- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.961
İnşallah canım daha kızıma hiçbirşey almadım ilk aldığım bu olur herhalde sadece renkli çiçekli bereler sipariş ettimİnş internet sitesi olan bi mağazadır
Buldun mu canım naptınKızlar ya bu takımı yaşadığınız şehirde göreniniz oldu mu ??
Yok cnm cvb vermedi arkadaşBuldun mu canım naptın
Bn hiç iyi degılım cnm ya üstüme aldım hemen msj bna yazmışsın gbi . Ayaklarım belim çok kötü yatağın içinde ayağımı sündürme hareketi yapıyorum resmen Eti tasa kesıyo Ağrı'dan duramıyorum . Bizim daha bi çok eksıgımız kıyafet yönünde herşey tamam ama Cibinlik askısı halı küçük beşiğimizin battaniye yüzü tek yapıyorum herseyı zor oluyo fıkır verende yok.Günaydın kızlar.. Nasılsınız Herkes iyi mi? Ben hazırlıklara başladım yavaş yavaş kızın eksiklerini tamamlıyorum. Sizler nasılsınız ikiz anneleri yolun sonuna geliyorsunuz yavaş yavaş, Allah hepimize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin
Günaydın kızlar.. Nasılsınız Herkes iyi mi? Ben hazırlıklara başladım yavaş yavaş kızın eksiklerini tamamlıyorum. Sizler nasılsınız ikiz anneleri yolun sonuna geliyorsunuz yavaş yavaş, Allah hepimize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin
Günaydın kızlar.. Nasılsınız Herkes iyi mi? Ben hazırlıklara başladım yavaş yavaş kızın eksiklerini tamamlıyorum. Sizler nasılsınız ikiz anneleri yolun sonuna geliyorsunuz yavaş yavaş, Allah hepimize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin
İlk haftalarda rahim büyüdüğü için rahmi tutan bağların gerilmesne bağlı agrılar oluyor canım.uzuuun bir süre de bu tarz agrılar dewam edeck yani benim öyle oldu en azından hala da var yani.çok fazla rahatsz ederse doktora görün amaMerhaba kızlar bu gece vajinada ara ara bıçak saplaması gibi ağrılar oldu şiddetli olsaydı eşimi kaldircaktim o benden evhamlibenim gibi bu durumu yaşayan oldumu?çok korkuyorum düşük habercisimi dedim
Kızlar bnm karnım bi anda bi kaç gün içinde aşa indi sizdede oldu mu böyle seyler ?
Bnmki sanki erken dogum gibi bi an indi asa . Artık iyice dıkkst edelim cnm . Sana ne zmn diyo dogumAynı haftadayız canım ama benim yok öyle bir şey..ikiz olduğundandır belki zor hareket ediyorlardır.. sadece hamileliğin başından beri olan kasık ağrılarım, bazen karın boşluğumda batmalar bazen de karnımda çekilmeler hissediyorum..
Bnmki sanki erken dogum gibi bi an indi asa . Artık iyice dıkkst edelim cnm . Sana ne zmn diyo dogum
Canım ben anca biseler almaya başladım. Çanta filan daha bise yapmadım ama forumlardan okuruz kendimizce bişeler hazırlarız. Burda hazırlayan kızlardaki fikir alırız.çanta filan önemli degil ama karnının aşağı indiğini Nasıl hissediyosun. Kilo aldığımız icin karın genişliyor ve yükü aşağı doğru hissediyo olabilir misin? Aklına kötü seyler getirme Zaman'ında doğacak insallah tüm bebeklerimizBn hiç iyi degılım cnm ya üstüme aldım hemen msj bna yazmışsın gbi . Ayaklarım belim çok kötü yatağın içinde ayağımı sündürme hareketi yapıyorum resmen Eti tasa kesıyo Ağrı'dan duramıyorum . Bizim daha bi çok eksıgımız kıyafet yönünde herşey tamam ama Cibinlik askısı halı küçük beşiğimizin battaniye yüzü tek yapıyorum herseyı zor oluyo fıkır verende yok.
Hastane çantasına ne koydunuz bn bilmiyorum
Dinlen canım evinde bol bol dinlen.. Bundan sonra 2 adam giricek hayatına zor dinlenirsinÇok şükür canım, ufak tefek ağrılarım oluyor benim de ama her şey oğluşlarım için dayanıyorum..prensesin mutlulukla sağlıkla kullansın her şeyi inşaallah..benim de her şey tam gibi eksikleri de doktor kontrollerine gittikçe alıyorum..bugün 12 gün oldu çıkmadım evden.
Allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin.. Zaman geçiyor heyecan artıyo hepimizde..Biz iyiyiz canim seni sormali bugun kontrolumuz vardi sukur hersey yolunda 2 hafta sonra son kontrolum var kadin dokrunda. Ben daha hicbirsey almadim prenseslerimin besikleri ben begenecem annem alacak pusetleride ablam alacak bizede ufak tefekler almak dusuyor sukurler olsun az kaldi
Yok cnm daha önce çok yukarıdaydı karnım şimdi baya indi asa herkes bile fark ediyo . Erken dogum diye bi riskim yok ama durum böyle olunca korkuyo insan . Bn demir hapı kullanıyorum 1 haftadır ve çok kötü mide bulantısı yasıyorum geceleri olmaması için napıcamCanım ben anca biseler almaya başladım. Çanta filan daha bise yapmadım ama forumlardan okuruz kendimizce bişeler hazırlarız. Burda hazırlayan kızlardaki fikir alırız.çanta filan önemli degil ama karnının aşağı indiğini Nasıl hissediyosun. Kilo aldığımız icin karın genişliyor ve yükü aşağı doğru hissediyo olabilir misin? Aklına kötü seyler getirme Zaman'ında doğacak insallah tüm bebeklerimiz
İnş cnm çoğu gitti azı kaldı sabır inş36 ya da 37. haftada alırım doğuma diyor doktorum.ama 34 ü tamamlayınca korkma dedi..Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize inşaallah..korkma canım erken doğum falan getirme aklına..benim hedefim şimdi 31. haftayı bitirmek sonra 32 yi sonra 33 ü, haftalar geçtikçe içim rahatlıyor, sen de öyle yap..
Çok gzl olmuş cnm prenses güle güle kullansın inşallah :)Kızlar ben bebeğimin odasını tam anlamıyla hazırladım artık bakın bakalım son haline odamizin ve benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?