- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.461
Evet. Sen de mişahin beye mi gidiyorsun.
Aynen bence de. Vakit çok çabuk geçiyor. Bu sefer yaşım geçiyor yumurta kalitesi düşecek diye endişe yapıyorsun. Keşke daha erken başlasaydım bu işlere diyprum şimdibence kendınız denemeyın daha vakıt kaybı ya aşılama yada dırek tup bebek yaptırın canım Allah şifa versin
inan ben de çok endişeliyim diyorum belirtim yok ya yokda bilmem ne...bi kese kalp atışı görsem rahatlıcam da...offf akşam 5 te dra gtcemcnm ıkızmıs bende sordummmmm cok degısık duygular ıcındeyım yaaaa korku ve merak heyecan yok yok yanı:))) hadı sen de gıt bakalım sana ne dıcek doktor senle cok benzer degerlerımz 2 gecedırde sureklı kotu rüya goruyorum bugece de rüyamda doktor arıyo dıyokı degerının bukdr katlanması normal degıl bız sana hemen dıyemedık ama bu gebelik degıl kıst fln gıbı bısyler dıyo nasıl uzuluyorum
Ya mubdi mi cnmBirisi buydu birde Eşlerin okuycagı vardı. ??
canım bak elinden geleni yap ki Rabbim kulum çabalıyo desın ve istegini versin inşallah.... bende 6 yıllık evlıyım bunun 5 yılı bebiş istedik 4 kere aşılama oldum tum tetkıklerden gectım hıc bısey yok sukur ıkımızdede ve 1 kere kendılıgınden gebe kaldım onuda kese gormeye gıdecegım gun 6-7 haftalıkken kaybettım ... yanı ben hiç kaybetmedım umudumu... daha ancak yenı tup bebek yaptırabıldık nasip buzamanaymıs ve senınde vardır bı nasibin belki burayı gorunce sende ıstıyceksın tup bebegı ve bence yaptır derım ... ben beklemedeyım cuma gunu testım var nasıbımde varsa gıdıp alıcam bebeklerımı ınsallah ve darısı tum ısteyenlere nasıp olur ... 6 yılın acısını bıldıgım ıcın bu kdr uzun yazdım canım kaç kere tüp bebek yapıp yılmayan arkadaslar var burda sana yakısmaz pes etmek bize yakışmazz yahuuuArkadaşlar aranızda hiç sorun yokken uzun yıllar çocuğu olmayıp tüp bebekle tutan varmı ?sorun olmayıncada daha zor sanki.sorun yok ama 6,5 yıldır bir kere bile hamilelik yaşamadım.belki de sorun var ama bulmak için bu zamanın tıp Bilimi henüz yetersiz.Burdan maşallah hamilelik haberleri aldıkça ümidim arttı.aslında bu meseleyi tamamen kafadan atmayı düşünüyodum.çocuğum olmayacağını kabullenip.. Hepinizin sonuçlarını merak ettiğim için sizi takip etmeye devam ediyorum.sonucunu öğrenenlerinde ikiz mi olacak diye bende heyecanla bekliyorum.banada dua edin.inş.ben kafadan atmayı başarabilirimde rabbim bana bir süpriz yapıp beklemediğim biranda beni de bebeğimle kavuşturur..
Ya şu takvimi ben yum toplamaya göre değiştrdim iyi mi yaptım bilemedim :)oykuelıf bende medıkal park goztepe buarada gamzeyle merkezdaşız:)) hatta hemen pesımıze sımdı tugceserdar da dondurulmuş denıcek bakalım :)) cıft koyma kısmına gelınce ben doktorla hıc konuşmamıştım bunu embrıyologla transferdn bıgun once konustugumzda ona sormuştum sız ne onerırsınz dıye o tabı onerıde bulunamam ama dedı sans oranlarını soyledı karar sızın dedı bızde cıft transfere karar verdık
CNm TSK ederm artık hergün okusun eşim ne boş boş duruyor öyle
Son adet tarihine göre olucak cnmYa şu takvimi ben yum toplamaya göre değiştrdim iyi mi yaptım bilemedim :)
inşallah canım gönlünü rahat tut biz varız yanında :)İnsan endişelerinden arınamıyo... inşallah yrn güzel hbrler alıcaz... sol bacak kalça ağrısı başladı gene
hahahahahahaCNm TSK ederm artık hergün okusun eşim ne boş boş duruyor öyle
Değiştiriym mademmmmmSon adet tarihine göre olucak cnm
Tsklr canımDualarım seninle canım
ı ı ı ıııııı hıc oldumu ikimizde diye ayrımcılık yapmışssın bizz bize yokmu :))) hoş geldin canım bu arada bende 7.gunu transferımın dun nerdeyse adet olcam dıye mahfoldum ama sukur bugun gectı belim ve kasıklarım agrıyo benımde bakalım artıkın Rabbim tüm anne olmak ısteyenlere nasip etsın inşallah o guzel duyguyu :)Canımmm insallah öyledir.umarım ikimiz de hayırlısıyla kucagımıza alırız bebeklerimizi..
hahahahahahakız sen beni öldürcen he çılgınnnn :) okusun tabi işleri ne :)))
Sen bugun kontrole gidecen ne kdrlık oldugunu söyler ona göre yaparsın cnm :)Değiştiriym mademmmmm
evet canım ben de şahin beye gidiyorumEvet. Sen de mi
aynen bende oyleyım onca vakıt ertelenmıs .... cnm ya sen gebe kalamayanlar topiginde varmıydın ismin h,ç yabancı gelmio daAynen bence de. Vakit çok çabuk geçiyor. Bu sefer yaşım geçiyor yumurta kalitesi düşecek diye endişe yapıyorsun. Keşke daha erken başlasaydım bu işlere diyprum şimdi
Bklm inşallah görürüz keseleri...Sen bugun kontrole gidecen ne kdrlık oldugunu söyler ona göre yaparsın cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?