• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ya hareket hissediyor musunuz???? Benim bugğn iki tarafımda bi dalgalanma oldu. Sonra sağ tarafım göğüs altına doğru sertleşti. Acep ne oliiiiii

Peki canım birşeyler hissediyormusun , bende bazen hiç birşey olmuyor normal günlerim gibi nadiren bel ağrısı ..ya acaba diyorum bebişim iyi mi, birde 65 kilıydum 67 olmuşum okadar..bazen aksine zayıfladığımı hissediyorum, kontrole kadar sabırsızlanıyorum bebeğim iyi mi çoooook merak ediyorum bununla nasıl başa çıkacağım ??
Bende 3 kilo aldım canım kocaman bir göbeğim var gece acıkmış uyanıyorum birşeyler yiyorum şikayet olarak ara ara kasik ağrısı bide aşağı doğru baskı hissediyorum özellikle ayakta fazla durduğumda oluyor onun dışında hiç şikayetim yok çok şükür bebeğin iyidir tabiki neden iyi olmasın kontrole 15 günde 1 gidiyorum ben olmadı sende öyle al randevularini bide olumlu düşün hep ağrı kanama olsa bile çoğu gebelikte sıkıntı olmuyor senin hiç şikayetin yokken neden sıkıntı olsun

Kızlar ya hareket hissediyor musunuz???? Benim bugğn iki tarafımda bi dalgalanma oldu. Sonra sağ tarafım göğüs altına doğru sertleşti. Acep ne oliiiiii
Çok güzel bir duygu o ilk başta hani gözünüz seyirir ya onun gibi seyirmeler başlar sonra dalgalanma ben uzanıp saatlerce izlerdim hele de sevip konuşunca daha bi hareketleniyordu oğluşum özlemişim o duyguyu çok tatlı :)))) bu arada kızlar ben de 6 Kilo vermişim transferden beri ama göbeğim var ne alakaysa anlayamadım kendimi

Nasıl oluyor. Bugün hissetiğim gaz mı anlamadım. Çok erken ama çok farklı bi duyguydu
Sitelerde yazılanlar öyle cnm bn bayadır hissediyorum . Bayadır hissettiğim gaz olamaz ki srnin ki de öyle tekme degıl ama bebegın Dönme hareketleri :)

Bende 3 kilo aldım canım kocaman bir göbeğim var gece acıkmış uyanıyorum birşeyler yiyorum şikayet olarak ara ara kasik ağrısı bide aşağı doğru baskı hissediyorum özellikle ayakta fazla durduğumda oluyor onun dışında hiç şikayetim yok çok şükür bebeğin iyidir tabiki neden iyi olmasın kontrole 15 günde 1 gidiyorum ben olmadı sende öyle al randevularini bide olumlu düşün hep ağrı kanama olsa bile çoğu gebelikte sıkıntı olmuyor senin hiç şikayetin yokken neden sıkıntı olsun
Dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim ya göstermediler bebişimi ekrandan yasak dedi sinir oldum ve 3 lü test Zaman'ın gelmiş kan ver dedi baş ölçüsünden söyledi bunu sadece baş ölçüsü resmini verdi..neyse iyi ya dayanmaya Çalışacam artık haftaya kendi drum çağırdı ..hayırlısı ne diyelim desteğin için çok Sağol canım

Merhaba bende bebek düşünüyorum fakat 6 aydır olmuyor doktora gittim 5 sağda 5 solda yumurta var dedi klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım 5 günde bekle 10.gun gel rahim filmi çekelim kanallara bakalım zaman kaybetmemek adına dedi
Rahim filmi zor oluyor mu anestezi veriliyormu yardimci olurmusunuz tsklr kızlar

Kızlar selamlar herkes iyi mi.. Bende de hareket namına bise yok.. Olsa içimiz rahat olur ne güzel, insallah tüm bebeklerimiz sağlıklıdır, sağlıkla dogururuz

Sıra bebişlerimizin hareketlerine geldi, ne güzel adım adım ilerliyoruz..:) ben de bi hareketler oluyor canım, kelebeklerim kanat çırpıyor sanki..:) doktor ikiz olduğu için erken olabilir hareketlenme demişti..Rabbime şükürler olsun..

Kızlar selamlar herkes iyi mi.. Bende de hareket namına bise yok.. Olsa içimiz rahat olur ne güzel, insallah tüm bebeklerimiz sağlıklıdır, sağlıkla dogururuz

Selam canim şükür ben ve bebislerim iyiyiz hareketlerini coktan hissetmeye basladim bazen hic hareket etmiyorlar hemen panik oluyorum aradan bir kac saat gectikten sonra tekrar hissetmeye basliyorum icim rahatliyor ama bazilarida gec hissediyormus seninkide öyle olacak herhalde :)

Merhaba bende bebek düşünüyorum fakat 6 aydır olmuyor doktora gittim 5 sağda 5 solda yumurta var dedi klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım 5 günde bekle 10.gun gel rahim filmi çekelim kanallara bakalım zaman kaybetmemek adına dedi
Rahim filmi zor oluyor mu anestezi veriliyormu yardimci olurmusunuz tsklr kızlar
Kimine göre zor kimine göre kolay bünye ile alakalı özellerde anstezi oluyor ama devlette yok inşallah en kısa zamnda bebeğine kavuşursun

Merhaba bende transferinin 7.günün deyim sabırla bekliyorum inat ettim test yapmicam perşembe günü test günüm çarşamba yaptiricam hastane uzak olduğu için

Back