2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Benim doktorum normal sat tarihini baz aldı ama.

Kese boyuna göre 5 haftalik dedi dr ama 30 haziran a transfer tarihi 6 haftalik transferime göre öyle değil mi
Canım. Haftalar hep bizim hesapladigimiz gibi olmuyor benimde transfere göre 10. Hafta da olmam gerek ama ultrason da 9 hafta çıktı 4 gün geri. Gün geçtikçe de değişir bazen ileri bazen geri çıkabiliyor sanırım

Yanımda bi tane daha transfer vardı kadınla konuştum o ilk denemesinde pozitif Sonuç almış ilaçları bıraktım 8 haftalıkken kanamayla düşürmüş kendim ettim dedi ondan ben de saati saatine alıyorum
Banada ilaclari doktor biraktirdi. Zaten transferden sonra sadece fitil vardi oda 12 gun. Bende doktor birak dedi diye biraktim

A

Amin canım bi de bişey sorcam transferden sonra yatağa geçerken sanki bişey aktı gibi hemşireye sordum temizleme yapıldı ondan dedi sizde de oldu mu
Ondan o kadar korkma. Burda transfer yapilir yapilmaz kalkiyoruz hatta hemen ardindan oncesinde tuvalete gitmedigimiz icin tuvalete gidip eve geliyoruz. Ben iki defa yaptim ikiside pozitifdi. Embriyoyu rahmin icine yerlestiriyorlar ordan oyle cikmazki.

Transferin 24.gününde keseyi 39. gunde kalp atışlarını gördük canım
E o zaman ben kendimi boşuna mi yipratiyom canım Öznur ablam Sağol vallahi içimi çoook rahatlattın transferin 26. Günü bugün ben hatta 1 hafta önce minnacik kese gordum buraya da yüklemistim hatırlarsın allahım inşallah kanama komple durur da valla 9 ay çıkmam evden yeterki benimle olsun bebeğim

Yok canım test yapmadılar ben corasprin de kullanıyorum bugün bi de iğne verdiler o da kan sulandirici sordum ben herkese veriyorum dedi
Her merkezin farkli heralde anlamadim bende. Buradan okuyup etraftan duydugum kadariyla coraspn i herkese veriyorlar tahlile gerek duymadan. Ben ozellikle sordum dr.uma pihtilasma sorunun varmiki test yapikdimi dedi hayir deyince oyleyse kullanmana gerek yok dedi, hayirlisi bakalim

hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah... az çok endişelerini okudum ben transferden sonra 20 dk sonra kalktım wc ye uğradım kendim giyindim çıktım akşam trene binip eve geldim düşün yani... bana da hiç bi test yapmadan clexane kan sulandırıcı iğne verdiler 9 ay vurcan dedi.. duruma göre belli bi süre sonra bırakanlar da oluyor ayrıca benim gazım hala var boşver oda ihtiyaç sal gelsin yani :)) 10 gün geçmeden test falan da yapma hatta gününü bekle biz yaptık sen Yapma. .. her akşam günlük süt iç kara kuru üzüm ye pekmez iç yumurta seviyorsan her sabah yumurta da ye.. aklıma ne geldiyse yazdım sana :) tedbir bizden takdir allahtan

Yani bence de boşuna sıkıntı yapıyorsun canım inşallah kanamada biterde rahatlarsin benim kese 5+4 iken 1.05 cm di yani kese boyutunda gayet güzel inşallah herşey yolunda gider

Ben de zorlaniyorum canim. Takiliyor itemiyorum. Azicik zeytinyagi mi sursem diye dusunmuyor degilim

Kese boyuna göre 5 haftalik dedi dr ama 30 haziran a transfer tarihi 6 haftalik transferime göre öyle değil mi
Hayatim benim de 6+4 te gorundu. 5 hafta icindeyken gorunmedi. Cok normal. Kese vardi ama bostu 5. Haftada
Ve soyle de birsey var medical parkdaki doktor bana "Biz 7. Haftadan once kalp atisina usg ye falan cagirmiyoruz. Cok erken 6. Hafta sen niye baktirdin ki." Dedi. Her doktor farkli...

Burda doktorlar ilac dusmani kesinlikle vermezler. Sabahlari ac karnina kayisi yiyorum biraz iyi geliyo.
Beybi sabah ac karnina 3-5 kuru kayisi bir bardak da ilik su iciyosun :))) ve gunde yatmadan once yarim saat yuruyus. Ben de kabizdim bu sekilde normale dondum Allah'in izniyle.

Aynen canım hayırlısı herkesin tedavisi farklıdır herhalde

İn
İnşallah canım teşekkür ederim hemşire de öyle dedi katater çıkınca duvarlar birbirine yapıştığı için ordan çıkması muhtemel değil dedi

Aynen canım tavsiyelerin için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı inşallah hepimiz pozitif sonuçları alırız sen de bebişini sağsalim alırsın kucağına herşey Allah'a emanet o ol derse olur dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden

Bozma sakin moralini o idrardan veya testden falan kaynaklanabilir. Iki idrar arasinda az zaman varsa falan. Bence bundan sonra gununu bekle. Ne zaman yapmayi dusunuyosun?

Canım kan testi ile takip yapıldı değerim düşüşte ne yazık kii benim macera bitti.. bir süre ara vericemm.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…