2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar suan oyle bir bel-kasik-karin-bacak agrim var ki anlatamam. Sanki ikiye bolunuyorum
Akintim kanamam yok ama korkmaya basladim

Kızlar ben de inşallah ekimde dondurulmuş transferi olcam.hem çok istiyorum hemen olsun hem de çok korkuyorum.4.denemem çünkü.
Bi şey sormak istiyorum.embriyo tiraslama diye bi şey duydum bugün
Yaptıran var mi?

Kizlar suan oyle bir bel-kasik-karin-bacak agrim var ki anlatamam. Sanki ikiye bolunuyorum
Akintim kanamam yok ama korkmaya basladim

Korkma canım, bende de oluyor arada öyle ağrılar..özellikle çok yürüdüğüm zaman ve çok eğilip kalkınca oluyor..dinlenince geçiyor ağrılar..geçmiş olsun..

Kızlar ben de inşallah ekimde dondurulmuş transferi olcam.hem çok istiyorum hemen olsun hem de çok korkuyorum.4.denemem çünkü.
Bi şey sormak istiyorum.embriyo tiraslama diye bi şey duydum bugün
Yaptıran var mi?
Ben de duydum onu hatta transfer sırasında sordum gerekli görüldüğü zaman yapılıyor dediler bi de üçüncü denemeden sonra yapıyoruz genelde dedi

slm kızlar ben 60 kg ile başlamıştım iğnler hormonlar derken 63 olmuşum açıkçası yiyorumda hiç dkkat etmiyorum kilo aldığım çok belli oluyor hafif göbekte var insanlar soruyor hamile misin dye boyda kısa çabuk belli oluyor napcam bilmiyorum sağlıkla ilgili problem yaşamktan korkuyorum
ha bide belim sırtım boynum çok ağrıyor gece uyuyamadım masa başında çalışıyorum boyun düzleşmeside var bu ağrılar için önerenilceğiniz bişiler varmı?????

Dış gebelikte böyle güzel ve düzenli artış olmaz canım kafana takma ne güzel pozitif sonuç almışsın işte darısı bizlerin basına insallah ben de mensimi bekliyorum dondurulmşlrmı almak için

Yok canım bi tane gördük ultrasonda sağlıklı olsun inşallah ama ikiz olabilir seninki hadi bakalım hayırlısı testi tekrarlayacak mısın
canım teste gerek yok dedi doktor cuma ya da cumartesi kese için gel dedi :)) evet ikiz olabilirmş sağlıklı olsunda tek iki farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…