2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayırlı olsun canım yarun benim transferim.bizde buraya kapanan topiğimizden geldik.bende o zamanlar negatif almîştim.inşallah bu sefer hayırlı haberler veriz bu topık cok ugurlu geldi

Sagol canim:)
Evet diger topik kapaninca gelmistik buraya. Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur insallah arkadasim:)
Yarin icin Allah yardimcin olsun. Elini karnina koyup surekli ya Musavvir cek.

Evet diger topik kapaninca gelmistik buraya. Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur insallah arkadasim:)
inşallah allah hepimizin yardımcısı olaun ben yemek dln yaptım ki yarın hiç ugraamıyom bide ben yokken kız yesin dedimyapıcam canım sağol

Sağol canım evet bide bluemermaid var o da 6.günde sanırım inşallah hepimizin yüzü güler ve değer artar
İnşallahh
Yarın semin için duacıyız
sağol canım 9 gün nasıl geçicek bilmiyorım

Orlando Hoşgeldin tekrardan.. Sen belindayla aynı günelerde transfer olmuştun. Allah bu sefer yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle evladına kavuşursun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…