- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.401
Kafana takma hiç Bnm gidecek doktor şansım yoktu ama bna denilen herşeyi Türkiye'de bi hemşire arkadaşım var ona anlattım çocuk doktoruna bildirdi oda doktorun bna yolladığı cvb tek şuydu ' 2 ki test temiz çıktıysa asla bi problem olmayan arkadaşın görecek ' gerçekten de öyle tüm testler temiz cıktı inş şeninde öyle olucak Bn biliyorum ve inanıyorumKızlar merhaba,
Bugün ayrıntılı ultrason gitmedim. Onun yerine bir çılgınlık yaptım.
Başka bir doktora gittim. 4'lü testi tekrarladım.
Haftaya sonucum çıkacak.
Yine de sorun çıkarsa o zaman yaptıracağım ayrıntılı ultrasonu.
Sonuçta istatistiksel hesaplamalar olduğu için bunlar ve bilgileri de insan eli girdiği için hata oranı yüksek.
Maksimum 4-5 gün kaybederim dedim...
Canım vallahi sana kendim iyi sonuç almış kadar sevindim.Canm Bnm cok saol cok rahatladım gerçekten oynamak üzereyim çok şükür :) ay sağlıkla hayırlı sekılde geçsin su aylarımız :)
İnşallah. Valla ne yapayım. Allah'a sığındım bir kez daha denedim şansımı.Kafana takma hiç Bnm gidecek doktor şansım yoktu ama bna denilen herşeyi Türkiye'de bi hemşire arkadaşım var ona anlattım çocuk doktoruna bildirdi oda doktorun bna yolladığı cvb tek şuydu ' 2 ki test temiz çıktıysa asla bi problem olmayan arkadaşın görecek ' gerçekten de öyle tüm testler temiz cıktı inş şeninde öyle olucak Bn biliyorum ve inanıyorum
İnşallah canım. İkili testim temiz çıkmıştı. Ultrasonlarda bebeğimin her yeri sağlamdı. Hiç sorun yoktu. Gelişimi tam gününe göre olmuştu son iki seferdir.Bence en güzelini yapmissin canim ben 4 lu test bile yapmadim ikili normalse yapma dediler boşa stres yapmaya gerek yok o testlere ben güvenmiyorum ultrason bulguların iiyyse gerek yok canim kafa bulandirmaktan baska bisi degil canini sikma ben eminim normal gelecek
Insallah sağ salim kucagimiza aliriz canim hareketlerini hissediyor musun artikİnşallah canım. İkili testim temiz çıkmıştı. Ultrasonlarda bebeğimin her yeri sağlamdı. Hiç sorun yoktu. Gelişimi tam gününe göre olmuştu son iki seferdir.
E hasta olsa felçli olurmuş yavrucak, kolu bacağı hareket ediyordu çok şükür. Her yeri fırıl fırıl hreketliydi.
Ben de inanamadım sonuca.
Sonuçta hatalı da olma ihtimali varmış.
Ya Allah dedim tekrar denedim.
Hakkımda hayırlısı...
Amin canım :)Insallah sağ salim kucagimiza aliriz canim hareketlerini hissediyor musun artik
Asla kötü düşünme . İnan bna ne zmn kötü düşünsen o hissediyo ona hissettirme elini karnına koy cnm bebegim sen sağlıklısın Bn biliyorum hiç bişiyin yok sen güçlüsün çünkü Bnm bebeğimdsin de konuş onunla hissetir ona onu cok sevdıgını inan bna o zmn oda seninle iletişime geçiyor seni dinlendiğini bi şekilde belli ediyorİnşallah. Valla ne yapayım. Allah'a sığındım bir kez daha denedim şansımı.
Sonuna kadar vazgeçmek yok...
Canım radyologlar da yapıyor ama tavsiye perinatologlardan yana hep çünkü perinatolog kadın doğumcunun yan dal yapmışi bebek hakkında daha çok bilgiye sahip yani ama tabiki mutlaka çok iyi radyologlar da vardır o yüzden takma kafaya hele ki yorumları da iyiyse hiç sıkıntı yokÖznurcum bişey sorsam ben detaylı ultrasonumu yapan dr radyolog yazıyor senin dediğin perinatolog yazmıyor kafama taktım iyi mi? Gerçi yorumları okudum onunla ilgili iyiymiş ama
Ay ben bunu e-bebekte gördüm ama anne ağzıyla bebeğin sumugunu çekiyor diye hoşuma gitmemişti demekki iyisi buymuş
az az hissediyorum ben de sanki bi noktada gaz dolaniyo gibi oluyor ama tam net degil.mide sikayetlerim basladi benim çok yaniYor gaviscon srp basladim bugünAmin canım :)
Vallahi bazen içimde baloncuklar patlıyormuş gibi pıtır pıtır bir şeyler hissediyorum.
Ama bebek mi bilemiyorum.
Sen?
Benim de midem fena :) Yanıyor sürekli bir de stresten sanırım benim iyice kötüledi. Hiç bir şey yiyemiyorum...az az hissediyorum ben de sanki bi noktada gaz dolaniyo gibi oluyor ama tam net degil.mide sikayetlerim basladi benim çok yaniYor gaviscon srp basladim bugün
Ben de en çok endişelenince bebek üzülecek diye korkuyorumAsla kötü düşünme . İnan bna ne zmn kötü düşünsen o hissediyo ona hissettirme elini karnına koy cnm bebegim sen sağlıklısın Bn biliyorum hiç bişiyin yok sen güçlüsün çünkü Bnm bebeğimdsin de konuş onunla hissetir ona onu cok sevdıgını inan bna o zmn oda seninle iletişime geçiyor seni dinlendiğini bi şekilde belli ediyor
Kötü düşünme işte gerçekten hissediyor onun sana ihtiyacı var konuş onunla konuşunca tepki verıyo hem :) üzülme cnm seni çok iyi anlıyorum ama görüceksin iyi sonuç cıkıcak .Ben de en çok endişelenince bebek üzülecek diye korkuyorum
Bebeğim sağlıklı olsun da tek başka istediğim hiç bir şey yok...
Özge hayırlı uğurlu olsun Canım.. Cok şükür mis gibi çıkmış sonuçlar ne güzel.. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun artık.Kötü düşünme işte gerçekten hissediyor onun sana ihtiyacı var konuş onunla konuşunca tepki verıyo hem :) üzülme cnm seni çok iyi anlıyorum ama görüceksin iyi sonuç cıkıcak .
Saol cnm allah razı olsun. Aminn inş saglıklı hayırlı sekılde doğsunlarÖzge hayırlı uğurlu olsun Canım.. Cok şükür mis gibi çıkmış sonuçlar ne güzel.. Allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun artık.
Canım radyologlar da yapıyor ama tavsiye perinatologlardan yana hep çünkü perinatolog kadın doğumcunun yan dal yapmışi bebek hakkında daha çok bilgiye sahip yani ama tabiki mutlaka çok iyi radyologlar da vardır o yüzden takma kafaya hele ki yorumları da iyiyse hiç sıkıntı yok
Ay ben bunu e-bebekte gördüm ama anne ağzıyla bebeğin sumugunu çekiyor diye hoşuma gitmemişti demekki iyisi buymuş
Merhaba canım ben özel medical hastanesine gidiyorum orda kemal coşkun beye en iyilerden bende çok memnunum. Bide batman hastanesinde ercan bey varmış ismini çok duydum ama doktorumdan memnun olduğum için gitmedim.Arkadaşlar merhaba. Batman da bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı.
Dualarım seninle cnm sende göreceksin temiz çıkıcakKızlar bugün 4'lü test sonucum çıkacak.
Lütfen benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?