• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar adetim yaklaştı ve ben iyice sıkıntı içine girdim adet olucam mı yoksa hamilemiyim diye. Karar verdim bugün test yapıcam. 10 unda oldum geçen ay 5 gün öne atıyor normalde bugün olmam gerek. işten çıkıp eve gidene kadar olmassam idrar testi yapıcam evde. 14 Gün öncesine kadar gösteren test var ya ondan alırım. Dua edin benim için olur mu inşallah pozitif çıkar. Dualarınıza ihyiyacım var.

Kizlar epeydir giremedim is yogunlugundan. Nasilsiniz?
Ben dun gidebildim doktora.
Hersey yolunda dedi. Cok sukur.
İlaclarimi degistirdir.
Bu arada ucuk cikmisti dudagimda. Kesinlikle ilac kullanmamaliymisiz. Tehlikeliymis. Ancak gebeligin son 3 ayinda o da doktor izin verirse kullaniliyormus.
Ben de batikon ve alkolle ucugu kuruttum cok sukur gecti.

Kizlar epeydir giremedim is yogunlugundan. Nasilsiniz?
Ben dun gidebildim doktora.
Hersey yolunda dedi. Cok sukur.
İlaclarimi degistirdir.
Bu arada ucuk cikmisti dudagimda. Kesinlikle ilac kullanmamaliymisiz. Tehlikeliymis. Ancak gebeligin son 3 ayinda o da doktor izin verirse kullaniliyormus.
Ben de batikon ve alkolle ucugu kuruttum cok sukur gecti.
Hadi bakalım gözün aydın inşallah hep iyi olur bebişin cinsiyet belli oldu mu peki

Bugün kontrole gittik biz çok şükür herşey yolunda kanama alanı var hala o yüzden yatak istirahati devam 15 hafta5 günluk olmuş kızım kıpır kıpırdi çok güzeldi rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah bizlere de kucağımiza almayı nasip etsin tabiki

Bugün kontrole gittik biz çok şükür herşey yolunda kanama alanı var hala o yüzden yatak istirahati devam 15 hafta5 günluk olmuş kızım kıpır kıpırdi çok güzeldi rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah bizlere de kucağımiza almayı nasip etsin tabiki
Oyy maşallah ne güzel darısı başıma tabi önce sağlık benim gece biraz daha kanamam oldu doktor bana da aynı şekilde yatak istirahati verdi hakkımızda hayırlısı

Ci
cinsiyeti nezaman öğrendin cnm,ben de gitsem öğrenebilir miyimki artık?bi de vitamin fln ne kullanıon şuan?

Canim dikkat et kendine buda geçer inşallah artık hareketlerini hissedebiliyormusun

Canim dikkat et kendine buda geçer inşallah artık hareketlerini hissedebiliyormusun
Yok canım 20. haftada falan hissediliyormus genelde ben daha 15+5 teyim
Oyy maşallah ne güzel darısı başıma tabi önce sağlık benim gece biraz daha kanamam oldu doktor bana da aynı şekilde yatak istirahati verdi hakkımızda hayırlısı
Benimde 3 gün sürmüştü canım kanama gerekirse 9 ay yaticaz yapacak bişey yok
Ci

cinsiyeti nezaman öğrendin cnm,ben de gitsem öğrenebilir miyimki artık?bi de vitamin fln ne kullanıon şuan?
Cinsiyetini 12+2 de öğrenmistik %70 kız demişti doktor bugün tekrarladı vitamin vermedi benim doktorum magnezyum ve kan ilacı verdi ben biraz fazla kilo aldım sen iyi besleniyorsun gerek yok dedi ama benim içime sinmedi tabi 3 günde 1 elevit içiyorum yinede

Öznurcum ben 14+3 günlüğüm ma 15. Hafta görünüyor ah şu Hesabı anlayabilsem , sanırım 14. Hafta 13+7 de bitmiş oluyor değil mi?
Bu arada Kızın hayırlı uğurlu olsun maşallah canım size

Öznurcum ben 14+3 günlüğüm ma 15. Hafta görünüyor ah şu Hesabı anlayabilsem , sanırım 14. Hafta 13+7 de bitmiş oluyor değil mi?
Bu arada Kızın hayırlı uğurlu olsun maşallah canım size
Su an 14. haftanın içindesin canım 14+6 olduktan sonraki gün 15+0 olacaksın 7. gün yeni haftanın ilk günü yani o zaman 14 bitmiş olacak 15. haftanın içine girmiş oluyorsun

Hadi bakalım gözün aydın inşallah hep iyi olur bebişin cinsiyet belli oldu mu peki
Aminnn canim :)
Yok daha belli degil ama inan aklimda bile degildi
Bugune kadar hep ultrasonda ne oldugu belirsiz bir bulanik beyazlik goruyorduk. Ama bu seferki ultrasonda kollari bacaklari elleri kafasi belliydi :)
Onu gorunce aklimdan her sey gitti
Sorularim vardi onlari bile unuttum
Sen de insallah goreceksin az kaldi ne dedigimi anlayacaksin :)

Canim Allah yardimcin olsun sen beni cok rahatlattin Allah sana hep guzel seyler yasatir insallah :)
Bebegini kucagina saglikla alirsin insallah

Aminnn canim :)
Yok daha belli degil ama inan aklimda bile degildi
Bugune kadar hep ultrasonda ne oldugu belirsiz bir bulanik beyazlik goruyorduk. Ama bu seferki ultrasonda kollari bacaklari elleri kafasi belliydi :)
Onu gorunce aklimdan her sey gitti
Sorularim vardi onlari bile unuttum
Sen de insallah goreceksin az kaldi ne dedigimi anlayacaksin :)
Oyy ne tatlıdır şimdi o kıpır kıpır ediyordur iyi olduğunu görünce rahatlıyorsun benim de sancım arttı gene leke şeklinde kanamam var gece hiç uyuyamadım bi de sinirliyim ki sormayın ne olacak bu sinirlilik hali bilmiyorum :(((

Ayy kızlar 13.hafta randevusu vardı ..ıkılı test için kan verdım..Rabbim yardımcımız olsun .,hıbor ıgnedı bence kesmelıyız ancak önce yınede hematologa danışalım dedı..Çarşamba için hematologtan randevu aldım..testler çıkana kadar (1 hafta sürüyormuş ) kan ılacına başlamayalım dedı..neden anlamadım.vıtamıne devam dedı...ve muhtemelen kiz dedı mınıgıme...Allah'ım sağ salım uzun Ömürlü bebekler nasıp etsın hepımıze .

Su an 14. haftanın içindesin canım 14+6 olduktan sonraki gün 15+0 olacaksın 7. gün yeni haftanın ilk günü yani o zaman 14 bitmiş olacak 15. haftanın içine girmiş oluyorsun

Canım takvim için sat girmiştim , bu hafta görünüyor , google girdiğimde 14+2 günlük gebelikte ,15. Hafta gebelik çıkıyor , sen 15+5 deyince 16. Haftaya girmiş sayılıyorsun diye tespit ettim netten , transfer tarihim 10 Haziran yani senin transferinden önce az bi farkla ,,yani bence ikimizde 16. Haftanın içindeyiz :)
Bebeğimin boyu 1 hafta önce 8,4 mm idi, yani şu anki Takvim'den çok önde
de

Canım takvim için sat girmiştim , bu hafta görünüyor , google girdiğimde 14+2 günlük gebelikte ,15. Hafta gebelik çıkıyor , sen 15+5 deyince 16. Haftaya girmiş sayılıyorsun diye tespit ettim netten , transfer tarihim 10 Haziran yani senin transferinden önce az bi farkla ,,yani bence ikimizde 16. Haftanın içindeyiz :)
Bebeğimin boyu 1 hafta önce 8,4 mm idi, yani şu anki Takvim'den çok önde
de
Boşver canım ya takma kafaya bence 1 hafta önde arkada hiç fark etmez benim sat a göre 3 mart ultrason a göre 22 şubat beklenen doğum tarihim ortasını yazdım bende bakalım hangisi olacak

Boşver canım ya takma kafaya bence 1 hafta önde arkada hiç fark etmez benim sat a göre 3 mart ultrason a göre 22 şubat beklenen doğum tarihim ortasını yazdım bende bakalım hangisi olacak
Peki canım birşeyler hissediyormusun , bende bazen hiç birşey olmuyor normal günlerim gibi nadiren bel ağrısı ..ya acaba diyorum bebişim iyi mi, birde 65 kilıydum 67 olmuşum okadar..bazen aksine zayıfladığımı hissediyorum, kontrole kadar sabırsızlanıyorum bebeğim iyi mi çoooook merak ediyorum bununla nasıl başa çıkacağım ??

Back