Aaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhaaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnn
ay canım temizlik deyince sinirim bozuluyor valla temizle temizle aynı ertesi gunçok seviyorum temızlık yapmayı ama ertesi gun toz oluyor hemen
buradayım yektacım
geçmiş olsun kuzum :))
aaa ama ipucu veeeeeeer gelmişken :)
ovv ellerine sağlık angelcııım :))
ben de ev temizledim süpürdüm dip bucak :))
buzdolabını sildim iç dış içindekileri düzenledim :))
mutfak dolaplarını da aynı şekilde...mutfak halımı da sildim :))
şimdi annemlerle oturrum :))
küstümAaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
biliyoryani ismini bilio mu senn ..
ben de katilimle yazştımmm
Bendede l harfı varAaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
aaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnn
Aaa sendemi öylesin kız bilmiyomki seni ama benim kurbanım daha tatlı ve cıtı pıtı hıhhhkıskanmayalım lütfen ayrıca nickinde l harfi olan cok var :)) sende bi l swssiz harfi var die üzerine alınma
İmmmm seeeyyyy sana biraz benziyo sankiiiibende de "L" varrr, hem trabzona da uzağım epeeeeyyy
Senmisin acep mavi boncuk sendemi :)Bendede l harfı varhem çıtıyım hemde pıtıyım ayrıca
Bilmiyomki kiz seni belki siskosundur :)küstümbenim işte tatlı çıtı pıtı deyince üzerime almıştım oysa
ay canım temizlik deyince sinirim bozuluyor valla temizle temizle aynı ertesi gunçok seviyorum temızlık yapmayı ama ertesi gun toz oluyor hemen
o zaman tamam eledim senibiliyorkatilin ben değilim
İmmmm seeeyyyy sana biraz benziyo sankiiii
Senmisin acep mavi boncuk sendemi :)
Yok canımBe
Belkide cidden o dur bu sefer kandirikcilik yapmiyodir canim ya.iletisime gecmedimi seninle whatsapptan?
yok canım degılım şaka yaptım
Yok canım
Çok fenasın çok duygularımla oynadın haahaa
Yapmadım ben bişiy masumumYok canım
Çok fenasın çok duygularımla oynadın haahaa
ayyyhh...ben geldim kızlar
ne durumdasınız bulabıldınızmı katıllerınızı...
ben hala meraklardayım alısverıs yaptınız mı bakalım...
hemen bi geçmişe dalayım beennn
Selam kızlar hoşgeldiniz :) Bende hoşgeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?