- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 303
- 46
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.321
Kayinvalidemden uzak durmak zor bir de bayramdan beri ona kizginim ama hiçbirşey yok muş gibi birbirimize oyun oynuyoruz ki ben hiç alışık değilim ben kavga etti isem kavgaloyimdir ama bunlar değişik işte ne yapayım huzursuzluk olmasın diye katlaniyorum ama içime at at sonunda tansiyon tavan yaptı. Ben doktora gidemedim ama kanamam dün bitti. Doktora gidemememin sebebi de çok ağır bir hastamiz var amcam zaten ailem hem bana hem de amcama çok üzüldü diye gidemedim zaten zaman da olmadı testlikler hep üst üste geldi. Ama artık bebis yokkİyiyim canım çok şükür herşey yolunda O zaman sende kayinvalide den mümkün olduğu kadar uzak duruyorsun streste yasak bu arada tekrar doktora gittin mi sonucun ne oldu gebelik devam ediyor mu
Doktorum ilaç verdi bana magnorm diye. Sende sor istersen doktoruna. Kabız olmamak gerekiyorBende de var kabizlik. Ben ilk defa kabiz oldum hayatimda
Aynen öyle. Bende sırf o Yüzden kullanıyorum. Aslında ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum ama kullan dediler diye kullanıyorum.Hiçbir ilacı biz demeyene kadar asla bırakmayın dediler jel dışında başka hap falan olsa dedim olmaz en önemlisi şimdi senin için bu tutunmaya yardımcı oluyor dedi
Yanımda bi tane daha transfer vardı kadınla konuştum o ilk denemesinde pozitif Sonuç almış ilaçları bıraktım 8 haftalıkken kanamayla düşürmüş kendim ettim dedi ondan ben de saati saatine alıyorumAynen öyle. Bende sırf o Yüzden kullanıyorum. Aslında ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum ama kullan dediler diye kullanıyorum.
Sen Koru yarabbim. Bırakmadım hiç ilaçları, doktorla pazarlık etkinliğim var ama izin vermedi bırakmamaYanımda bi tane daha transfer vardı kadınla konuştum o ilk denemesinde pozitif Sonuç almış ilaçları bıraktım 8 haftalıkken kanamayla düşürmüş kendim ettim dedi ondan ben de saati saatine alıyorum
Amin canım bi de bişey sorcam transferden sonra yatağa geçerken sanki bişey aktı gibi hemşireye sordum temizleme yapıldı ondan dedi sizde de oldu muSen Koru yarabbim. Bırakmadım hiç ilaçları, doktorla pazarlık etkinliğim var ama izin vermedi bırakmama
Guzel haberlerini bekliyorummm :)Kızlar bugün transferim yapıldı iki tane birinci kalite embriyo bırakıldı üç demişlerdi ama embriyolar çok iyi durumda olduğu için üçüz riskini göze almayalım dediler herşey Güzel geçti 7 Ağustos test tarihim afedersiniz çok gazım var sizde de oldu mu
Hayatim doktorun ne dedi?Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
İnşallah canım benimGuzel haberlerini bekliyorummm :)
Duygularım çok karışık dün yine yumurta boyundan biraz daha ufak löp diye bişey geldi aha dedim gitti hemen aldim onu pedimden buzdolabı poşeti yle bağladım doğru acile anam bi baktı kese hala duruyo kaç haftalik olduğu da muallak bence 6 haftalik usg ye göre 5 haftalik son adet tarihime göre de 7 haftalik ne halim varsa göreyim diyom artık ya çok kötü bi durum bu kesenin içinde bebek var ki diyom daha görünmez dediler hep valla yeter ne olcak sa olsun ya
Ahh canimm ınsallahhh dediğin gibi olur yaa kafayı yiyecem ya... kesenin içi de gözükse Ohh diyecem transferin 26. Günü bugünÖyle büyük parça ben de düşürdüm canım..iki tane ceviz kadar vardı, ama senin gibi keseler duruyor dedi doktor..çok şükür 11. haftaya kadar geldik, İnşallah doğduklarını da görürüz..
Ahh canimm ınsallahhh dediğin gibi olur yaa kafayı yiyecem ya... kesenin içi de gözükse Ohh diyecem transferin 26. Günü bugün
Tamam cnm çok teşekkür ederimhemde ne zor.kız inanmayın söyle seylere benim kızım emzik emmedi ama yasıtlarından cok daha iyi konusuyor doktory bile şaşirdi
gebelıkte erken dogum sebebi yüksek tansiyon tıpkı bende oldugu gibi:-(
bende medical parkta tedavi görüyorum aordum nur hanıma ya burda cektir yada echomarda dedi ben medical parkta cektirdim 10 dk sürüyor ve sadece kadın sogum muaynesi gibi çeken doktor cok kibar biri kalkıo duşunu bile alıp cıkıyoraunbende okuduklarımdan dolayı içeri girerken bacaklarım titriyordu sonra dedim. Cıkarken herkese inanmamak lazım transferden farkı yok yani.birtek ilacı verdiklerinde kasıklarında bir ağrı oluyor adet sancısı gibi o kadar
Canım ben 5. Haftada kese göründü bebek görünmüyordu 6+2 de de hem bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür. Seninki de 5. Hafta da ise görünmemesi gayet normal her gebelik bir değil bazılarında geç görülebiliyor da. Sen içini ferah tut inşallah bebeğin seni bırakmayacakKızlar siz bana transferin kaçıncı günlerinde bebeği gördüğünüzü söyler misiniz kalp atışı da dahil
Bu arada benim hcg 7500 den 5000 e düştü sonra yine 7500 oldu şimdi ne alemde bilmiyorum hcg ye bakmayacaz artık keseyi takip etcez dedi drDoktor bana gelebilir öyle parça korkma dedi, rahim sünger gibi parça da düşer kanama da olur dedi. ama ben ne bileyim ilk defa başıma geldi..Allah ım vermesin kimseye..inşallah kesenin içini de görürsün canım, minnoşun büyüyodur..
Kese boyuna göre 5 haftalik dedi dr ama 30 haziran a transfer tarihi 6 haftalik transferime göre öyle değil miCanım ben 5. Haftada kese göründü bebek görünmüyordu 6+2 de de hem bebeği hem kalp atışını gördük çok şükür. Seninki de 5. Hafta da ise görünmemesi gayet normal her gebelik bir değil bazılarında geç görülebiliyor da. Sen içini ferah tut inşallah bebeğin seni bırakmayacak
Rahimin değişimden dolayı canım. Bende zorlanıyorum acı yok ama. Kalçanı yukarı falan kaldırıp denesen.Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?