2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Cok iyi anlıyorum seni inan ne doğur diyebilirim nede doğurma . Peki bu sonuca göre amnisentez yapıldı mı

Cok iyi anlıyorum seni inan ne doğur diyebilirim nede doğurma . Peki bu sonuca göre amnisentez yapıldı mı
Yok canım daha amniyosentez yapılmadı.
Önce detaylı ultrason çekilecek.
Eğer sorun çıkmazsa amniyo senteze gerek kalmayacak.
Emin olunamazsa amniyosentez yapılacakmış...
Ne bileyim kafam karışık...

Canım Allah korusun bebişini ve seni bence detaylı ultrasonun tertemiz çıkacak, beni de kan testinde korkuttu devlet hastanesinde ki Dr , çok korkmuştum ama iyi bir detaylı ultrason yaptır gör bak tertemiz çıkacak bebişin seni üzmeyecek sende onu üzme canım

Merhaba arkadaşlar ben bu testlerin hiçbirini yaptırmadım doktorumda fazla gerek görmedi sonuçta %100 sonuç vermiyor ihtimaller üzerine konuşuluyor. yakın çevremde de hiç bi sorun olmamasına rağmen bu test sonuçları yüzünden hamilelikleri zehir gibi geçen kişiler var en yakın anneme kardeşim için bir sürü şey söylendi hiç bişey çıkmadı maşallah 17 yaşında delikanlı oldu. eltim de bu hüsrandan geçmiş bebeği için en kötü herşey söylenmiş kürtaj masasına bile yatmış kayınvalidem vaz geçirmiş şu an 8 yaşında çok zeki pırlanta gibi oğlu var ve sonrasında tekrar çocuğu da olmadı neredeyse bu da elinden gidecekti doktorlar yüzünden. bende sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmediğim için yaptırmamayı seçtim sizlerde çok fazla kafaya takmayın bu testleri. bi de kızlar bizim aşı (tetanoz) zamanları yaklaştı benim hemşirem teprenmeleri hissedince yapalım dedi genelde 5. ay gibi yapılıyormuş 1 ay sonra tekrar. ben hissediyorum çok şükür aşı yaptıran oldumu bi de benim sezaryen ihtimali var bel fıtığımdan dolayı. bi de ayrıntılı ultrason için doktorunız mu gün veriyor belirli bi zamanı var mı

Dur üzülme ultrason da herşey ortaya çıkıyo ztn Eger senin için rahat bile etmezse amniyosentez yaptırırsın dua et cnm anneyiz biz kabul olur dua mız. Testin sonucunda mı anomali belli oldu yoksa ultrasonda mı ?

Çok haklısın Bnm kızımın hiç bişiy yoktu herşey normal cıktı . Ultrasonda görüldü parlaklığı ve Bnm gerçekten duydugum itibarinden beri zehir gibi geçti günlerim . Ama Bn kesınlıkle inanmıyorum kızımda bi sorun olduğuna resmen araştırma yaptılar işte stajerlerle . Ama hani söyle bişiy de var aldırırım demek de zor aldıramam demek de zor Bn onu hiç düşünmedim düşünemedim bile zor seyler .

aynen ben test sonuçlarına güvenemeyeceğim için aldırmam diyorum. neler görmedik ki cinsiyeti bile yanlış gören doktorlar oluyor 9 ay kız dedikleri erkek çıkıyor veya aksi. dışarı çıkmadan tam net değil. senin kızında da inşallah hiç bi sorun yok boş boşuna yıprattılar o yıpranma üzüntü yüzünden de bebeğin etkileniyor sonuçta yazık onada.

Dur üzülme ultrason da herşey ortaya çıkıyo ztn Eger senin için rahat bile etmezse amniyosentez yaptırırsın dua et cnm anneyiz biz kabul olur dua mız. Testin sonucunda mı anomali belli oldu yoksa ultrasonda mı ?
Hayatım test sonucunda çıktı. Her şey olmuş olabilir. Yani test sonucu yanlış çıkmış ya da referans değerlere göre yanlış yorumlanmış da olabilir. Ama benim kızdığım yanlış olma ihtimali olan bir şeyi niye hepimize inatla yaptırıyorlar.
Anlaşılamıyorsa anlaşılamıyordur. Bu riski göze alırız.
Ne bileyim kafam çok karışık cuma günü detaylı ultrasonda durumum netleşecek

Canım ben de öyle hikayeler duydum. Sonuçları çok kötü çıkıp nur topu gibi bebeği olan anneler.
İnşallah Allah bana da acır. Hepimizin bebeğini de sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.

inşallah canım içini ferah tut rabbim hepimizin meleklerini korusun sağ salim kucaklamamızı nasip etsin. hep iyi düşün ben kızıma isim de koydum hergün onunla konuşuyorum çok rahatlıyorum hele şimdi kıpırdamalarını da hissediyorum çok güzel bi duygu ben inanıyorum sağlıkla gelecekler

Hani Bnm çocuğumun bi sorunu yok ama niye var dedıler işte Bni yıpratan şey buydu

Hani Bnm çocuğumun bi sorunu yok ama niye var dedıler işte Bni yıpratan şey buydu
tatlım senin gibi bi çok anne adayına bunu yapıyorlar. hatta önce sakat diyip sağlam doğunca mucize oldu diyorlar doktorların işine akıl sır ermiyor vallahi. her zaman için en kötü ihtimali söylüyorlar onlar için sıradan bi şey bizim için ne kadar önemli olduğunu düşünmüyorlar ki...

Hiç kafanı karıştırma bile dur su ultrason sonucun çıksın baktın emin olunamıyor yine seninde içine sinmiyor amniyosentez yaptır hiç korkma korkulacak bişiy degıl cnm sonuç en azından net çıkıyo ve için rahatlıyor . Bunları yaşamış biri olarak seni öyle iyi anlıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun ve çocuğunda asla kötü bişiy çıkmasın

Bn cok sor sahip oldum bu bebeğe Bnm çoçuguma her türlü hastalığı söylediler inanki işin kötü gitmeyeceğini bilsem dava açıcam

Canım hiç üzülme demede arkadaşin dediklerine bende katılıyorum inşallah hiçbir şey çıkmaz bende bu testleri hiç bu kadar sıkıntı yasamayayim diye yaptırmadım

Tetenoz aşımı bugün yaptırdım su an kolum çok rahat ama yarın agriyabilir acisi sonradan çıkıyor çünkü ayrıntılı ultrason uda doktorla birlikte planladık 23. hafta da yaptiricaz biz

Bizim burda bna söylenmedı hiç tetenoz aşısı Bn hatırlatsam mı acaba

Ben tetanoz yaptıralı 1 ay oldu canım, ikinci aşı için de Kasım 20 sinde gel dediler..ayrıntılı ultrason da 20-24 haftalar arası, benim de yarın inşaallah güzel şeyler duyarız doktordan..Allah ım cümlenize yardım etsin inşaallah..

Rabbim yardımcın olsun canım. ayrıntılı ultrasonun güzel çıkar inşaallah, güzel düşünelim güzel olsun..

Bizim burda bna söylenmedı hiç tetenoz aşısı Bn hatırlatsam mı acaba
Her yerde uygulanmıyor demek ki yaptırmakta fayda var yinede sor sen büyük ihtimal yurtdışında tetenoz mikrobuna rastlanmıyor olabilir yoksa şimdiye kadar söylerlerdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…