2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba kızlar nasılsınız ben de kızımı gördüm 403 gram olmuş prensesim plasenta yukarı çıkmış çok şükür 24. Haftada kalbine bakacakmış çocuk kardiyolojisine gönderecekmiş şeker yüklenmesini de kesinlikle yaptırcaz dedi şimdilik herşey yolunda

Oy yerim Bn onları Allah'ım hepsine saglık versin cnm inş :) bnmde karnım baya asa indi bugün kontrolüm vardı sekerime bakılmıştı iyi cıkmış demir vitaminim çok fazla düşükmüş hap verdi bu saaten sonra ne işe yarıcak ki hap hamileliğin ilk başında ev doktoru çok iyi demir demişti Bn ztn biliyodum iyi olmadığını çünkü evlenmeden önce kan şurubu içmiştim tuhaflar bunlar

Canım sen artık sonlara geliyorsun yakında kucağına alırsın inşallah bebişi ben doktora demir ilacını içemiyorum kusuyorum dedim şimdilik bırak şeker yüklemesinde kan değerlerine göre bakarız dedi benimki ilk sezeryan ya bu da öyle olcak galiba

kızlar hamilelik süresince yattınız mı normal hayatına devem eden yok mu bu konuda bilgi verir misiniz ben ilk defa yaptıracam

İlk sezeryan olan ıkıcide öyle oluyomuş cnm ama iyice baktır demirine filan bak bnm çok fazla düşükmüş kadın diyoki nasıl yürütüyon bu derece düşük demir vitaminsizligiyle hamileliği diyo .

kızlar hamilelik süresince yattınız mı normal hayatına devem eden yok mu bu konuda bilgi verir misiniz ben ilk defa yaptıracam
Hiç yatmadık yatan hiç olmadı :) hatta Bn merdivenden düştüm transferimden sonra ilacımın bazısını içmeyi unuttum tabi bnm gbi yapma ama dikkat et koru kendını cnm transfer olunca dinlen sonda hayatına devam ediyon . Unutmadan Burdaki herkes çok fazla transfer öncesi ve baya sonrasına kdr bolca kivi ve ananas yedik ihmal etme :) şimdiden hayırlı olsn

Canım dikkat et gıdana falan ben oğlumda 8.5 değerle doğuma girdim iki ünite kanla şimdilik değer güzel inşallah düşmez değerim senin de bacakların ağrıyodu galiba iki gündür çok fena ağrıyor benimki de

Kızlar ya bu takımı yaşadığınız şehirde göreniniz oldu mu ??

Eklentiler

• image.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 69
Ayyy öyle bişiy ki bnm ağrımayan yerim yok bel agrısı kalça Ağrı'sı çok fazla Bnde ayaklarım da öyle . İnş düşmez ama inan bna yedıklerımızle alakası yok Bn ıspanak çok severim ve yerim de hiç bak faydası olmamış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…