- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
merhaba orlando.. 2 senedir istiyodum ben. sebepsiz infertilite dendi. 3. denemede pozitif aldım. 2 negatifim var. yılmak yok kardesim.. toparlanıp devam. kendine iyi bak. sende sıkıntı neydiKizlar selam. Yazamasamda sizi hala takip ediyorum. Biliyorsunuz negatif sonucumu yeni aldim. Doktorum temmuzda bayram sonrasi deneyebilecegimi soyledi. En son denem donmus oldugu icin yumurta toplama olmamisti. Oyuzden ara vermeden baslayacagiz insallah.
Hamile olan arkadslar kacinci denemelrimde oldu yazabilirler mi? Umutsuzluga kapilmamak adina belki moral olur..
şahsen ben 29 una kdr sabredemem29 dan önce yapacaksanız bana da haber verin kızlar
merhaba orlando.. 2 senedir istiyodum ben. sebepsiz infertilite dendi. 3. denemede pozitif aldım. 2 negatifim var. yılmak yok kardesim.. toparlanıp devam. kendine iyi bak. sende sıkıntı neydi
:) sevıyordur sevıyordur oyle etma kız ... ha bide sıgarayı komple bıraktınmı bıkaç fırt cekıom ben gunde bıkaç kere ya dayanamıom tamValla bende hiç belirti yok. Kabızlık var. Ben normalde sabahları sigara ile tuvalete çıkabiliyordum. Toplama gününden sonra sigara yasaklanınca kabızlık arttı. Bugün 4. Gün transferden sonra. Göğüslerde acı şişme yok. Akıntı jelden dolayı diye düşünüyorum. Ama duygusal olarak hassas olabiliyorum ara ara. Önceki gün eşime sen beni sevmiyorsu artık diye ağladım mesela.
Valla bende şaşırdım bırakamam diyordum ama içmiyorum 12 sinden beri:) sevıyordur sevıyordur oyle etma kız ... ha bide sıgarayı komple bıraktınmı bıkaç fırt cekıom ben gunde bıkaç kere ya dayanamıom tam
sabah aç karnına su iç canım bı ıkı bardak kı kolay cıkarsın wc ye
benım ılk denemem ama emın ol ki 6 yıl boyunca boş yere beklemısım basiretim bağlanmış 4 kere aşılama oldum ve husrana ugradım bı kere herseyden umıdı kestıgımde olmustu bebısım ama oda tutunamadı işte Rabbım ol dedıkten sonra hersey olur canım yeterkı yılma sıkılma bunalma ve sarıl dualara İnşallah olacak senınde benımde bızımdeeeKizlar selam. Yazamasamda sizi hala takip ediyorum. Biliyorsunuz negatif sonucumu yeni aldim. Doktorum temmuzda bayram sonrasi deneyebilecegimi soyledi. En son denem donmus oldugu icin yumurta toplama olmamisti. Oyuzden ara vermeden baslayacagiz insallah.
Hamile olan arkadslar kacinci denemelrimde oldu yazabilirler mi? Umutsuzluga kapilmamak adina belki moral olur..
maşallah sana cnm bende bı kaç fırtlanıom o kdrValla bende şaşırdım bırakamam diyordum ama içmiyorum 12 sinden beri
Karadenizlimisin canımmaşallah sana cnm bende bı kaç fırtlanıom o kdreşim duysa furur benı alnımın çatından ama çok stresli bı surec kendımı salavatlara zıkırlere ve buraya verıyorum Rabbım yar ve yardımcımız olsun ne dıım
evet :)Karadenizlimisin canım
canım benim 3. denemem tabi pozitifi yeni gördüm bu demek değilki olacak. 2. denememde de pozitifti ama 7 haftalık kalbi durdu. inşallah bu son denemem olur. öyle illa ilk denemede olacak diye bişey yok. hiç umudunu kaybetme olacak inşallah inanman çok önemli....Kizlar selam. Yazamasamda sizi hala takip ediyorum. Biliyorsunuz negatif sonucumu yeni aldim. Doktorum temmuzda bayram sonrasi deneyebilecegimi soyledi. En son denem donmus oldugu icin yumurta toplama olmamisti. Oyuzden ara vermeden baslayacagiz insallah.
canım benim 3. denemem tabi pozitifi yeni gördüm bu demek değilki olacak. 2. denememde de pozitifti ama 7 haftalık kalbi durdu. inşallah bu son denemem olur. öyle illa ilk denemede olacak diye bişey hiç umudunu kaybetme olacak inşallah inanman çok önemli....
ümitli olacağız canım inşallah 4. denemen son olur iki tane birden gelir kucağına. hep olumlu şeyler düşün rabbim nasip etsinSon denemem 3. Denememdi canim. Oyuzden biraz sarsildim ama herlde umit kesmemk lazim.
Karadeniz geliniyim bendeevet :)
e artık yarı karadenızlı sayılırsın sende kız gelinnnn :)))Karadeniz geliniyim bende)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?