2015 YGS-LYS BURAYA!

bende türkçe öğretmenliğini istiyorum türkçe ve edebiyat önemli benim için bu sene 3. girişim olacak artık kazanıp kurtulmak istiyorum çok sıktı dersler beni :KK51: konulara yeni başlıyacaksın sanırım

edebiyatta konularsa iyiyim canim da tarih konularim biraz zayif tarihe yogunlastim bende

tarihte çok konu var bitmiyor bir türlü bende coğrafyaya başlamaya üşeniyorum :KK51:
bugün başlıyacam ama az zaman kaldı yapacak bir şey yok hızlanmak gerek

aynen tarih korkutuyo beni edebiyatta belkii full bile cikarabilirim ama tarih cok uzun ve ayrintili cografyaya bende baslamadim daha cok kisa zaman var allah yardimcimiz olsun

Kızlar ben sürekli giremiyorum. Pazar günü haftanın özetini yazalım, sona da yeni haftanın hedeflerini söyleyelim. Yani sadece pazarları nolursa olsun muhakkak girelim.

Sürekli burda olursak olmaz ki zaten..

kızzlar bu sene bende hazırlanıyorum sınava hazırlanmaya çalışıyorum hatta geçmi kaldım bilmiyorum ama banada yardım edermisinizzz :KK43:((((

kızzlar bu sene bende hazırlanıyorum sınava hazırlanmaya çalışıyorum hatta geçmi kaldım bilmiyorum ama banada yardım edermisinizzz :KK43:((((

neden geç olsun ki canım bende 1 ay önce çalışmaya başladım. ben ts ciyim lys 3 lys 4 den giricem. sen hangi alansın bilmiyorum ama kendi sistemimi anlatayım ben belki faydam dokunur. ben günde en az 1 konu bitirip testlerini çözüyorum. ocak ayında da kendimi kampa alıcam. konular azaldı bu ay biter sadece test çözücem.

bir de ygs tarih için önerim sana ben küçük bi defter aldım ona her konuda anlamını bilmediğim terimleri not ediyorum. terim sözlüğü bi nevi o terimler seçeneklerden gitmekte falan baya işe yarıyor sorularda anlamını bilince. bir de konularla ilgili belgesel falan izlersen daha akılda kalıcı oluyor.
mat da nasılsın bilmiyorum ama bana fdd ipuçlarıyla matematik kitabını önerdi çoğu kişi sipariş ettim bu hafta gelmesini bekliyorum.
türkçe zaten çok sayıda paragraf çözüp dil bilgisini halletmen yeterli olacaktır.

ben fen bölümünü boş bırakacağım için öneri de bulunamıyorum canım başarılar :)

Tamam canjm çok merak ettim bende çünkü mat sıkıntı bende problemler yapamıyorum. Haber bekliyorum senden cnm

benim mat 0 canım ya :) çarpım tablosu bile çat pat bana çok kişi önerdi bikaç kişi o kitabı baştan sonra çöz en az 10 net yaparsın dedi bakalım eğer almayı düşünüyosan o siteden al her yerde 24 küsur ama o sitede 16 tl ydi

benim mat 0 canım ya :) çarpım tablosu bile çat pat bana çok kişi önerdi bikaç kişi o kitabı baştan sonra çöz en az 10 net yaparsın dedi bakalım eğer almayı düşünüyosan o siteden al her yerde 24 küsur ama o sitede 16 tl ydi
Hm uygunmus da evet senden haber bekleyim ozaman begenirsen iyi güzel açıklayıcıysa bende alırım şuanda bende bi kitap aldım bunu da çok beğendim hepsi çözümlü testlerin konuyu anlatıyor sonra testler var güzel ben çok beğenerek aldım buda bir alternatif :) sıradışı analiz yayınları

neden geç olsun ki canım bende 1 ay önce çalışmaya başladım. ben ts ciyim lys 3 lys 4 den giricem. sen hangi alansın bilmiyorum ama kendi sistemimi anlatayım ben belki faydam dokunur. ben günde en az 1 konu bitirip testlerini çözüyorum. ocak ayında da kendimi kampa alıcam. konular azaldı bu ay biter sadece test çözücem.

bir de ygs tarih için önerim sana ben küçük bi defter aldım ona her konuda anlamını bilmediğim terimleri not ediyorum. terim sözlüğü bi nevi o terimler seçeneklerden gitmekte falan baya işe yarıyor sorularda anlamını bilince. bir de konularla ilgili belgesel falan izlersen daha akılda kalıcı oluyor.
mat da nasılsın bilmiyorum ama bana fdd ipuçlarıyla matematik kitabını önerdi çoğu kişi sipariş ettim bu hafta gelmesini bekliyorum.
türkçe zaten çok sayıda paragraf çözüp dil bilgisini halletmen yeterli olacaktır.

ben fen bölümünü boş bırakacağım için öneri de bulunamıyorum canım başarılar :)
(
çok sağol canım valla moral verdiniz iyiki yazmıışım benimde durumum şöyleki ben tm okudum ama sözelciyim istediğim bölüm türkçe öğretmenliği oldugu için türkçeden konuları bitirdim tarihe çalışıyorum oda az çok kitaptan daha çok internetten videolarla çalışıyorum belgesel de iyi fikir onuda denicem ama bu bölümün puanları nedense çok yükseldi o yüzden bir anda paniğe kapıldım

(
çok sağol canım valla moral verdiniz iyiki yazmıışım benimde durumum şöyleki ben tm okudum ama sözelciyim istediğim bölüm türkçe öğretmenliği oldugu için türkçeden konuları bitirdim tarihe çalışıyorum oda az çok kitaptan daha çok internetten videolarla çalışıyorum belgesel de iyi fikir onuda denicem ama bu bölümün puanları nedense çok yükseldi o yüzden bir anda paniğe kapıldım

evet canim cok yukseldi bi de ben evliyim esim memur onceligim ankara olacak bu nedenle.. bol bol soru coz canim edebiyat icin ben kartlar hazirladim bi yuzunde eser bi yuzunde yazar var oyun seklinde yazar kitap eslestirmesi yapiyorum benim dersaneye gitme imkanim yok dugun borclari yuzunden bol bol cozumlu deneme aliyorum cozumlu denemeler gercekten cok yardimci oluyo yapamadigin sorularda gunde 4 5 saat calisiyorum ben

X