2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

İnan be
inan ben de çok endişeliyim diyorum belirtim yok ya yokda bilmem ne...bi kese kalp atışı görsem rahatlıcam da...offf akşam 5 te dra gtcem

canım bak elinden geleni yap ki Rabbim kulum çabalıyo desın ve istegini versin inşallah.... bende 6 yıllık evlıyım bunun 5 yılı bebiş istedik 4 kere aşılama oldum tum tetkıklerden gectım hıc bısey yok sukur ıkımızdede ve 1 kere kendılıgınden gebe kaldım onuda kese gormeye gıdecegım gun 6-7 haftalıkken kaybettım ... yanı ben hiç kaybetmedım umudumu... daha ancak yenı tup bebek yaptırabıldık nasip buzamanaymıs ve senınde vardır bı nasibin belki burayı gorunce sende ıstıyceksın tup bebegı ve bence yaptır derım ... ben beklemedeyım cuma gunu testım var nasıbımde varsa gıdıp alıcam bebeklerımı ınsallah ve darısı tum ısteyenlere nasıp olur ... 6 yılın acısını bıldıgım ıcın bu kdr uzun yazdım canım kaç kere tüp bebek yapıp yılmayan arkadaslar var burda sana yakısmaz pes etmek bize yakışmazz yahuuu

Ya şu takvimi ben yum toplamaya göre değiştrdim iyi mi yaptım bilemedim :)

Canımmm insallah öyledir.umarım ikimiz de hayırlısıyla kucagımıza alırız bebeklerimizi..
ı ı ı ıııııı hıc oldumu ikimizde diye ayrımcılık yapmışssın bizz bize yokmu :))) hoş geldin canım bu arada bende 7.gunu transferımın dun nerdeyse adet olcam dıye mahfoldum ama sukur bugun gectı belim ve kasıklarım agrıyo benımde bakalım artıkın Rabbim tüm anne olmak ısteyenlere nasip etsın inşallah o guzel duyguyu :)

Aynen bence de. Vakit çok çabuk geçiyor. Bu sefer yaşım geçiyor yumurta kalitesi düşecek diye endişe yapıyorsun. Keşke daha erken başlasaydım bu işlere diyprum şimdi
aynen bende oyleyım onca vakıt ertelenmıs .... cnm ya sen gebe kalamayanlar topiginde varmıydın ismin h,ç yabancı gelmio da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…