2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Link veremiyoruz sanırım yasaklanmış Tutumlu anne diye bir internet sitesi...

Arkadaslar bir sorum olacakti;
Benim doktorum cleksan iğneyi 3 aydan sonra biraktiriyor.siz 9ay boyunca kullanacak misiniz? Daha once düşükleri m olduğu için tereddüt lerim var.

Canım sağol cevapların için , bu arada ben 1 haftadır akıntı içinde az kan görüyorum bu ara sıklaştı akıntımda çok ;( yarın öğleden sonra Dr a gidicem ama korkuyorum çokkkk (( belim karnım ağrıyor ara ara bu tip şikayetleri olan varmı ? Çok mutsuz hissediyorum ya ((

Canim akinti icinde kan gormedim hic. Ama akintiyi arastirirken okumustum. Akintiya sebep olan mikrobik enfeksiyon rahim girisini tahris edebiliyormus. Bu da hafif kanama yapabiliyormus. Doktoruna git gel de bize de bilgi ver. İnsallah bir sorun yoktur guzel dusun

Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR

Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın dualarım seninle inşallah yavrun sağlıklı bi şekilde Kilo alıp sağlığına kavuşur <3 Rabbim güzel günler nasip etsin Size inşallah

Dualarimiz seninle canım inşallah kucağına alırsın saglikla.rabbim bebeğini sana bağışlasın

Çok küçük çokk yalvarırım Dualarınızı esirgemeyin ağlamaktan bittim güçlü olmaya çalışıyorum DUA EDIN Oğluma

Canım, Rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşaallah..dualarımız sizinle, güzel günler yaşayacaksınız inşaallah oğluşunla, Allah ım sabırlar versin..

Allahım sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin.. Oğlunu sana bağışlasın. Hersey cok güzel olsun sizin için, artık kendini üzme yavrun icin iyi olucaksın. Onun büyüdüğünü sağlıkla yanında olduğunu gördükçe cok daha iyi olucaksınız

Rabbim yardımcınız olsun canım.neden doğum oldu bir bilgin var mı?
Allahım oğluşunla olsun insallah,bu dünyada yiyecek bir lokması varsa Allahın izniyle toparlanır canım benim bol dua edelim insallah.

Canım ya rabbim bebeğini sana bağışlasın insallah. Allahım yardım etsin çok dua ediyorum. inşallah hiç biseycik olmaz meleğine.

FaZla giremiyorum ama rahim ağzı yetmezliği dedi Dr ...üzgünüm çünkü ihmalde var Dr un ..çok geç çağırıyordu kontrole..lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar bebeğimin çok ihtiyacı var ,,Allahım onu koru...RABBİME EMANET ETTIM OĞLUMU ...o en iyi sahip çıkan koruyan kollayandır

Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah bizi haberdar et
Çok ufak doğsalar bile bebekler tıbbi destek ile toparlıyor korkma sakın

Geçmiş olsun insallah minik mucizenin kucaginda olduğunu da görürsün canim inşallah saglikli sihhatli olur devaminda Rabbim onu koruyup kollasin size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…