2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar selam. Yazamasamda sizi hala takip ediyorum. Biliyorsunuz negatif sonucumu yeni aldim. Doktorum temmuzda bayram sonrasi deneyebilecegimi soyledi. En son denem donmus oldugu icin yumurta toplama olmamisti. Oyuzden ara vermeden baslayacagiz insallah.

Hamile olan arkadslar kacinci denemelrimde oldu yazabilirler mi? Umutsuzluga kapilmamak adina belki moral olur..

merhaba orlando.. 2 senedir istiyodum ben. sebepsiz infertilite dendi. 3. denemede pozitif aldım. 2 negatifim var. yılmak yok kardesim.. toparlanıp devam. kendine iyi bak. sende sıkıntı neydi

merhaba orlando.. 2 senedir istiyodum ben. sebepsiz infertilite dendi. 3. denemede pozitif aldım. 2 negatifim var. yılmak yok kardesim.. toparlanıp devam. kendine iyi bak. sende sıkıntı neydi

Esimde viskozite var akiskanlik problemi. Normal yolla olmasina da engel yok aslinda . Hayirlisi bakalim . Sagol canim moral verdigin icin.

:) sevıyordur sevıyordur oyle etma kız ... ha bide sıgarayı komple bıraktınmı bıkaç fırt cekıom ben gunde bıkaç kere ya dayanamıom tam
sabah aç karnına su iç canım bı ıkı bardak kı kolay cıkarsın wc ye

benıde evde ütü beklıo walla esımle ortaklasa yaparım ben yormadan kendımı bu ara ne olursa olsun egıl kalk yapmamaya calısıyorum normal hayatıma dondum ama ağır tasımaktan ve uzanmaktan kaçın dedı doktorum benımde canıma mınnet saolsun eşim yardımcım oluo

Valla bende şaşırdım bırakamam diyordum ama içmiyorum 12 sinden beri

gercekten hissettiklerimi yazdım inan..biz ilk tüpbebek dr.una gittigimzde adam bize güldü. yaşınızda müsait gidin kendiniz deneyin. 6 ay olmazsa gel ben yapıcam direkt dedi.. kesin olur gibi konustu. 6 ay sonra gittik tabi kapısına:) ilk deneme direkt sıfırdı sonuc. biz adamın gazıyla kesin gözüyle bakıyoduk. yıkıldık tabi. 2.de de kimyasal oldu. bizi aldı bi korku olmıcak diye.. ama toparlandık 3 ay sonra yeniden denedik ve eger devam ederse allah nasip ettiyse hamileyim.. umudu kesmek yok, bizimde sınanmamız bununla deyip devam edicez. cok zor biliyorum. burdaki bicok arkadas en az bi kere negatif almıştır.

benım ılk denemem ama emın ol ki 6 yıl boyunca boş yere beklemısım basiretim bağlanmış 4 kere aşılama oldum ve husrana ugradım bı kere herseyden umıdı kestıgımde olmustu bebısım ama oda tutunamadı işte Rabbım ol dedıkten sonra hersey olur canım yeterkı yılma sıkılma bunalma ve sarıl dualara İnşallah olacak senınde benımde bızımdeee

Valla bende şaşırdım bırakamam diyordum ama içmiyorum 12 sinden beri
maşallah sana cnm bende bı kaç fırtlanıom o kdr eşim duysa furur benı alnımın çatından ama çok stresli bı surec kendımı salavatlara zıkırlere ve buraya verıyorum Rabbım yar ve yardımcımız olsun ne dıım

canım benim 3. denemem tabi pozitifi yeni gördüm bu demek değilki olacak. 2. denememde de pozitifti ama 7 haftalık kalbi durdu. inşallah bu son denemem olur. öyle illa ilk denemede olacak diye bişey yok. hiç umudunu kaybetme olacak inşallah inanman çok önemli....

Son denemem 3. Denememdi canim. Oyuzden biraz sarsildim ama herlde umit kesmemk lazim.

Kızlar sonuçlar çıktı e2 476 progestoron 13.1 nasıl yorumlamalıyım. Doktora yazdım cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…