- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.681
Aynen canım hayırlısı herşey bebişler içinBende hamile kalmadan önce insülin direnci ve reaktif hipoglisemi vardı.
Yani yiyip içtiklerime bağlı kan şekerinde ani düşme.
Şeker yüklemesine gitmeden tekrar hatırlatacağım bunu doktora. Bakalım ne diyecek.
Hakkımızda hayırlısı...
Kız bebekler için çok şeker şeyler varrrr :) http://www.trendyol.com/Baby-Dora/ButikDetay/39612/Anne--cocukA
Aynen canım hayırlısı herşey bebişler için
Teşekkürler İnşallah sağlikli olurBenim yanlış hatırlamıyorsam 9. gün 20 küsür çıkmıştı.
Kimyasal olduğunu söylemek için bence erken.
Hemen kendini üzme sakın
İnşallah hepimizeRabbim kucağinada almaya nasip etsin inşallah
Kız baktım çok tatlı şeyler var teşekkür ederim canımKız bebekler için çok şeker şeyler varrrr :) http://www.trendyol.com/Baby-Dora/ButikDetay/39612/Anne--cocuk
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine de bebişe de ben oğluma baya almıştım ama çabuk büyüyolar bi de yaz olduğu için giyemedi büyük takım iki tane gerisini de çıtçıtlı zıbın ve ayaklı pijamalar al ben öyle düşünüyorumKızlar hastane çıkışı aldınızmı?? Fıkrı olan varmı marka??kac adet almak yeterlı acaba??gercı erkenmi acaba düşünmek için!Dun gece sağ tarafıma Ağrı gırdı sabaha kadar uyudum uyandım geçer dedım! Sabah lavaboysa gıttım 7 de dönüşte fenalaştım baygınlık gecırdım müze bulantısı !hemen Baskent yataklı servıse gıttım! Nsd bağladılar!tansıyon 8 e 4 Muş ! Bebegıme bışey oldu diye öyle korktumki! Herşey anlamını yıtırdı..Allah'ıma şükür olsun Iyı dedı
2 takım hastane çıkışı 3 tane 5li set bide alt üst zibinlar ve citcitli badiler aldım battaniye nevresim uyku tulumu bebek arabası örgü birsürü yelek hırka falan banyo kuveti bakım malzemeleri derken bir sürü bişey aldım ben ablamda yollayacak kızının kıyafetlerinden birsürü varmış yeter de artar bileKızlar hastane çıkışı aldınızmı?? Fıkrı olan varmı marka??kac adet almak yeterlı acaba??gercı erkenmi acaba düşünmek için!Dun gece sağ tarafıma Ağrı gırdı sabaha kadar uyudum uyandım geçer dedım! Sabah lavaboysa gıttım 7 de dönüşte fenalaştım baygınlık gecırdım müze bulantısı !hemen Baskent yataklı servıse gıttım! Nsd bağladılar!tansıyon 8 e 4 Muş ! Bebegıme bışey oldu diye öyle korktumki! Herşey anlamını yıtırdı..Allah'ıma şükür olsun Iyı dedı
Güle güle kullanın canım sağlıkla huzurla inşallah :)2 takım hastane çıkışı 3 tane 5li set bide alt üst zibinlar ve citcitli badiler aldım battaniye nevresim uyku tulumu bebek arabası örgü birsürü yelek hırka falan banyo kuveti bakım malzemeleri derken bir sürü bişey aldım ben ablamda yollayacak kızının kıyafetlerinden birsürü varmış yeter de artar bile
Kan sulandirici iğne kullanmiyorsan balık yağı hapı al canim ben clexane kullandığım için mecburen balık yiyorum ama bende çok sevmiyorum haftada 1 yiyorum yapacak bişey yokKızlar benim bir sorunum var.
Ben balık yemekten nefret ediyorum. Hiç bir şekilde balık yiyemiyorum - bazen hamsi ve ton balığı haricinde.
Ben ne yapacağım?
Gebelikte balık çok faydalı biliyorum
Bana bir akıl verin...
Kan sulandırı iğne değil de coraspin kullanıyorum ilk aydan beri...Kan sulandirici iğne kullanmiyorsan balık yağı hapı al canim ben clexane kullandığım için mecburen balık yiyorum ama bende çok sevmiyorum haftada 1 yiyorum yapacak bişey yok
Selam kızlar bende şeker yükleme yaptırmadım henüz ama açlık tokluk ve hbA1c değerlerime baktirdim normal çıktı biz doktorumuza yaptırmak istemiyoruz diyince siz bilirsiniz dedi ama ayrıntılı ultrason a gittiğimiz perinatolog bayağı kızdı bize yaptırın diye üstelik bende eşimde saglikciyiz 50 gr şekerin 4 dilim baklava ya eşit olduğunu söyledi bende belki haftaya falan yaptırırım daha net karar veremedim ama zararı yok şeker yüklemenin diye ısrarla söyledi adam bize karar sizin
Ablaaa mrb hoşgeldın :) evt büyük sorunlar yaşadık ıkımızde çok şükür atlattık ama tabı doguma kdr yinede içimiz rahat etmeyecek rabbımin yanında herşey var sağlıklı gelsın bebeklerımız inşallah . İnş senin ki de bu sefer olur ve bir daha bırakmaz seniKizlar merhaba. Beni hatirladinizmi? Topigin ilk zamanlarinda katilmistim araniza. Pozitifden hemen sonra dusuk yapmistim. Sonra tatile falan gidince yazamdim pek. Gecmis sayfalari okudum hepinizin hamileliginin guzel gittigini gordum cok sukur.oz-ge-mavi cerenery sorunlar yasamissiniz ama sukurler olsun iyi sonuclanmis. Bundan sonra leyfini cikarin hamileliginizin. Bende bu ay son dondurulmusumu koydurtcam. Kismet.
Insallah guzelim.. Masallah bu haftalara geldin bundan sonra allahin izniyle omrunun en guzel gunleriini yasayarak bebisin kucagina gelecek insallah.Ablaaa mrb hoşgeldın :) evt büyük sorunlar yaşadık ıkımızde çok şükür atlattık ama tabı doguma kdr yinede içimiz rahat etmeyecek rabbımin yanında herşey var sağlıklı gelsın bebeklerımız inşallah . İnş senin ki de bu sefer olur ve bir daha bırakmaz seni
Amin inş abla . Hayatımın en zor günleriydi hala öyle ama çok şükür bişiy çıkmadı bnmle aynı olan arkadaşlarda var onların çocukları doğdu hiç bi sorun olmadı inş bnm kızımdada olmaz .rabbim hepsine sağlık versınInsallah guzelim.. Masallah bu haftalara geldin bundan sonra allahin izniyle omrunun en guzel gunleriini yasayarak bebisin kucagina gelecek insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?