2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Adana baskent de yaptirdim evet cok dusuk
5. Gün embriyosu koyarlarsa 9. Gün yaptiriyorlar canim testi. onun sonucu da iyi diyebilmek için en az 70- 80 gibi bi deger olmasini istiyorlar. Degeri 30 falan olan arkadaslarin bile kimyasal gebelik oldu.insallah artar ama kendini cok da umitlendirme 2 gün sonra tekrar üzülme.insaalah bir mucize olur da yukselir olmazsa da bi sonrakinde insallahhhh olur canim

Evet haklisin. Aynen kendimi umitlendirmiyorum. Kimyasal die dusunuyorum. Bakalim persembe nolacak. Hayirlisi artik. Tessekkurler...

canım geçmiş olsun. aynı sorun ben de de oluyordu. her akşam bir kase kabak çekirdeği ye o çok iyi geliyor.Hurma, kayısı, haşlanmış mısır ve üzerine bol bol su iç.

Nolur yardim. Kizlar 3 gun once devlet hastanesinde kan vermistim. Transferimin 7. Gunu kan sonucum 0 _ 5 araliginda 2.38 gbi bi deger cikmisti. Bugun test gunum 11.gunde sonucum. 7.48 pozitif gorunuyo. Dogrumu?

benim de ilk tüp bebek denememde aynı değer çıkmıştı. ama sonrasında düştü ve adet oldum zaten. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Asıl gerilimli kısım başladı. 9. gün mü yapsam 11. Gün mü yapsam

selam ben de hatırladım seni hoşgeldin tekrar :) inşallah bu sefer güzel haberler bekliyoruuuuz.

C
Gecen hafta cumartesi transferimdi. Transfer gununude sayarsam bugun 11.gunum evet canim

Canım bugün 11. Günün değil ki 10. Günün , cumartesi transferin olduysa o günü saymıyorsun , ertesi günden başlarsan 10. Gündesin, tabi 3. Gün embriyosu ise, sakın ümitsizliğe kapılma daha çok erken pozitif çıkmış , sakince tekrarla testi ama en kesin sonuç 12. Gün ve iki güne bir katlaması..inşallah güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…