- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.181
Teşekkür ederim canımcnm son adet tarıhını gırmelısın.İİ bu arada hamıle arkadasları kutluyorum..
Olmuş canim rica ederim.Sonuc bekleyen herkese bu takvimi yapmayi sağ salim doğurmayi nasip etsin Rabbim insallahhhhOldu galiba teşekkür ederim
Orlandocum tebrik ederim. Hatırlıyorum, ilk sonucunda çok üzülmüştün. Bak şimdi geçti bitti dondurma gibi eridi o günler :)))) şimdi güzel günler seni bekler inşallah. Ben tedaviye önümüzdeki hafta başlıyorum kısmetse. Dualarını beklerim. Sizde sorun neydi? İkincide dondurulmuşlarlamı oldu? Bir de belirtilerin neydi?Allah razi olsun canim 5. Gun embriuosu ve 8. Gun yaptim. Test gunum yarindi.
Orlandocum tebrik ederim. Hatırlıyorum, ilk sonucunda çok üzülmüştün. Bak şimdi geçti bitti dondurma gibi eridi o günler :)))) şimdi güzel günler seni bekler inşallah. Ben tedaviye önümüzdeki hafta başlıyorum kısmetse. Dualarını beklerim. Sizde sorun neydi? İkincide dondurulmuşlarlamı oldu? Bir de belirtilerin neydi?
Gözün aydın,Allah tamamına erdirsin inşallah.kızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
tebrikler canım allahım hayırlı etsin.benimkide çıkıyor ama bu adam gibi sabah kuşaği tv de program yapmıyor hadi onuda geçtim kimse ı dönem memnun kalmamıs.hatta ınun yğzğnden hastane gakkında fikirlerim değişmişti allahtan ayrılmıs
kızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Benimki de HİBOR bende bazen ağlıyorum vurmiyacam diyorum artık sabah oluyor yine vuruyorum napalımsızdemı hıbormu yoksa baska bır kan sulandırıcımı??? ..evet hastanede vurdurdum bır sure gobekten..ama kendım vuruyoyorum..vururken kendım daha az acıyor..ama vurduktan sonra yakıyor resmen(((sızın yanmyormu aglıyorum her defasında..
canım gözün aydın rabbim tamamına ettirsin darısı tuğçeserdar a inşallah.kızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Benim de 5. Gun embriyosuydu 9. Gun 48 cikmisti :)Allah razi olsun canim 5. Gun embriuosu ve 8. Gun yaptim. Test gunum yarindi.
inşallah canım birkaç saat kaldı sayılır sabah 8 de gidip kan vericemcanım gözün aydın rabbim tamamına ettirsin darısı tuğçeserdar a inşallah.
8 geç gece git benceinşallah canım birkaç saat kaldı sayılır sabah 8 de gidip kan vericem
Sus kız eşimle tartıstıj 9.gün erkenmiş 12.gün gidicekmişim8 geç gece git bence)))
Cok sevindim arkadasim gozun aydin :)Canim cok tesekkur ederim. Gercekten yilmamak lazimmis. Taze embriyolarla oldu bu. 1 tane do durulmusum var suan. Sadece kasik batmalari oldu ama diger tutmamayanlarda da olmustu. Bir de sik idrara cikma. Rabbim hepimize nasib ersin insalalh.
Valla kuzucum ben doktorumdan cok memnunum hic bir kotulugunu gormedim.benimkide çıkıyor ama bu adam gibi sabah kuşaği tv de program yapmıyor hadi onuda geçtim kimse ı dönem memnun kalmamıs.hatta ınun yğzğnden hastane gakkında fikirlerim değişmişti allahtan ayrılmıs
Sen bosver Aytug u falan :) senin test ne zaman yarin mi?Sus kız eşimle tartıstıj 9.gün erkenmiş 12.gün gidicekmişim
hayırlıolsn bebeğin canım lenfosit aşısı olarak mı hamile kaldın.bire nerede oldun lenfosit aşısını,süreç hakkında bilgi verirmisin teşekkürlerValla canım benim hiç öyle sıkıntım yok arada morluklar oluyor ama oda normal zaten dediğim gibi başka kan sulandirici al sen bir sürü marka var sonuçta
kanaması olan hastaya git evinde bekle bişey olmaz ben tatildeyim yarın görüşürüz diyen bir hekim diye duydum kendisini eğer dığruysa hekim değil benim gözümde.neyse sen memnunsan beni ilğilendirmez kaç transfer yaptıguna bakma benceValla kuzucum ben doktorumdan cok memnunum hic bir kotulugunu gormedim.
Muhtemelen eger kismet olursa sonuna kadar devam edecegim onunla :)
Herkes her doktor icin iyi veya kotu bir yorum yapiyor. Sonucta bu kisiler doktor sadece yani bizim gibi insan Allah degil. Onlarin isi gerekeni yapmak takdir Allah'in. Ben yine de senelerce bunun egitimini almis kisilerin bu kadar kolay karalanmasina uzuluyorum. Bu adamlar bu okullari kolay kazanmiyorlar. Kolay okumuyorlar. Kolay uzman da olmuyorlar. Hic bir doktor da 100% garanti veremez.
Soyle dusun Lamborghini arac hakkinda mi sikayet daha fazla olur yoksa fiat linea mi? 500 bin linea var 15 tane digerinden :)
E heralde 13000 embriyo transferi yapan adamla 300 tane yapana gelen sikayet ayni olmaz :)
Amaaan ne desek bos be hayatim hakkimizda hayirlisi :)
Evet yarın canımSen bosver Aytug u falan :) senin test ne zaman yarin mi?
kanaması olan hastaya git evinde bekle bişey olmaz ben tatildeyim yarın görüşürüz diyen bir hekim diye duydum kendisini eğer dığruysa hekim değil benim gözümde.neyse sen memnunsan beni ilğilendirmez kaç transfer yaptıguna bakma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?