- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.161
Evet geçti gitti rabbim sağ salim kucagına alup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sanaçok sukur raabime senin de olacak insallah canım üzme kendini simdiden. ben mıgren oldum dıye kararlar baglamıstım:)
[/QUOTE]sağol canım allah razi olsunNedense ben senin sonucununda olumlu olduğunu düşünüyorum belkide senin pozitif enerjinden öyle hissediyorum dualarimiz seninle
Allah razi olsun canim 5. Gun embriuosu ve 8. Gun yaptim. Test gunum yarindi.Hayirli olsun daim olsun insallah kaçıncı gün yaptın testi bi de kacinci gün embriyosuydu
Canim Tebrikler allah devamını da nasip etsin inskızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Canim inş sende yarın hamileyim diye vereceksin inş müjdeyiHayırlı olsun kuzum bana dua edin allah rızası için umudum hiç yok.ağlıyorum oturup.sana cok cok sevidim karalar bağlamıstın bak oldu
Hadi gözün aydın canım inşallah kat kat artsın sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin inşallah darısıkızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Canim inş sende yarın hamileyim diye vereceksin inş müjdeyi
sağolun kızlar inşallah kızıma bir kardeş nasip olmusturHadi gözün aydın canım inşallah kat kat artsın sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin inşallah darısıSarisekerannesi ın başına inşallah
GebKızlar ben hamilelik takvimini yapamıyorum yaaa
Benim imza alanimdaki hamilelik takviminden gir canim orayi oku bi link var tikla yapHadi gözün aydın canım inşallah kat kat artsın sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin inşallah darısıSarisekerannesi ın başına inşallah
Yapıyorum gerekli formata uygun bir değer yazınız diyoGeb
Benim imza alanimdaki hamilelik takviminden gir canim orayi oku bi link var tikla yap
cnm son adet tarıhını gırmelısın.İİ bu arada hamıle arkadasları kutluyorum..Yapıyorum gerekli formata uygun bir değer yazınız diyo
Once bebegin muhtemel dogum tarihini hesapla onun da linki var.sonra onu diger linkten girip onaylaYapıyorum gerekli formata uygun bir değer yazınız diyo
Canım hayırlı olsun. Değerin katlanarak artsın inşallahkızlar swonucumu aldım binlerce şükürler olsun 48,8 çıktı. iyimi kotu mu onu da bilemiyorum gerçi. asıl test günüm yarındı.
Bende de oluyor bazen karnım bazı yerleri morarmis kendinizmi vuruyorsunuz ben hastane de vuruyorum progesteron iğnede var cunkuarkadaslar selam..Aranızda HİBOR kullanan varmı..vururken degıl ama vurduktan sonra oyle yakıyorkı her defasında aglıyorum..Acaba vurma teknıgımlı yanlıs...Ne yapsam daha az acıtır..????
Rakamlarin arasina cizgi koy 12-06-2016 gibiYapıyorum gerekli formata uygun bir değer yazınız diyo
Kolonya yada alkol kullanma demiştim ben onu denedinmi olmazsa 1 defa hastaneye git nasıl yaptıklarını gözlemle ve bir daha ilaç yazdırırken clexane yazdir doktoruna clexane biraz pahalı ama orjinal ilaç sonuçta daha iyi olduğunu düşünüyorum benarkadaslar selam..Aranızda HİBOR kullanan varmı..vururken degıl ama vurduktan sonra oyle yakıyorkı her defasında aglıyorum..Acaba vurma teknıgımlı yanlıs...Ne yapsam daha az acıtır..????
sızdemı hıbormu yoksa baska bır kan sulandırıcımı??? ..evet hastanede vurdurdum bır sure gobekten..ama kendım vuruyoyorum..vururken kendım daha az acıyor..ama vurduktan sonra yakıyor resmenBende de oluyor bazen karnım bazı yerleri morarmis kendinizmi vuruyorsunuz ben hastane de vuruyorum progesteron iğnede var cunku
evet denedım ama yok fayda etmıyor..ıgneyı vurunca 1 sn sonra bır yakmaya baslıyor zaten 2 dk sonra vurdugum yere ve atrafa bakınca kızarmıs oluyor..Kolonya yada alkol kullanma demiştim ben onu denedinmi olmazsa 1 defa hastaneye git nasıl yaptıklarını gözlemle ve bir daha ilaç yazdırırken clexane yazdir doktoruna clexane biraz pahalı ama orjinal ilaç sonuçta daha iyi olduğunu düşünüyorum ben
Oldu galiba teşekkür ederimRakamlarin arasina cizgi koy 12-06-2016 gibi
Valla canım benim hiç öyle sıkıntım yok arada morluklar oluyor ama oda normal zaten dediğim gibi başka kan sulandirici al sen bir sürü marka var sonuçtaevet denedım ama yok fayda etmıyor..ıgneyı vurunca 1 sn sonra bır yakmaya baslıyor zaten 2 dk sonra vurdugum yere ve atrafa bakınca kızarmıs oluyor..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?