- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.661
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine ben de bugün fazla yordum kendimi benim de var ağrım sen de mi yordun kendiniKizlar suan oyle bir bel-kasik-karin-bacak agrim var ki anlatamam. Sanki ikiye bolunuyorum
Akintim kanamam yok ama korkmaya basladim
Bol bol dinlen canım geçer inşallah sabaha bişeycik kalmazKizlar suan oyle bir bel-kasik-karin-bacak agrim var ki anlatamam. Sanki ikiye bolunuyorum
Kizlar suan oyle bir bel-kasik-karin-bacak agrim var ki anlatamam. Sanki ikiye bolunuyorum
Ben de duydum onu hatta transfer sırasında sordum gerekli görüldüğü zaman yapılıyor dediler bi de üçüncü denemeden sonra yapıyoruz genelde dediKızlar ben de inşallah ekimde dondurulmuş transferi olcam.hem çok istiyorum hemen olsun hem de çok korkuyorum.4.denemem çünkü.
Bi şey sormak istiyorum.embriyo tiraslama diye bi şey duydum bugün
Yaptıran var mi?
çolkk sevımdım ..ıkızmı yoksa???kızlar testi tekrarlattım 6. gün 56 çıkmıştı bugün yani 10. gün 594 çıktı şükürler olsun Rabbime
Maşallah canım benim gözün aydınkızlar testi tekrarlattım 6. gün 56 çıkmıştı bugün yani 10. gün 594 çıktı şükürler olsun Rabbime
teşekkürler valla canım doktor ikiz olma ihtimali yüksek dedi:)Çokkkk Se
çolkk sevımdım ..ıkızmı yoksa???
teşekkür ederim canım seninki ikizmiydi :))Maşallah canım benim gözün aydın
Yok canım bi tane gördük ultrasonda sağlıklı olsun inşallah ama ikiz olabilir seninki hadi bakalım hayırlısı testi tekrarlayacak mısınteşekkür ederim canım seninki ikizmiydi :))
Dış gebelikte böyle güzel ve düzenli artış olmaz canım kafana takma ne güzel pozitif sonuç almışsın işte darısı bizlerin basına insallah ben de mensimi bekliyorum dondurulmşlrmı almak içinKizlar Merhaba benim 19 dondurulmuş embriyo transfer oldu ilk test 197 ikincide 647 cikti guzel dediler kasiklarimda cok aci verici degil ama zanan zaman sanci oluyor dis gebelikle ilgili de bisiker okudum salak gibi paranoya ysptim siz keseyi gördünüz mü sizin nasıldı
canım teste gerek yok dedi doktor cuma ya da cumartesi kese için gel dedi :)) evet ikiz olabilirmşYok canım bi tane gördük ultrasonda sağlıklı olsun inşallah ama ikiz olabilir seninki hadi bakalım hayırlısı testi tekrarlayacak mısın
Hadi bakalım hayırlısı haber ver bize decanım teste gerek yok dedi doktor cuma ya da cumartesi kese için gel dedi :)) evet ikiz olabilirmşsağlıklı olsunda tek iki farketmez
Gözün aydın canım gayet iyi maşallah topiğimizde hamişler çoğalıyor nazar değmesinKızlar 12. Gün degerim 578 cok şükür hamileyim...deger nasil 5. Gun embriyosuydu...
Sagolasin cnm evet masallah :))))Gözün aydın canım gayet iyi maşallah topiğimizde hamişler çoğalıyor nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?