- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.701
Link veremiyoruz sanırımKızlar belki biliyorsunuzdur bu siteyi : https://kadinlarkulubu.com/
Paylaşmak istedim...
Bu arada trendyol da her salı hem hamile butiği oluyor hem de bugün Chicco butiği var bebekler için çok şeker şeyler var.
Tüm maaşımı yatırabilirimmmm
Canım sağol cevapların için , bu arada ben 1 haftadır akıntı içinde az kan görüyorum bu ara sıklaştı akıntımda çok ;( yarın öğleden sonra Dr a gidicem ama korkuyorum çokkkkKızlar belki biliyorsunuzdur bu siteyi : https://kadinlarkulubu.com/
Paylaşmak istedim...
Bu arada trendyol da her salı hem hamile butiği oluyor hem de bugün Chicco butiği var bebekler için çok şeker şeyler var.
Tüm maaşımı yatırabilirimmmm
Canim akinti icinde kan gormedim hic. Ama akintiyi arastirirken okumustum. Akintiya sebep olan mikrobik enfeksiyon rahim girisini tahris edebiliyormus. Bu da hafif kanama yapabiliyormus. Doktoruna git gel de bize de bilgi ver. İnsallah bir sorun yoktur guzel dusunCanım sağol cevapların için , bu arada ben 1 haftadır akıntı içinde az kan görüyorum bu ara sıklaştı akıntımda çok ;( yarın öğleden sonra Dr a gidicem ama korkuyorum çokkkk(( belim karnım ağrıyor ara ara bu tip şikayetleri olan varmı ? Çok mutsuz hissediyorum ya ((
Kızlar ben acile gidiyorum korktum dua edin
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın dualarım seninle inşallah yavrun sağlıklı bi şekilde Kilo alıp sağlığına kavuşur <3 Rabbim güzel günler nasip etsin Size inşallahKızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Canım sen güçlü ol ki o da senden güç alsın çok zor bi dönem ama inşallah ikiniz devam sağlıklı bir şekilde atlatırsınızÇok küçük çokk yalvarırım Dualarınızı esirgemeyin ağlamaktan bittim güçlü olmaya çalışıyorum DUA EDIN Oğluma
ayy cnm benım...allah mucızelerın tumunu beegıne versın...dualarımız senınle cnm...Çok küçük çokk yalvarırım Dualarınızı esirgemeyin ağlamaktan bittim güçlü olmaya çalışıyorum DUA EDIN Oğluma
Allahım sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin.. Oğlunu sana bağışlasın. Hersey cok güzel olsun sizin için, artık kendini üzme yavrun icin iyi olucaksın. Onun büyüdüğünü sağlıkla yanında olduğunu gördükçe cok daha iyi olucaksınızKızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Rabbim yardımcınız olsun canım.neden doğum oldu bir bilgin var mı?Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Canım ya rabbim bebeğini sana bağışlasın insallah. Allahım yardım etsin çok dua ediyorum. inşallah hiç biseycik olmaz meleğine.Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Rabbim korusun bebegini. Allahim onu sana bagislayacak insallah. Neden oldu sebebi bellimi?Kızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah bizi haberdar etKızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Geçmiş olsun insallah minik mucizenin kucaginda olduğunu da görürsün canim inşallah saglikli sihhatli olur devaminda Rabbim onu koruyup kollasin size bagislasinKızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?