlıklerıde belli olmayackamış o yuzden daha cesurumyazdı canıımmm, konuşuyoruz biz katilimle çok tatlı biri :) ama hiç ipucu vermiyor kendisiyle ilgili
gördüm canım kombin yarışmasını, ama ben çok iddialı giyinen biri değilim ki o yüzden sanırım cesaret edip de katılamam gibi geliyor
ben yine de madara olacam diye korktugumdan çekinirim sanırım ama bakalım, belki de bi deli cesaretiyle alışveriş yapar katılırım, kısmet :)Bende çok iddaalı giyinmem normalde ama bir cesaret deneyebilirim :) Zaten fotografların kımlıklerıde belli olmayackamış o yuzden daha cesurum
Oyum sanaben yine de madara olacam diye korktugumdan çekinirim sanırım ama bakalım, belki de bi deli cesaretiyle alışveriş yapar katılırım, kısmet :)
İnternet paketi bitmiştir belkiBenim katilde bana 1 kere yazdı daha sesi cıkmadı
Oyum sana
İnternet paketi bitmiştir belki
benim katil bana hiçbir yerden ulaşmadı....
ben küstüm ona, hediye falan istemiyorummm kendisinden
sohbet etmedikten sonra ne anlamı var ki...
gerçekten benim hevesim kaçtı bu çekilişe dair....
kurbanıma hediyelerini gönderip çekilebilirim çekilişten her an...
Canım haklısın ümranla konuşsakmı bi acaba? Hiç buraya ugramayan birimiki ?benim katil bana hiçbir yerden ulaşmadı....
ben küstüm ona, hediye falan istemiyorummm kendisinden
sohbet etmedikten sonra ne anlamı var ki...
gerçekten benim hevesim kaçtı bu çekilişe dair....
kurbanıma hediyelerini gönderip çekilebilirim çekilişten her an...
ben de sana oy veririm artık, körler sagırlar birbirini ağırlar olur
kuzum bi dur hele bi sakin ol. çekiliş daha yeni oldu. ayrıca katilinin kim olacağını bilmenin hinliğini bulanlar oldu, o yüzden katilin çekiniyor olabilir, ki ben de sırf bu sebepten hala kurbanıma ulaşmadım mesela. iyice zaman geçsin, öğrenecekse de sonlarda öğrensin diye bekliyorum.
ayrıca sırf katille kurbanla muhabet etmek değil ki olay, burda ne güzel sohbetler dönüyor, onemli olan onlara katılıp keyif almak, belki kendi kurbanınla burda şaka yollu uğraşmak vs. hiç üzme kendini, katiline de kızma, belki de tanıdık biridir ondan ulaşamıyordur sana
yok ya.... valla hevesim kaçtı... burdaki sohbete de katılasım yok artık...
ben kurbanımla yazışıyorum zaten...
Oyum sana
İnternet paketi bitmiştir belki
Gamzeliii senin katilin benimmm
itiraf ediyorum katilin benimmm
Ciddimii gamzelimi senin kurbanitiraf ediyorum katilin benimmm
bence bize haksızlık ediyorsun gizemim ama sen bilirsin.
Ciddimii gamzelimi senin kurban
sen de gelmiyosun ki zaten buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?