2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Allah razi olsun canim 5. Gun embriuosu ve 8. Gun yaptim. Test gunum yarindi.
Orlandocum tebrik ederim. Hatırlıyorum, ilk sonucunda çok üzülmüştün. Bak şimdi geçti bitti dondurma gibi eridi o günler :)))) şimdi güzel günler seni bekler inşallah. Ben tedaviye önümüzdeki hafta başlıyorum kısmetse. Dualarını beklerim. Sizde sorun neydi? İkincide dondurulmuşlarlamı oldu? Bir de belirtilerin neydi?

Canim cok tesekkur ederim. Gercekten yilmamak lazimmis. Taze embriyolarla oldu bu. 1 tane do durulmusum var suan. Sadece kasik batmalari oldu ama diger tutmamayanlarda da olmustu. Bir de sik idrara cikma. Rabbim hepimize nasib ersin insalalh.

iyi ilğileniyorsa sorun yok inşallah sende pozitif alırsın canım.
tebrikler canım allahım hayırlı etsin.
kızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.

Benimki de HİBOR bende bazen ağlıyorum vurmiyacam diyorum artık sabah oluyor yine vuruyorum napalım

Canim cok tesekkur ederim. Gercekten yilmamak lazimmis. Taze embriyolarla oldu bu. 1 tane do durulmusum var suan. Sadece kasik batmalari oldu ama diger tutmamayanlarda da olmustu. Bir de sik idrara cikma. Rabbim hepimize nasib ersin insalalh.
Cok sevindim arkadasim gozun aydin :)

Valla kuzucum ben doktorumdan cok memnunum hic bir kotulugunu gormedim.
Muhtemelen eger kismet olursa sonuna kadar devam edecegim onunla :)
Herkes her doktor icin iyi veya kotu bir yorum yapiyor. Sonucta bu kisiler doktor sadece yani bizim gibi insan Allah degil. Onlarin isi gerekeni yapmak takdir Allah'in. Ben yine de senelerce bunun egitimini almis kisilerin bu kadar kolay karalanmasina uzuluyorum. Bu adamlar bu okullari kolay kazanmiyorlar. Kolay okumuyorlar. Kolay uzman da olmuyorlar. Hic bir doktor da 100% garanti veremez.
Soyle dusun Lamborghini arac hakkinda mi sikayet daha fazla olur yoksa fiat linea mi? 500 bin linea var 15 tane digerinden :)
E heralde 13000 embriyo transferi yapan adamla 300 tane yapana gelen sikayet ayni olmaz :)

Amaaan ne desek bos be hayatim hakkimizda hayirlisi :)

Valla canım benim hiç öyle sıkıntım yok arada morluklar oluyor ama oda normal zaten dediğim gibi başka kan sulandirici al sen bir sürü marka var sonuçta
hayırlıolsn bebeğin canım lenfosit aşısı olarak mı hamile kaldın.bire nerede oldun lenfosit aşısını,süreç hakkında bilgi verirmisin teşekkürler

kanaması olan hastaya git evinde bekle bişey olmaz ben tatildeyim yarın görüşürüz diyen bir hekim diye duydum kendisini eğer dığruysa hekim değil benim gözümde.neyse sen memnunsan beni ilğilendirmez kaç transfer yaptıguna bakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…